NGC Trädfällning AB

Norrtälje

Om NGC Trädfällning AB

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av stormfälld eller skadad skog på den stora skogsfastigheten. Inga träd är för stora, för små eller för många. Vill du ta ner ett träd innan nästa storm gör det åt dig, eller har stormen redan gjort det?

Vi tar oss an uppdraget med fokus på effektivitet och med hög säkerhet. Vi utgår ifrån Norrtälje men arbetar över hela Stockholm och Uppsala. Våra kunder består främst av privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och företag. Vi erbjuder kostnadsfria besök där vi tillsammans går igenom arbetet med dig och lämnar offert.

Vi utför Trädfällning, stubbfräsning, flisning, bortforsling, gräsklippning, häckklippning, grävning, försäljning av flis och ved.

Mvh Nicklas på NGC Trädfällning
19

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt NGC Trädfällning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556984-6255
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2014-09-30
Momsregistrerat
2014-10
Registrerat för F-skatt
2014-10
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
43911
Takarbeten av plåt
81300
Skötsel och underhåll av grönytor
43120
Mark- och grundarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Företaget skall verka inom byggbranschen och bedriva ny och tillbyggnationer av fastigheter, fasadrenoveringar, takläggning, byggnadsplåtslageri, mark och grundarbeten, markplanering, trädgårdsskötsel, trädfällning samt röjning av grönområden, försäljning av ved och virke, övrigt förekommande anläggningsarbeten, dyktjänster i form av reparation och besiktning av bryggor samt lokalisering föremål under vattenytan ner till 20 meters djup och bärgning av föremål under 100kg.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster NGC Trädfällning AB kan hjälpa dig med: