Solpaneler i Stockholm

Vill du dra ner på dina energikostnader samtidigt som du sparar på miljön? Oavsett om du vill installera solpaneler på taket, i båten eller i sommarstugan - hos Servicefinder hittar du duktiga företag som installerar dina solpaneler när det passar dig bäst!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 252
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till solpaneler

Elektriker i Stockholm

Elektriker i Stockholm ROT

Anlita alltid en **elektriker** när du behöver hjälp med elarbeten och elinstallationer. En utbildad och certifierad elektriker har kompetens att utföra elarbeten på ett **tryggt och säkert** sätt.

Rörmokare i Stockholm

Rörmokare i Stockholm ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Värmepump i Stockholm

Värmepump i Stockholm ROT

Är det dags att sänka dina uppvärmningskostnader? Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som står redo att hjälpa dig med att installera din nya värmepump, jämför och välj den bästa för jobbet.

Bergvärme i Stockholm

Bergvärme i Stockholm ROT

Har du planer på att installera en bergvärmepump? Hos Servicefinder hittar du flera duktiga företag som står redo att hjälpa dig med din nya bergvärmepump. Att lägga ut ett jobb hos oss är helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Landys Eltjänst ab

(6 omdömen)

Om Landy's Eltjänst Vi erbjuder professionella tjänster tillhandahållna för installation, reparation och underhåll av elektriska system i bostäder, …

Om Landy's Eltjänst Vi erbjuder professionella tjänster tillhandahållna för installation, reparation och underhåll av elektriska system i bostäder, kommersiella och industriella miljöer. Dessa tjänster utförs vanligtvis av licensierade elektriker eller elentreprenörer som har expertis och kunskap för att hantera …

Mälardalens Trähus AB

(1 omdöme)

Om Mälardalens trähus Mälardalens trähus är ett aktiebolag och grundats oktober 2021. Vi har 7 anställda med många duktiga entreprenörer tillgodo. …

Om Mälardalens trähus Mälardalens trähus är ett aktiebolag och grundats oktober 2021. Vi har 7 anställda med många duktiga entreprenörer tillgodo. Vår inriktning är att leverera nybyggda, nyckelfärdiga hus samt reparationer och ombyggnationer. Mälardalens trähus håller hus på Erikslund. Där har vi vårt …

Heavy Electric Sweden AB

(16 omdömen)

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med vad vi levererar och våra ledord är kvalité, kreativitet och effektivitet. Vi har erfarenhet med över …

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med vad vi levererar och våra ledord är kvalité, kreativitet och effektivitet. Vi har erfarenhet med över 16 år i branschen. Heavy Electric är din elektriker i hela Stockholmsområdet. Vi är certifierade till elinstallationer upp till 1000V och kan hantera alla typer av …

HK Installation Tjänster AB

(99 omdömen)

Hej på er, HK-elinstallation Tjänster är Ett elföretag med lång erfarenhet som kompetens. Vi utför elinstallationer hos privatpersoner, och företag …

Hej på er, HK-elinstallation Tjänster är Ett elföretag med lång erfarenhet som kompetens. Vi utför elinstallationer hos privatpersoner, och företag i lägenhet, hus, samt industrilokaler men även mindre elinstallationer som installation av diskmaskin, tvättmaskin, samt smart belysning-system som dessutom är …

A.E Entreprenad AB

(26 omdömen)

Vi är ett kvalitetsmedvetet företag som utför stora som små uppdrag inom bygg- och MarkArbete och Finplanering. Vi arbetar smidigt och noggrant, …

Vi är ett kvalitetsmedvetet företag som utför stora som små uppdrag inom bygg- och MarkArbete och Finplanering. Vi arbetar smidigt och noggrant, alltid i samråd med dig som kund. Du är involverad i processen då vi i samband med projektstarten gör en tidsplan som vi löpande stämmer av, på så vis bygger vi upp goda …

Senaste förfrågningarna för solpaneler

Sätta upp solpaneler på taket på villa i Stockholm

Linda lämnade en förfrågan vintern 2022:

Sätta upp solpaneler på taket på villa i Stockholm

Vi skulle vilja sätta upp solpaneler på taket på vår villa. Huset har tegelpannor på taket och är T-format, rektangulärt med en utbyggnad på mitten. Solpanelerna skulle sitta i syd, sydöst och sydvästlig riktning, totalt finns plats för ca 16 solpaneler, 5,5 kW. Bygglov finns ej än, vi söker det först när vi har en leverantör.

Linda fick 3 svar på sin förfrågan

Montering av solceller på taket till villa i Stockholm

David lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Montering av solceller på taket till villa i Stockholm

Montering av solceller på taket till vår villa.

David fick ett svar på sin förfrågan

Koppla och installera solcell anläggning i Stockholm

Förfrågan lämnades hösten 2022:

Koppla och installera solcell anläggning i Stockholm

Koppla och installera solcell anläggning.

konsumenten fick ett svar på sin förfrågan

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.

Solpaneler

Få grön el till huset genom att installera solpaneler i fastigheten. Allt fler vill satsa på solenergi för uppvärmning av bostaden. Solpaneler består av flera sammanbundna solceller som avger elenergi. Du kan fästa solpaneler på exempelvis hustaket, fritidsbåten, swimmingpoolen och bilen.

Det finns många fördelar med att installera solpaneler. Solenergin ger dig tillräckligt med el för att värma upp en hel bostad under sommaren, under vinterhalvåret använder du dessutom solenergi som ett komplement till din huvudsakliga uppvärmning. Det är ett väldigt ekonomiskt sätt att värma upp huset. Tänk på miljön, en solpanel förser dig med miljövänlig el samtidigt som du slipper betala för driftkostnader.

Du kan också installera solpaneler som ett alternativ till vanlig elektricitet. Många skaffar solpaneler till sommarstugan, på så sätt kan du värma upp huset med solenergi.

På Servicefinder kan du få gratis offerter från experter inom solpaneler.

Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudsäte, här sker de flesta kulturella, mediala och ekonomiska aktiviteterna. Regering, riksdag och kungahus finns i Stockholm och det är här de flesta av landets internationella affärsöverenskommelser görs upp.

Antalet invånare i kommunen är 975000, men i regionen storstockholm uppskattas siffran till ungefär två miljoner.

Kända byggnader är bland annat Stockholms stadshus som byggdes i början av 1900-talet, Drottningholms slott från 1600-talet som är upptaget på UNESCO:s världsarvslista där kungen och drottningen bor, samt Ericsson Globe som är stadens stora sport- och nöjesarena.

Varje år besöks staden av över en miljon turister och bland dem är stadsdelen Gamla stan mycket populär att besöka. Denna del av Stockholm är den äldsta och grundades så tidigt som på 1200-talet. När du promenerar i de medeltida gränderna i Gamla stan kan du passa på att shoppa i butiker med souvenirer och stanna till vid ett mysigt café.

Utanför Stockholm ligger Östersjöns vackra skärgård med 30. 000 öar och holmar och bland de mest besökta platserna där hör Sandhamn, Utö, Möja, Grinda och Vaxholm.