Hakhed HEM Consulting AB logo

Hakhed HEM Consulting AB

Täby

Presentation

Vi hjälper Dig med alla behov i hem och trädgård

Välkommen till företaget som erbjuder det bästa stödet som finns att få när det gäller tjänster i närheten av fastigheten och det egna hemmet. HEM AB kan hjälpa alla som har behov av tjänster och andra resurser som är berättigade till RUT- eller ROT-avdrag. Även fastighetsskötsel, markentreprenader och teknisk förvaltning kan utföras. Företaget har specialiserat sig på dränering av husgrunder med produkten ISODRÄN. Även svåra uppdrag runt trädfällning kan utföras.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Hakhed HEM Consulting AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556917-0722
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.4
av 65

omdömen

  • Patrik
  • Mycket proffesionellt bemötande, visade prov på mycket skicklighet och gedigen kunskap! Imponerande kunskaper som gav ett mycket högt förtroende. Vi kan varmt rekommendera HEM servicen AB, jättetrevliga, punktliga och oerhört duktiga samt mycket bra prissättning! Vi kommer absolut att anlita detta företag igen med kommande arbeten på vår tomt. Hade inte kunnat bli bättre! Kunde vi ge 10 stjärnor på betygsskalan så hade vi gett det! Ett stort varmt tack till duktiga Håkan som så proffsigt och snyggt tog ned vår Björk samt trimmade av våra andra träd. Blev även imponerad av deras höga policy gällande säkerheten👍 Stort tack, och på återseende i framtiden🥰 Mvh Ann och Jimmy / Tyresö !
    Ann Westermark
  • Jag är nöjd med allt.
    Kristina Eriksson

Kontakta

Kontaktinformation