Snickare i Eskilstuna, jämför priser

Planerar du ett nytt projekt i Eskilstuna och behöver en snickare för jobbet? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga snickare – helt gratis och utan förpliktelser.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Eskilstuna behöver du snickra?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Snabbt och bra samt trevligt bemötande.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 140
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Snickare är populära i Eskilstuna

Snickerier är en av de absolut populäraste tjänsterna hos Servicefinder, och vi har hundratals snickare anslutna till vår tjänst och flera av dem är verksamma i Eskilstuna . Hos oss är alla snickare företagare, har F-skatt och kan hantera ROT-avdrag. När du lämnar en förfrågan så matchar vi den mot de snickare som för tillfälligt är lediga och intresserade av nya uppdrag.

I tjänsten hör snickarna av sig till dig med prisförslag, följdfrågor och ofta önskemål om att komma och titta närmare på ditt jobb. Som med många hantverkstjänster så är det svårt att bedöma kostnaden bara utifrån en kort beskrivning av jobbet.

Vad kan våra snickare hjälpa dig med?

En professionell snickare arbetar inte bara med trä, utan med en mängd andra byggmaterial. De är tillsammans med elektriker, VVS-tekniker och andra yrkesgrupper inblandade i så gott som varje större byggprojekt. En bra snickare har koll på byggtekniker, har god materialkunskap och vet hur man använder rätt verktyg för rätt jobb.

Man kanske oftast tänker på en snickare som en finsnickare i sin snickarverkstad, byggande fina möbler, men sanningen är att det är betydligt vanligare att snickarna är ute på bygg- och renoveringsjobb i hus. Du ser dem riva och sätta upp väggar, regla tak, isolera, montera köksinredning, bygga badrum och mycket mer.

På sommaren bygger snickarna altaner och uterum, de renoverar fasader, bygger garage eller hela hus. De har koll på byggregler och bygglov, de har kontakt och samarbetspartners inom elinstallationer och våtrum. De är ofta navet i ett byggprojekt.

Snickare kan också hjälpa till med renoveringsprojekt, som att byta ut köksskåp eller lägga nya trägolv. De installerar fönster och dörrar och kan hjälpa till med energieffektivisering.

Oavsett om det är ett litet reparationsjobb eller ett stort byggprojekt, kan en professionell snickare erbjuda den expertis och skicklighet som krävs för att få jobbet gjort rätt. Genom att anlita ett proffs så slipper du dyra extrakostnader eftersom jobbet blir rätt gjort på en gång.

Vad kostar en snickare i Eskilstuna?

Timpriset för en snickare ligger från 4-500:-/timme och uppåt beroende på erfarenhet och vad det är för projekt. Men det finns många faktorer som påverkar priset, inte minst om du kan använda ROT-avdraget eller ej. I offerterna från snickarna hos Servicefinder kommer de högst sannolikt att redan har justerat priset för ROT om det är ett giltigt projekt.

I storstäderna kan priserna som så ofta vara lite högre, och om du har bråttom eller har specifika krav, så kan priserna ligga ytterligare några hundralappar högre. Vi rekommenderar att du tittar på helheten, billigast är inte alltid bäst - och du får oftast flera offerter att jämföra så att du kan välja den snickare som passar ditt projekt bäst. När du lämnat en förfrågning här så får du snabbt veta vad snickarna kostar i Eskilstuna.

Får man garantier från snickarna?

Vissa företag i Eskilstuna väljer att lämna garantier på jobben, andra inte. När det kommer till arbeten i våtrum till exempel så är det praxis med långa garantier - och du bör alltid kontrollera vilka garantier som erbjuds. En bättre garanti, från ett etablerat snickeri, kan ju vara värt några tusenlappar mer i pris.

En garanti är inte mer värd än företaget som står bakom den, så om garantin är viktig för dig kanske du bör titta på företag som varit i branschen en längre tid. På våra företagspresentationer kan du se hur många jobb företagen gjort genom Servicefinder, hur länge de varit verksamma och du kan också få en samlad bild över snickeriernas ekonomi.

