Borra brunn i Halmstad

Vi har duktiga proffs som hjälper dig med brunnsborrning i Halmstad. Perfekt om du behöver vatten till sommarstugan till exempel. Självklart kan du också få hjälp med borrning för bergvärme och annat.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var vill du borra din brunn?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 140
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Brunnsborrning Halmstad

Hos oss kan du jämföra flera företag som borrar brunnar, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna på din borrade brunn blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som vet hur man borrar efter vatten på bästa sätt. Självklart hjälper de dig att bedöma om det går att borra efter vatten just hos dig, eller om det krävs andra lösningar.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

De som behövt borra brunn behöver ofta också

Rörmokare i Halmstad
Rörmokare i Halmstad ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Värmepump i Halmstad
Värmepump i Halmstad ROT

Är det dags att sänka dina uppvärmningskostnader? Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som står redo att hjälpa dig med att installera din nya värmepump, jämför och välj den bästa för jobbet.

Solpaneler i Halmstad
Solpaneler i Halmstad ROT

Vill du dra ner på dina energikostnader samtidigt som du sparar på miljön? Oavsett om du vill installera solpaneler på taket, i båten eller i sommarstugan - hos Servicefinder hittar du duktiga företag som installerar dina solpaneler när det passar dig bäst!

Bergvärme i Halmstad
Bergvärme i Halmstad ROT

Har du planer på att installera en bergvärmepump? Hos Servicefinder hittar du flera duktiga företag som står redo att hjälpa dig med din nya bergvärmepump. Att lägga ut ett jobb hos oss är helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB

Inga omdömen ännu

Mitt namn är Anders, driver Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB. Vi har varit verksamma inom byggsektorn i snart 20 år. Kolla in vår sida SBT.se …

Mitt namn är Anders, driver Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB. Vi har varit verksamma inom byggsektorn i snart 20 år. Kolla in vår sida SBT.se samt ett pågående projekt Loft1.se. Vi tycker om att ta ett fysiskt möte eller om det fungerar bättre för er tar vi allt via telefon eller datorn. Vänligen Anders …

Exempel på brunnsborrning kring Halmstad

Borra brunn för bevattningsändamål i Halmstad

Förfrågan lämnades våren 2019:

Borra brunn för bevattningsändamål i Halmstad

Vi bor i villa i Halmstad och funderar på att borra egen brunn för bevattningsändamål. Vi har kollat med kommunens miljöförvaltning och hos dem behövs inget tillstånd för detta.

Kan ni borra en vattenbrunn hos oss?
Kan ni ange ungefär vad det skulle kosta, även om det blir ett grovt intervall?
Kan ni borra nu under våren?
Behövs det tillstånd från någon annan myndighet än kommunen? Kan ni i så fall ordna sådana?

Går det göra en prognos hur mycket vatten en brunn i vårt område kan ge? När vår energibrunn borrades registrerades inga sådana uppgifter. Det närmaste vi kan komma är närmsta grannen, hans brunn ger enligt SGU:s brunnsregister 3.000 l vatten per timme.

Skickar med ett flygfoto över tomten.
Brunnsborrning i Halmstad/Snöstorp

Zlatan lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Brunnsborrning i Halmstad/Snöstorp

Bor i villa i Halmstad (Snöstorp) och funderar på att borra egen brunn för bevattningsändamål. Vi hörde att det behövs inget tillstånd för detta.

Kan ni borra en vattenbrunn hos oss?
Kan ni ange ungefär vad det skulle kosta, även om det blir ett grovt intervall?
När kan ni borra då?
Vattenborrning i Halmstad, inom 12 månader

Förfrågan lämnades vintern 2022:

Vattenborrning i Halmstad, inom 12 månader

Hej

Vi skal have etableret drikkevand på vores grund i Bårared nær Simlångsdalen i Halmstad Kommune. Der springer en kilde højt på grunden, som måske kan bruges, og ellers skal der nok laves en vandboring længere nede på grunden.

Bedste hilsner

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.

Brunnsborrning

En brunn till huset kräver en del arbete. Om det inte finns kommunalt vatten i bostaden behövs en vattenbrunn. För att undvika att det samlas vatten ska brunnen placeras högt. Brunnen bör även anläggas där det finns mest tillgång till vatten. Finns det mycket vatten i ett närliggande berg är det smart att installera en grusfilterbrunn. På så sätt filtreras vattnet från smuts och småsten. Många företag som arbetar med brunnsborrning kan erbjuda bland annat borrning av brunnar, bergvärme och vattenanalyser. För att arbeta med brunnsborrning ska man vara SITAC-certifierad, som är ett bevis på att man är godkänd som utövare. En rutinerad brunnsborrare vet precis vad som krävs för att du ska få en bra brunn som ger dig tillräckligt med vatten.

Halmstad

Halmstad ligger i Halland och har en population på 96000. Halmstad rankas som Sveriges tjugonde största tätort. Företag som verkar i Halmstad är Hafa Bathroom Group och Höganäs AB. Det finns två ICA Maxi och ett Coop Forum i staden. Det är den offentliga sektorn som förmedlar flest arbeten. Det finns fler resultatrika idrottsföreningar i staden - där fotbollsklubben Halmstad BK har vunnit fyra guld i SM. På Halmstad travbana arrangeras Sprintermästaren årligen på sommaren.