Snickare i Nora, jämför priser

Planerar du ett nytt projekt i Nora och behöver en snickare för jobbet? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga snickare – helt gratis och utan förpliktelser.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Nora behöver du snickra?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Hej Danny har du möjlighet att fortsätta med staketet 🙏

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 190
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Snickare är populära i Nora

Snickerier är en av de absolut populäraste tjänsterna hos Servicefinder, och vi har hundratals snickare anslutna till vår tjänst och flera av dem är verksamma i Nora . Hos oss är alla snickare företagare, har F-skatt och kan hantera ROT-avdrag. När du lämnar en förfrågan så matchar vi den mot de snickare som för tillfälligt är lediga och intresserade av nya uppdrag.

I tjänsten hör snickarna av sig till dig med prisförslag, följdfrågor och ofta önskemål om att komma och titta närmare på ditt jobb. Som med många hantverkstjänster så är det svårt att bedöma kostnaden bara utifrån en kort beskrivning av jobbet.

Vad kan våra snickare hjälpa dig med?

En professionell snickare arbetar inte bara med trä, utan med en mängd andra byggmaterial. De är tillsammans med elektriker, VVS-tekniker och andra yrkesgrupper inblandade i så gott som varje större byggprojekt. En bra snickare har koll på byggtekniker, har god materialkunskap och vet hur man använder rätt verktyg för rätt jobb.

Man kanske oftast tänker på en snickare som en finsnickare i sin snickarverkstad, byggande fina möbler, men sanningen är att det är betydligt vanligare att snickarna är ute på bygg- och renoveringsjobb i hus. Du ser dem riva och sätta upp väggar, regla tak, isolera, montera köksinredning, bygga badrum och mycket mer.

På sommaren bygger snickarna altaner och uterum, de renoverar fasader, bygger garage eller hela hus. De har koll på byggregler och bygglov, de har kontakt och samarbetspartners inom elinstallationer och våtrum. De är ofta navet i ett byggprojekt.

Snickare kan också hjälpa till med renoveringsprojekt, som att byta ut köksskåp eller lägga nya trägolv. De installerar fönster och dörrar och kan hjälpa till med energieffektivisering.

Oavsett om det är ett litet reparationsjobb eller ett stort byggprojekt, kan en professionell snickare erbjuda den expertis och skicklighet som krävs för att få jobbet gjort rätt. Genom att anlita ett proffs så slipper du dyra extrakostnader eftersom jobbet blir rätt gjort på en gång.

Vad kostar en snickare i Nora?

Timpriset för en snickare ligger från 4-500:-/timme och uppåt beroende på erfarenhet och vad det är för projekt. Men det finns många faktorer som påverkar priset, inte minst om du kan använda ROT-avdraget eller ej. I offerterna från snickarna hos Servicefinder kommer de högst sannolikt att redan har justerat priset för ROT om det är ett giltigt projekt.

I storstäderna kan priserna som så ofta vara lite högre, och om du har bråttom eller har specifika krav, så kan priserna ligga ytterligare några hundralappar högre. Vi rekommenderar att du tittar på helheten, billigast är inte alltid bäst - och du får oftast flera offerter att jämföra så att du kan välja den snickare som passar ditt projekt bäst. När du lämnat en förfrågning här så får du snabbt veta vad snickarna kostar i Nora.

Får man garantier från snickarna?

Vissa företag i Nora väljer att lämna garantier på jobben, andra inte. När det kommer till arbeten i våtrum till exempel så är det praxis med långa garantier - och du bör alltid kontrollera vilka garantier som erbjuds. En bättre garanti, från ett etablerat snickeri, kan ju vara värt några tusenlappar mer i pris.

En garanti är inte mer värd än företaget som står bakom den, så om garantin är viktig för dig kanske du bör titta på företag som varit i branschen en längre tid. På våra företagspresentationer kan du se hur många jobb företagen gjort genom Servicefinder, hur länge de varit verksamma och du kan också få en samlad bild över snickeriernas ekonomi.

Vi gör det lätt att välja, och det är alltid helt gratis att lämna en förfrågan

Hitta rätt snickare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra snickare

Sun Global Installations

Snickeriarbete i Örebro

Mycket bra utfört jobb. Proffsigt. Rekommenderas!
– Pascal Bailleul Persson
oktober 2020

Bygga altan i Lindesberg, inom 3 månader

Bra kommunikation, snabbt och bra utförande.
– Eva Ström
juli 2023

Ta ner en vägg och sätta upp en limträ balk i Örebro

Jag kan varmt rekommendera Lundahl Racing & Entreprenad AB Jobbet utfördes på ett mycket proffsigt sätt från början till slut.
– Eva-Lotta
oktober 2023

Andra populära tjänster i Nora

Badrumsrenovering i Nora
Badrumsrenovering i Nora ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Målning/Tapetsering i Nora
Målning/Tapetsering i Nora ROT

Att måla eller tapetsera om är ett enkelt sätt att ge hela hemmet ett lyft. När du använder Servicefinder får du enkelt kontakt med flera målare som vill göra jobbet åt dig. Jämför företagens offerter och omdömen helt gratis och gör ett tryggt val.

Totalentreprenad i Nora
Totalentreprenad i Nora ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Bygga nytt hus i Nora
Bygga nytt hus i Nora

Är det dags att bygga nytt? Hos Servicefinder hittar du erfarna företag som hjälper till med allt som rör din nybyggnation - från planering och rådgivning till färdigt hus. Jämför företag redan idag och välj den bästa!

Några av våra populära snickare kring Nora

AG.BYGG Svealand

(4 omdömen)

Välkommen till AG Byggservice Svealand – din pålitliga partner för snickeri, måleri och entreprenad. Med lång erfarenhet levererar vi skräddarsydda …

Välkommen till AG Byggservice Svealand – din pålitliga partner för snickeri, måleri och entreprenad. Med lång erfarenhet levererar vi skräddarsydda lösningar för projekt av alla storlekar. Våra specialområden inkluderar träarbeten, målning och byggentreprenader. Vi sätter kvalitet och kundnöjdhet i första rummet, …

Zäta Entreprenad AB

(2 omdömen)

Zäta Entreprenad AB är ett företag som tar det mesta av byggjobb, golvläggning, tapetsering och målning. Vi strävar alltid efter att få kunden 100% …

Zäta Entreprenad AB är ett företag som tar det mesta av byggjobb, golvläggning, tapetsering och målning. Vi strävar alltid efter att få kunden 100% nöjd. Har jobbat i Norge i många år som snickare. Har även el utbildning och El-auktorisation. Svarar på alla förfrågningar.

KamiVent AB / KamiBygg

(8 omdömen)

Välkommen Vi är det trygga valet inom ventilation & bygg. Vi på Kamivent är Auktoriserad Swegon CASA Installatör som är det egentliga namnet är …

Välkommen Vi är det trygga valet inom ventilation & bygg. Vi på Kamivent är Auktoriserad Swegon CASA Installatör som är det egentliga namnet är Swegons återförsäljarnät för CASA Produkter mot konsumenter och bostadsrättsföreningar. ASCI är installatörer som har stor erfarenhet av bostadsventilation och …

Takläggarna Dalarna AB

(9 omdömen)

Vi erbjuder kompletta taktjänster i hela Dalarna. Med bas i Enviken hjälper vi dig med allt inom tak såsom takläggning, underhåll, besiktning, …

Vi erbjuder kompletta taktjänster i hela Dalarna. Med bas i Enviken hjälper vi dig med allt inom tak såsom takläggning, underhåll, besiktning, takbyte och taksäkerhet. Våra takläggare har många års erfarenhet och vi använder oss endast av material som håller högsta kvalitet. Allt för att våra kunder ska bli nöjda. Med …

Elite Vent AB

(2 omdömen)

Elite Vent AB är din premiumleverantör av ventilationstjänster med en stark inriktning på högkvalitativa lösningar och överlägsen kundservice. Med …

Elite Vent AB är din premiumleverantör av ventilationstjänster med en stark inriktning på högkvalitativa lösningar och överlägsen kundservice. Med vårt engagerade och erfarna team av ventilationsingenjörer och tekniker erbjuder vi skräddarsydda och energieffektiva ventilationslösningar för olika typer av fastigheter …

Teckenkraft AB

(1 omdöme)

Vi är byggfirman som utför nybyggnader till - och ombyggnader. Vi utför även tak- och väggbeklädnader anpassade till husets konstruktion tex om det …

Vi är byggfirman som utför nybyggnader till - och ombyggnader. Vi utför även tak- och väggbeklädnader anpassade till husets konstruktion tex om det är ett trä hus så ska man använda träets hygroskopiska egenskaper i materialet rakt igenom för att förhindra fukt från diffussionen innefrån huset stannar i väggen.

Södra bygg & renovering

Inga omdömen ännu

Vi på Södra bygg&renovering har mycket goda erfarenheter av små som stora projekt inom byggbranschen. Vi erbjuder tjänster som tillbyggnad, …

Vi på Södra bygg&renovering har mycket goda erfarenheter av små som stora projekt inom byggbranschen. Vi erbjuder tjänster som tillbyggnad, ombyggnad, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, altan bygg/ renovering, måleri, kakelsättning, golvläggning och elinstallationer. Vi garanterar att vi utför uppdraget med full …

FS Bygg & Fastigheter i Skinnskatteberg AB

Inga omdömen ännu

Hej och välkomna till min byggfirma. Jag har drivit byggföretag sedan 1994. Vi gör det mesta från grund till tak på ditt hus. Kvalité och nöjda …

Hej och välkomna till min byggfirma. Jag har drivit byggföretag sedan 1994. Vi gör det mesta från grund till tak på ditt hus. Kvalité och nöjda kunder är vår affärsidé Fredrik Skog VD

Exempel på tidigare snickarjobb i Nora

Snickeriarbete i Nora

Jens lämnade en förfrågan våren 2023:

Snickeriarbete i Nora

Har monterat ett Ikea kök på mårdstigen i Nora.
Stommar är uppsatta på skenor, skåp, luckor och lådor är på plats.
Vi vill ha hjälp snarast att skruva ihop skåpen i varandra, skruva fast bänkskivan (ligger på plats).
Det vi egentligen vill ha hjälp med är att mäta,såga och montera tillhörande täckskivor, täckbitar och lister.
Det andra jag nämnde känns som det bör göras i samma veva som täckbitar så vi vill ha det gjort samtidigt.
Köket är på bara 7,5 kvadrat.
Vad skulle detta kosta?

Jens fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Jens valde Byggkonstruktion i Örebro AB för jobbet. Byggkonstruktion i Örebro AB har utfört 24 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Byggkonstruktion i Örebro AB fick omdömet

Bygga en altan i Nora, inom 3 månader

Andreas lämnade en förfrågan våren 2022:

Bygga en altan i Nora, inom 3 månader

Vill bygga en likadan altan som grannen, för att hålla ihop stilen mellan båda husen.

70% av golvet är redan klart, och byggt så långt ut det går. Behöver bygga ut detta golv till kanterna (de bruna väggarna på bilderna), och sätta upp staket runt i samma stil som grannen (liggande plank med mellanrum).

Vi vill också ha en dörr i staketet i mitten fram (som grannen) så man kan gå in och ut.

Andreas fick ett svar på sin förfrågan

Bredda dörröppning

Anna lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Bredda dörröppning

Behöver hjälp att bredda en dörröppning. Öppningen ska breddas med 25 cm på bredden och 30 cm på höjden. Det är ej bärande vägg och det finns ingen el i den del som ska öppnas.

Anna fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Anna valde Byggkonstruktion i Örebro AB för jobbet. Byggkonstruktion i Örebro AB har utfört 24 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Vanliga frågor om snickare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!