Condura Bygg AB

Knivsta

Om Condura Bygg AB

Byggnationer och renoveringar

Vi hjälper er bygga från grunden eller om ni har renoveringar som behöver göras. Vi kan erbjuda alla tjänster från arkitekt, bygglovsansökan, beställningar till inköp och projektledning av era byggprojekt.

Ni kan också nyttja erat ROT-avdrag via oss.

Condura Bygg har lång tradition och därmed kan åta sig hela entreprenad-jobb. Vi har många erfarna anställda och i samarbete med vårt Ställnings-företag har vi kompletta tjänster att erbjuda.Vi tar ett helhetsansvar för alla byggnationer och renoveringar och är givetvis försäkrade. Det som vi ser är viktigast är att vi arbetar enligt föreskrivna regler och metoder samt tar ansvar för våra kunders önskemål, våra anställdas säkerhet och miljön.

Takläggning
Condura Bygg erbjuder takläggning i Knivsta, Uppsala och Uppland / Stockholms-området.Vi har flertalet arbetslag som sköter allt för läggning av nytt tak på erat hus. Vi har egen ställning och ställningsbyggare med rätt utbildning för att göra allt arbete.
1

Utfört jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Condura Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556600-1524
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2000-11-08
Momsregistrerat
2001-11
Registrerat för F-skatt
2001-11
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva byggverksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda