NGC TrÀdfÀllning AB

NorrtÀlje

Om NGC TrÀdfÀllning AB

NGC grundades 2014. Vi har flerĂ„rig erfarenhet med inriktning pĂ„ trĂ€d och tomtvĂ„rd. Oaktat om det Ă€r trĂ€det vid sommarstugan eller hantering av stormfĂ€lld eller skadad skog pĂ„ den stora skogsfastigheten. Inga trĂ€d Ă€r för stora, för smĂ„ eller för mĂ„nga. Vill du ta ner ett trĂ€d innan nĂ€sta storm gör det Ă„t dig, eller har stormen redan gjort det? 

Vi tar oss an uppdraget med fokus pĂ„ effektivitet och med hög sĂ€kerhet. Vi utgĂ„r ifrĂ„n NorrtĂ€lje men arbetar över hela Stockholm och Uppsala. VĂ„ra kunder bestĂ„r frĂ€mst av privatpersoner, bostadsrĂ€ttsföreningar, samfĂ€llighetsföreningar och företag. Vi erbjuder kostnadsfria besök dĂ€r vi tillsammans gĂ„r igenom arbetet med dig och lĂ€mnar offert. 

Vi utför TrĂ€dfĂ€llning, stubbfrĂ€sning, flisning, bortforsling,  grĂ€sklippning, hĂ€ckklippning, grĂ€vning, försĂ€ljning av flis och ved. 

Mvh Nicklas pÄ NGC TrÀdfÀllning
15

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat pÄ de jobb dÀr konsumenten bekrÀftat att de har valt NGC TrÀdfÀllning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556984-6255
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2014-09-30
Momsregistrerat
2014-10
Registrerat för F-skatt
2014-10
SNI
41200–
Byggande av bostadshus och andra byggnader
43911–
Takarbeten av plÄt
81300–
Skötsel och underhÄll av grönytor
43120–
Mark- och grundarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Företaget skall verka inom byggbranschen och bedriva ny och tillbyggnationer av fastigheter, fasadrenoveringar, taklÀggning, byggnadsplÄtslageri, mark och grundarbeten, markplanering, trÀdgÄrdsskötsel, trÀdfÀllning samt röjning av grönomrÄden, försÀljning av ved och virke, övrigt förekommande anlÀggningsarbeten, dyktjÀnster i form av reparation och besiktning av bryggor samt lokalisering föremÄl under vattenytan ner till 20 meters djup och bÀrgning av föremÄl under 100kg.

OmsÀttning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anstÀllda

TjÀnster NGC TrÀdfÀllning AB kan hjÀlpa dig med: