Hitta rörmokare i Salem

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Salem, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Trevliga och vet vad de gör.

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Salem också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Se omdömen om rörmokare i Salem med omnejd

Göra rent röret i Södertälje

220126 - Feyyaz kunde med hjälp av en kamera snabbt detektera ett hinder som orsakade stopp i ett av rören som jag förgäves försökte hitta under en tvåårsperiod. Jag kan rekommendera honom om du har stopp i något av dina av avloppsrör.
– Maikel Youssef
januari 2022

VVS & Rör hjälp i Stockholm

Punktlig. Bra utfört arbete och mycket yrevligt bemötande. Rekommenderas.
– Ulf.alexandersson
juni 2020

Byte av handfatsblandare i Stockholm

Snabbt svar, prisuppgift direkt. Trevligt bemötande och snabbt åtgärdat. Rekommenderas varmt Anders.
– Anders Sundström
april 2024

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Salem

Badrumsrenovering i Salem ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Salem

Köksrenovering i Salem ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Salem

Totalentreprenad i Salem ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Salem

Stambyte i Salem

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Söderorts Vvs och Bygg AB

(4 omdömen)

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen …

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

PRO VVS Stockholm AB

(1 omdöme)

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

NW VVS AB

(1 omdöme)

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel …

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel läckande ventiler, blandare osv. Vi har utfört större entreprenader där det finns referenser att hämta vid behov. Självklart så har vi säker vatten behörighet.

SRES-Sweden AB

(1 omdöme)

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov …

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov under ett och samma tak. Vi är ett företag som fokuserar på att leverera tjänster av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder en unik tjänst där vi …

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

SERVICEHJÄLTARNA AB

(1 omdöme)

VARFÖR VÄLJA SERVICEHJÄLTARNA Tänk dig rörmokare som älskar sitt jobb, som värderar service framför allt & alltid sätter kunden i fokus. …

VARFÖR VÄLJA SERVICEHJÄLTARNA Tänk dig rörmokare som älskar sitt jobb, som värderar service framför allt & alltid sätter kunden i fokus. Servicehjältarna är helt enkelt de bästa rörmokarna för dig. Genom att använda den senaste teknologin & tillämpar de senaste reglerna på marknaden kan vi snabbt och enkelt ta hand om …

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Salem

Dra vatten och avlopp till tvättmaskin i badrum i Salem

Fredrik lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Dra vatten och avlopp till tvättmaskin i badrum i Salem

Hjälp att dra vatten och avlopp till tvättmaskin i badrum. Vatten skall dras ut från befintligt rör i dusch till kaklad vägg utanför. Genom aluminumlisten till duschväggen. Avloppet skall förslagsvis dras samma väg tillbaka och ledas till golvbrunn.

Fredrik fick 2 svar på sin förfrågan

Gräva för kommunalt VA på en tomt i Salem

Kåre lämnade en förfrågan våren 2023:

Gräva för kommunalt VA på en tomt i Salem

Jag behöver hjälp med att gräva för kommunalt VA på en tomt som behöver LTA anslutning, då den ligger lägre än anslutning vatten o och avloppp från gatan. Tomten ligger i Rönninge i Salems kommun. Befintlig fastighet ligger ca 40 meter från väg med en befintlig grusgång fram till huset. Jag vill nu lägga LTA brunnen ca 10 meter från befintligt hus. Jag tänker bygga en liten bod nära denna LTA brunn dit jag vill ansluta VA( dusch , WC, toa o utevatten). Det kommer också behöva grävas ca 10 meter från huvudfastigheten till denna planerade bod för att få in El till boden. FÖr framtiden vill jag också förbereda med möjlig el och va till ett planerat attefallshus som ligger nära gatan , ca 5 -10 meter från gatan.

Kåre fick 2 svar på sin förfrågan

Avstängningsventil

Alexander lämnade en förfrågan vintern 2024:

Avstängningsventil

Behöver byta 2 st avstängningsventiler vid vatten mätaren.

Alexander fick hjälp

8 företag svarade på förfrågan och Alexander valde 08 Rör Installation AB för jobbet. 08 Rör Installation AB har utfört 26 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

08 Rör Installation AB fick omdömet

Inget tjafs om pris bara raka rör 😁 och super trevliga

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

VVS-, rot- och servicearbeten är vad en rörmokare främst arbetar inom. Rörmokaren namnges även som rörläggare alternativt VVS-montör. Det första steget att bekomma rörmokare är en treårig gymnasiekompetens riktad mot energiprogrammet inom VVS. Efter gymnasiet ska rörmokaren vara lärling i uppåt två år, för att därpå göra gesällprovet som är ett typ av test där rörmokarens skicklighet prövas beträffande skilda grenar inom VVS.

Benämningen VVS betyder värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Rörmokaren arbetar med installationen och inom VVS-anläggningar i fastigheter. I vissa fall är det värmesystemet i fastigheten som inte vill med sig. Då kan rörmokaren byta ut en säkerhetsventil som får vattnet att åter rinna ut i radiatorer. På så sätt kommer snart värmen tillbaka.

Hos oss på Servicefinder finner du enkelt en rörmokare i Salem genom att skicka en förfrågan här ovan. Genom att beskriva din förfrågan noga, får du med största sannolikhet erbjudande från för dig lämplig VVS-montör som tillhandager dig en offert.

Salem

I den södra delen av Stockholms län ligger den lilla kommunen Salem. Kommunen har 17000 invånare och centralorten är Rönninge. Kommunen är belägen mellan Botkyrka kommun, Ekerö och Södertälje. Salem har tidigare kallats Slæm men namnet byttes till Salem på 1600-talet, namnändringen berodde troligen på inspiration från det bibliska Salem i Jersalem. Salem har under många år varit en landsbygd. Kommunens invånarantal ökade kraftigt under 60-talet, då bebyggelsen tog form i byden. I centrum finns ett flertal affärer, gatukök och biografen Murgrönan. Kommundelen Rönninge är ett omtyckt barnfamiljsområde, där ligger den vackra Mölleskogen som är ett sagolikt grönområde.

Salem har ett rikt kulturliv och här finns alltid något att göra, det finns hundratals olika föreningar och aktiviteter att delta i. Några av dem är idrott, snideri och dans. Det finns dessutom ett flertal fritidsverksamheter för Salems yngre invånare, exempelvis Rönninges ungdomscafé och idrottsanläggningar som Salemsvallen och Säby Sim- och sporthall. Den historieintresserade bör besöka Bornsjöområdets idylliska naturområden, där kan du se spår av bevarade fornminnen och vandra längs trivsamma naturstigar. Passa även på att besöka Söderby, där finner du ett vackert parkområde.