Vi gör det lätt att välja, och det är alltid helt gratis att lämna en förfrågan

Hitta rätt snickare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra snickare

Snickeriarbete i Strängnäs

Duktig snickare, jobbet blev utfört riktigt snabbt och proffsigt.
– Gosia Håkansson
december 2021

Tryckimpregnerat samt trappsteg in till entrédörr i Katrineholm

Vi är mycket nöjda kunder. Ryad och hans killar gjorde ett mycket gediget arbete. Resultatet blev en mycket snygg altan/trapp helt enligt våra önskemål. Arbetet utfördes dessutom snabbt. Kan verkligen rekommendera Ryad.
– Lennart Olsson
maj 2023

Snickeri på träport Eskilstuna

Betyg utifrån bemötande, utförande, pris samt helhetsintryck. Rekommenderas!
– Bo Nordgren
december 2022

Andra populära tjänster i Eskilstuna

Badrumsrenovering i Eskilstuna
Badrumsrenovering i Eskilstuna ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Målning/Tapetsering i Eskilstuna
Målning/Tapetsering i Eskilstuna ROT

Att måla eller tapetsera om är ett enkelt sätt att ge hela hemmet ett lyft. När du använder Servicefinder får du enkelt kontakt med flera målare som vill göra jobbet åt dig. Jämför företagens offerter och omdömen helt gratis och gör ett tryggt val.

Totalentreprenad i Eskilstuna
Totalentreprenad i Eskilstuna ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Bygga nytt hus i Eskilstuna
Bygga nytt hus i Eskilstuna

Är det dags att bygga nytt? Hos Servicefinder hittar du erfarna företag som hjälper till med allt som rör din nybyggnation - från planering och rådgivning till färdigt hus. Jämför företag redan idag och välj den bästa!

Några av våra populära snickare kring Eskilstuna

AA's rör AB

(7 omdömen)

Vi är ett nystartat VVS företag (2023), där vi tidigare har jobbat inom VVS branschen senaste 9 åren, Och bestämde oss för att öppna egen i början av …

Vi är ett nystartat VVS företag (2023), där vi tidigare har jobbat inom VVS branschen senaste 9 åren, Och bestämde oss för att öppna egen i början av 2023. Där huvud verksamheten är VVS Men har även anställda och UE som har varit verksamma i ca 20år ———————————————————— Vi har tidigare erfarenhet inom: …

Alert Senior

(3 omdömen)

Jag heter Camilla Swärd och jag är platschef på Alert Senior i Åsby . Vi är ett bemanningsföretag med inriktning på seniorbemanning. Verksamheten …

Jag heter Camilla Swärd och jag är platschef på Alert Senior i Åsby . Vi är ett bemanningsföretag med inriktning på seniorbemanning. Verksamheten grundades 2014 och har idag kontor på ett 20-tal orter i Sverige. Våra medarbetare utför tjänster både mot privat- och företagsmarknaden, har lång erfarenhet och bred …

Warpmans Bygg & Anpassning AB

(5 omdömen)

Vi är ett företag som utför det mesta i byggväg, vi bygger till, vi bygger nytt, vi bygger omVi har även elektriker och rörmokare med full behörighet …

Vi är ett företag som utför det mesta i byggväg, vi bygger till, vi bygger nytt, vi bygger omVi har även elektriker och rörmokare med full behörighet samt markanläggare.

Östkustens Golventreprenad AB

(2 omdömen)

Östkustens Golv grundades november 2018 av bröderna Tony & Robert samt Tony's son Niklas. Tre stycken målmedvetna golvläggare med sammanlagt 47års …

Östkustens Golv grundades november 2018 av bröderna Tony & Robert samt Tony's son Niklas. Tre stycken målmedvetna golvläggare med sammanlagt 47års erfarenhet i branschen. Ambitionen är att bli populäraste golvföretaget 2021, samt klimatneutralt 2023.

Tillberga Byggtjänster

(4 omdömen)

Tillberga Byggtjänster grundades 2021 och erbjuder allehanda byggtjänster. Vi utför allt från större och mindre gipsentreprenader till …

Tillberga Byggtjänster grundades 2021 och erbjuder allehanda byggtjänster. Vi utför allt från större och mindre gipsentreprenader till byggsnickerier. VI HAR LÅNG, SAMLAD ERFARENHET AV NEDAN TJÄNSTER: Invändigt - Gipsväggar och gipstak - Köksrenovering - Akustiktak (ljuddämpande tak) - Spackling, målning och …

Elm & Oak AB

(3 omdömen)

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att …

Företaget bedriver verksamhet inom trädfällning, manuell avverkning, gallring, sly röjning, bortforsling av träd och annan vegetation. Även att återbruka så mycket som möjligt av trä och sly som sågas ned i form av finsnickeri, ved och flis.

WA montage SWEDEN AB

(1 omdöme)

Vi startade som ett balkongföretag 2021. Över 15 års erfarenhet av branschen finns i företaget. Auktoriserat montageföretag via balkongföreningen. …

Vi startade som ett balkongföretag 2021. Över 15 års erfarenhet av branschen finns i företaget. Auktoriserat montageföretag via balkongföreningen. Inriktade på att Riva/renovera/montera allt som har med en balkong/altan att göra. Dörrar, fönster, balkongplatta, inglasning, räcken etc. Är ni tex en förening som …

Firma Ryad Alsabak Byggservice

(1 omdöme)

Firma Ryad Alsabak Byggservice har över 15 års erfarenhet från byggbranschen. Vi kan hjälpa till med allt från köksrenovering, takjobb, altaner till …

Firma Ryad Alsabak Byggservice har över 15 års erfarenhet från byggbranschen. Vi kan hjälpa till med allt från köksrenovering, takjobb, altaner till vanliga snickerijobb. Kontakta oss för fler frågor eller om du vill boka ett platsbesök för ditt nästa projekt.

Exempel på tidigare snickarjobb i Eskilstuna

Hjälp med entré och trappa

Marina lämnade en förfrågan våren 2023:

Hjälp med entré och trappa

Jag behöver hjälp med att bygga ny entré - trappa, avsats och entrétak. Kanske även behöver nya grundplintar. En plint är sned. Plintarna kanske även måste flyttas alternativt gjuta nya, eftersom entrén ska bli något större än vad den är idag. Trappavsatsen ska ha träräcke runt och träräcke på ena sidan av trappan. Entrétaket ska matcha huset.
Totala ytan inkl trappa bör bli c:a 6-10 kvm
Behöver eventuellt även hjälp med andra snickeriarbeten beroende på pris och utfört arbete.

Marina fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Marina valde KBS Allfix AB för jobbet. KBS Allfix AB har utfört 16 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.

KBS Allfix AB fick omdömet

Är supernöjd med resultatet.
Bygga altan

Rebecca lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Bygga altan

Skulle vilja bygga två små altan, just nu har vi som en liten "balkong" utan räcke, vill gärna bygga ut och fixa så att det blir som en liten altan en bit ut, på sidan om balkongen har vi en vägg och sedan kommer det massa stenplattor där har också tänkt att man tar bort dom och bygger som en liten altan där, det blir två små altaner.

Rebecca fick 6 svar på sin förfrågan

Privat person-skrivbordet

Grazyna lämnade en förfrågan hösten 2023:

Privat person-skrivbordet

Jag tänker att göra skrivbordet med bordskiva och två eller en ben med byrå 87,5cm x 43,5 cm under.

Nu jag har bara byrå med två lådor, min gamla och vill "skapa " skrivbordet så jag undrar om att finns möjlighet och vilket pris det bli?

Grazyna fick ett svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om snickare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!

Eskilstuna

I Södermanlands län finns Eskilstuna som har en population om 96000. Närliggande städer är Köping och Arboga. Via E20 kör man österut mot huvudstaden.

Det kommer en hel del musikaliska förmågor från Eskilstuna, som exempelvis ABBA-medlemmarna Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad. 1998 utnämndes Eskilstuna till Sveriges Popstad. En annan känd person som har anknytning till staden är programledaren André Pops.

Företagslivet stiger ständigt i Eskilstuna. Främst är den tunga fordonsindustrin hög, men även design och hälsa växer på marknaden. Eskilstuna kommun samverkar mellan företagen och har goda nätverk och planläggningar vilka arbetar tillsammans för en bättre utveckling i företagslivet.