Hitta rörmokare i Täby

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Täby, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Kanonbra firma. Kunnig, snabb och ett perfekt resultat.

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Täby också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Se omdömen om rörmokare i Täby med omnejd

Sjöstadens VVS

Ny brunn i ett garage i Haninge

Jag har anlitat många firmor förut och alla har positiva o negativa punkter. Det här har bara positiva punkter: Kvalitet, trevliga personal, punktlighet, smidigt betalning, rådgivning....
– Selim Jedidi
oktober 2022

Utbytte av ett golvvärme kontrolenhet och tre rumsgivare i Stockholm

Grymt företag. God dialog - god leverans och god uppföljning .
– Johnny Krogsböll
december 2022

Skapa avlopp och tillopp till kommande kök i nytt rum i Stockholm

Toppen-idéer för genomförande och fin kvalitet på arbetet! Rekommenderas varmt.
– Magnus
april 2024

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Täby

Badrumsrenovering i Täby ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Täby

Köksrenovering i Täby ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Täby

Totalentreprenad i Täby ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Täby

Stambyte i Täby

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Söderorts Vvs och Bygg AB

(4 omdömen)

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen …

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

PRO VVS Stockholm AB

(1 omdöme)

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Skärgårdens VVS AB

(2 omdömen)

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar …

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar inom företaget. Vi utför alla sorts installationer inom VVS. Bland annat så är vi samarbetspartners med Thermia värmepumpar och installerar Thermias produkter om din …

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

NW VVS AB

(1 omdöme)

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel …

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel läckande ventiler, blandare osv. Vi har utfört större entreprenader där det finns referenser att hämta vid behov. Självklart så har vi säker vatten behörighet.

SRES-Sweden AB

(1 omdöme)

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov …

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov under ett och samma tak. Vi är ett företag som fokuserar på att leverera tjänster av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder en unik tjänst där vi …

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Täby

Byte av toalett

Rolf lämnade en förfrågan hösten 2023:

Byte av toalett

Anser att det nog är dags att byta min gamla Gustavsberg toalett från 1980-talets slut. Bottenventilen har börjat läcka lite och jag tror att det är bättre att bya ut hela stolen mot en ny jämfört med att bara byta bottenventil.

Rolf fick hjälp

7 företag svarade på förfrågan och Rolf valde VVS & byggservice i Sthlm AB för jobbet. VVS & byggservice i Sthlm AB har utfört 35 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

VVS & byggservice i Sthlm AB fick omdömet

Ett mycket bra bemötande! Jobbet blev snabbt avklarat och vi kan varmt rekommendera företaget för andra kunder.
Reparera befintliga rör och ledningar i Täby

Ieva lämnade en förfrågan vintern 2024:

Reparera befintliga rör och ledningar i Täby

Vi har drabbats av en läcka i avloppsröret från vårt övre badrum. Bilderna är tagna från tvättstugan som finns direkt under badrummet som läcker och därifrån kommer man åt de rör som är trasiga genom att en del av taket är nedmonterat. Det verkar vara i skarven mellan två rör som vattnet läcker ut. För att laga läckan behöver antagligen några tillvattenrör tillfälligt monteras bort. Offerten ska hantera enbart de nödvändiga rörarbetena, återställning av taket fixar vi själva.

Ieva fick 5 svar på sin förfrågan

Ersätta befintliga duchkabin med en ny i Täby, inom 3 månader

Mikael lämnade en förfrågan våren 2024:

Ersätta befintliga duchkabin med en ny i Täby, inom 3 månader

Avser ersätta vår befintliga duchkabin med en ny. Arbetet vi önskar hjälp med är urkoppling och nedmontering av befintlig duchkabin samt montering och inkoppling av ny. Inköp av ny duchkabin ombesörjer vi själva.

Det är en liknande vi har i dagsläget och som vi behöver hjälp med urkoppling och nedmontering.

Mikael fick 2 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

VVS-, rot- och servicearbeten är vad en rörmokare främst arbetar inom. Rörmokaren namnges även som rörläggare alternativt VVS-montör. Det första steget att bekomma rörmokare är en treårig gymnasiekompetens riktad mot energiprogrammet inom VVS. Därefter ska rörmokaren agera lärling i uppåt två år, för att därpå göra ett gesällprov som är ett typ av test där rörmokarens skicklighet prövas gällande skilda grenar inom VVS.

Benämningen VVS står för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Rörmokaren arbetar med installationen och inom VVS-anläggningar i fastigheter. Det kan röra sig om fall där ett hushålls värmesystem inte fungerar som det ska. Genom att VVS-montören byter ut säkerhetsventilen, kommer vattnet snart att flöda ige, vilket medför att värmen snarligen är åter.

Hos oss på Servicefinder finner du enkelt en rörmokare i Täby genom att skicka en förfrågan här ovan. Genom att beskriva din förfrågan noga, får du med största sannolikhet erbjudande från för dig lämplig VVS-montör som tillhandager dig en offert.

Täby

Täby kommuns webbsidor hittar man informationen att man i kommunen sätter ett stort fokus på grönområdena och den kringliggande naturen. Visste du till exempel att Täby har två småbåtshamnar? Täbys kommunsymbol, en ljusblå sköld med ett kors i sin tur bestående av fyra kors (eller som den korrekta balsoneringen lyder; I blått fält ett korsat kors med avrundade armar av silver), kommer från runstenen "Risbylestenen". Runstenen står nära Täby Golfklubb invid Skålhamravägen. Täby Köpcentrum är ett av landets största, där du hittar etthundrasextio affärer och en parkeringplats för 1800 bilar. Geografiskt hittar man Täby en bit norr om Stockholm i södra Uppland. Tätorten Täby spänner över flera kommungränser och täcker in så väl Sollentuna som delar av Danderyd. Kanske tänker du mest på Täby som en liten förstad till vår huvudstad, men faktum är att det är en av landets tjugo största städer med ett invånarantal på 72000.

Täby Galopp är en välkänd galoppbana och är för många det man förknippar med Täby. I Täby hittar man även följande mer eller mindre kända ortsnamn: Arninge, Enebyberg, Hägernäs och Lahäll. Om du letar efter "rörmokare i Täby" så kan du säkert få offerter ifrån företag även i dessa orter, eller rentav från företag i andra mindre stadsdelar som Ensta, Roslags Näsby eller Vallatorp. Med många invånare följer också många företagare. Eftersom Täby till stor del består av villor och enbostadshus och mindre fastigheter så finns här många hantverkare som kan hjälpa till i hemmet och ServiceFinder förmedlar ofta uppdrag inom Täby kommun.

Med bil kommer man till täby via E18 eller från E4:an via Norrotsleden. Åker man kommunalt så är Roslagsbanan troligen lättast, eller någon av de många bussförbindelserna till grannkommunerna. Täby ingår i SL:s trafikområde. Kändisar saknas inte i kommunen och de med anknytning till tätorten Täby finns exempelvis stadsminister Fredrik Reinfeldt, komikern Johan Rhenborg, artisterna Nenne Grönvall, Jerry Williams och många fler.