Borra brunn i Trelleborg

Vi har duktiga proffs som hjälper dig med brunnsborrning i Trelleborg. Perfekt om du behöver vatten till sommarstugan till exempel. Självklart kan du också få hjälp med borrning för bergvärme och annat.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var vill du borra din brunn?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 705
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Brunnsborrning Trelleborg

Hos oss kan du jämföra flera företag som borrar brunnar, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna på din borrade brunn blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som vet hur man borrar efter vatten på bästa sätt. Självklart hjälper de dig att bedöma om det går att borra efter vatten just hos dig, eller om det krävs andra lösningar.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

De som behövt borra brunn behöver ofta också

Rörmokare i Trelleborg

Rörmokare i Trelleborg ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Värmepump i Trelleborg

Värmepump i Trelleborg ROT

Är det dags att sänka dina uppvärmningskostnader? Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som står redo att hjälpa dig med att installera din nya värmepump, jämför och välj den bästa för jobbet.

Solpaneler i Trelleborg

Solpaneler i Trelleborg ROT

Vill du dra ner på dina energikostnader samtidigt som du sparar på miljön? Oavsett om du vill installera solpaneler på taket, i båten eller i sommarstugan - hos Servicefinder hittar du duktiga företag som installerar dina solpaneler när det passar dig bäst!

Bergvärme i Trelleborg

Bergvärme i Trelleborg ROT

Har du planer på att installera en bergvärmepump? Hos Servicefinder hittar du flera duktiga företag som står redo att hjälpa dig med din nya bergvärmepump. Att lägga ut ett jobb hos oss är helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Byggkeramikmontören

(3 omdömen)

Byggkeramikmontören är en nystartad plattsättnings/byggföretag som grundades 2023 av mig Krisztian Kovacsik som är kvalificerad plattsättare. Efter …

Byggkeramikmontören är en nystartad plattsättnings/byggföretag som grundades 2023 av mig Krisztian Kovacsik som är kvalificerad plattsättare. Efter många år i branschen som anställd jag har bestämt mig att stå på mina egna ben och bygga ”badrumsglädje” till mina egna kunder. Under mina år i byggbranschen jag har …

Exempel på brunnsborrning kring Trelleborg

Brunnsborrning i Trelleborg (Beddingestrad)

Pål lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Brunnsborrning i Trelleborg (Beddingestrad)

Vi behöver borra brunn på tomten som ska användas till bevattning. Kan man dessutom ordna en total löning med pump så vore det fantastiskt.
Värmepump och brunnsborrning i Trelleborg

Valon lämnade en förfrågan vintern 2023:

Värmepump och brunnsborrning i Trelleborg

Är intresserad av att få en offert som är specificerad med följande arbete, installation, värmepump och borrning.

Gäller nybyggnation i Trelleborg, boytan är 170kvm.
Brunnsborrning i Trelleborg

Martin lämnade en förfrågan vintern 2022:

Brunnsborrning i Trelleborg

Jag har en grundvattenvärmepump. Brunnen som nu används är en gammal bravdvattenbrunn.
Mitt system fungerar nu inte för brunnen är i dåligt skick. Jag behöver en ny brunn.

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.

Brunnsborrning

Det är mycket att tänka på innan man ska anlägga en brunn. Om bostaden saknar tillgång till kommunalt vatten behövs en vattenbrunn. För att undvika att det samlas vatten ska brunnen placeras högt. Brunnen ska även sättas ut där det finns störst möjlighet att utnyttja vatten. Smartast är att installera en grusfilterbrunn om det finns mycket vatten i ett närliggande berg. På så vis sållas vattnet från smuts och småsten. Majoriteten av de företag som arbetar med brunnsborrning kan erbjuda till exempel borrning av brunnar, bergvärme och vattenanalyser. En SITAC-certifierad brunnsborrare är behörig att få utföra brunnsborrning. En rutinerad brunnsborrare vet precis vad som krävs för att du ska få en bra brunn till ditt hus som förser dig med vatten.

Trelleborg

Trelleborg kanske är mest omtalat för till exempel TT-lines båtar som skjutsar turister och arbetande till Travemünde och Sassnitz. Trelleborg kommun hittar vi på Skånes södra kust och har cirka 39000 invånare.

Att Trelleborg ligger så nära sammanlänkat Tyskland innebär förstås att många människor inte endast åker ut ur Trelleborg, utan också till staden. I Trelleborg finns turister och affärsmän från både Travemünde och Malmö.

Tidigare Juventusstjärnan Andreas Isaksson har sitt ursprung i allsvenska fotbollslaget Trelleborgs FF. Trelleborg är också hemort för en del andra stora namn som företaget Akzo Nobel AB och glamorösa Alice Timander.