NERO VVS & RÖR AB

Du har uppdraget, vi har kunskaperna som krävs för att hjälpa just dig!

Om NERO VVS & RÖR AB

Vi är ett familjeägt VVS-företag med 20 års erfarenhet av VVS-branschen. Vi i Neroteamet är måna om våra kunder och tror på god kundkontakt och tydlig kommunikation.

Det vi erbjuder är VVS-tjänster av högsta kvalité till rätt priser. Vi är Säker Vatten Auktoriserade och samarbetar ENDAST med certifierade hantverkare med dokumenterad kunskap och erfarenhet, på så sätt kan du som kund känna dig trygg när du anlitar oss.

Det är alltid bra att fråga företag om både ansvarsförsäkring och certifikationer innan man ingår ett avtal med dem. Ofta är även magkänslan viktig! För att samarbetet ska flyta på bra behöver man kunna lita på varandra. Därför tror vi på en nära kundkontakt och tydlig kommunikation så att allt är klart och tydligt från början.

Vi anser ett inget jobb är för stort eller för litet och finns där för våra kunder när de behöver oss.

Kontakta oss idag för en offert!
/Neroteametet
26

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt NERO VVS & RÖR AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559239-1220
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-01-28
Momsregistrerat
2020-02
Registrerat för F-skatt
2020-02
SNI
43221
Värme- och sanitetsarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget skall bedriva installation av VVS-anläggningar samt konsult- och serviceuppdrag inom bygg och fastighetsbranchen och idka därmed förenlig verksamhet. Därutöver ska kunder genom verksamheten även kunna handla de material som behövs för arbetet som ska utföras.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda