Hitta rörmokare i Halmstad

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Halmstad, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Utmärkt service,jättesnabbt, bra bemötande av Enrique!

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Halmstad också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Halmstad

Badrumsrenovering i Halmstad ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Halmstad

Köksrenovering i Halmstad ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Halmstad

Totalentreprenad i Halmstad ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Halmstad

Stambyte i Halmstad

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Ekoby Studio

(34 omdömen)

I allt vi gör måste vi tänka ekologiskt och hållbart. Som sådan finns det mycket utrymme för ständig utveckling när det gäller bostäder, utemiljö och …

I allt vi gör måste vi tänka ekologiskt och hållbart. Som sådan finns det mycket utrymme för ständig utveckling när det gäller bostäder, utemiljö och logistik i människors vardag. Därför driver jag ett eget företag med multitjänsten och strävar efter att dagligen tillhandahålla anpassade lösningar för mina kunder.

Emanuel Bygg & Renovering i Halland EF

(1 omdöme)

Vi på Emanuel bygg kan hjälpa dig med alla dina behov från badrum, kök, kompletta renoveringar men också vid bygge av trädäck, stenläggning, …

Vi på Emanuel bygg kan hjälpa dig med alla dina behov från badrum, kök, kompletta renoveringar men också vid bygge av trädäck, stenläggning, renovering av tak eller fasad och mycket mer. Vi erbjuder också städning tjänster som sten tvättning, tvätt av tak och flyttstädning eller hemstädning och mycket mer. Du är …

Allarenoveringar

Inga omdömen ännu

Sedan 2014 har vi levererat renoveringar av högsta kvalitet och värdesätter varje projekt lika mycket. Genom nära samarbete med flera branschledande …

Sedan 2014 har vi levererat renoveringar av högsta kvalitet och värdesätter varje projekt lika mycket. Genom nära samarbete med flera branschledande leverantörer kan vi erbjuda oslagbar kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vår verksamhet är en totalentreprenad med marknadens mest attraktiva prissättning, utan att …

JS BYGG & SNICKERI

Inga omdömen ännu

JS Bygg & Snickeri grundades 2009 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig och kvalitetsfokuserad aktör inom byggbranschen. Vår erfarenhet …

JS Bygg & Snickeri grundades 2009 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig och kvalitetsfokuserad aktör inom byggbranschen. Vår erfarenhet sträcker sig över många år, även innan företagets grundande, vilket ger oss en solid grund av kunskap och kompetens. Vi har utfört ett stort antal projekt som …

G. Bygg & Industriarbeten AB

Inga omdömen ännu

Hejsan! Johan Gudmundsson heter jag & driver ett byggföretag ifrån Östra Ljungby. Har 25 års byggerfarenhet bakom mig & jobbade på T Gudmundssons …

Hejsan! Johan Gudmundsson heter jag & driver ett byggföretag ifrån Östra Ljungby. Har 25 års byggerfarenhet bakom mig & jobbade på T Gudmundssons Bygg AB fram till 2020,då jag startade själv. Gör allt inom nybyggnation,renoveringar eller betongarbeten. Ring mig gärna för en kostnadsfri offert på ert tänkta projekt. …

BeaCom AB

Inga omdömen ännu

BeaCom AB är ett entreprenad företag beläget i Fjärås i Kungsbacka kommun. Företaget har rötter i Norge och är ett dotterbolag till det Norska …

BeaCom AB är ett entreprenad företag beläget i Fjärås i Kungsbacka kommun. Företaget har rötter i Norge och är ett dotterbolag till det Norska entreprenad företaget BeaCom AS. Företaget har i många år varit verksamma inom bygg, rör & entreprenadverksamhet i hela Norge med både den privata som den offentliga sektorn …

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Halmstad

Byte fjärrvärmeväxlare

Sandra lämnade en förfrågan vintern 2023:

Byte fjärrvärmeväxlare

Vi är en liten brf som vill göra ett planerat byte av fjärrvärmeväxlare plus expansionskärl. Har ett befintligt fjärrvärmesystem via HEM. Det är fem lägenheter i huset, 2 vån plus vindsvåning, total boyta 236kvm.

Sandra fick ett svar på sin förfrågan

Rensa i golvbrunnen under badkaret i Halmstad, inom 3 månader

Maria lämnade en förfrågan våren 2024:

Rensa i golvbrunnen under badkaret i Halmstad, inom 3 månader

Även efter att jag har rensat i golvbrunnen under badkaret så blir det översvämning. Måste vara något i röret som går under det kaklade golvet. Det är bara ca 3 år sedan som badrummet helrenoverades.

Maria fick ett svar på sin förfrågan

Montera blandare Halmstad

Ilias lämnade en förfrågan våren 2024:

Montera blandare Halmstad

Jag behöver hjälp för att montera blandare i badrummet.

Ilias fick hjälp

Ilias valde Servismart AB för jobbet. Servismart AB har utfört 16 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Servismart AB fick omdömet

Utmärkt service,jättesnabbt, bra bemötande av Enrique!

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

VVS-montören har även namn som rörmokare alternativt rörläggare och arbetar mestadels i anslutning med VVS samt rot- och servicearbeten. För en fulländad yrkeskompetens måste den blivande rörmokaren genomgå tre moment som omfattar treårig gymnasieutbildning inom energiprogrammet med inriktning VVS samt vara lärling i två år och slutligen ta sig igenom ett gesällprov som innehåller tester och utföranden inom VVS.

Rörmokaren är verksam i hus med uppgifter inom VVS som står för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Arbetsuppgifterna beror på vari problemet finns i hemmet. I vissa fall kan det handla om att koppla in värme och vatten i bostaden, vilket går ut på att rörmokaren mekar med rör som ska kopplas samman för att kunna fungera.

Hos oss på Servicefinder kan du känna dig trygg med våra anslutna rörmokare. Skicka iväg en kostnadsfri förfrågan om offert, så kommer en rörmokare i Halmstad att kontakta dig inom kort.

Halmstad

Halmstad finns i Halland och har en befolkning på 96000. Halmstad rankas som Sveriges tjugonde största tätort. Firmor som verkar i Halmstad är Hafa Bathroom Group och Höganäs AB. Det finns två ICA Maxi och ett Coop Forum i Halmstad. Det är den offentliga sektorn som förmedlar flest arbeten. Det finns fler resultatrika idrottsföreningar i staden - där fotbollsklubben Halmstad BK har vunnit fyra guld i SM. På Halmstad travbana arrangeras Sprintermästaren årligen på sommaren.