Hitta rörmokare i Österåker

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Österåker, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Trevligt kille, bra jobb, snabbt utförd, kan stark rekommenderar!

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Österåker också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Se omdömen om rörmokare i Österåker med omnejd

Installera duschdörrar i Haninge, inom 3 månader

Mikko är lätt att ha att göra med, flexibel, professionell och med en hög känsla för service. Rekommenderas verkligen.
– Daniel Friselius
oktober 2023

Laga en omkopplare i duschblandaren i Sundbyberg

Snabb, flexibel och tillmötesgående :). Supernöjd!
– Michaela Holmgren
oktober 2022

Installera bergvärme i Täby

Professionellt team och utmärk arbete! Ny funkar allt som det ska dessutom det fick jag råd kring VSS enheten. Jätte nöjd!
– Mehrab
februari 2022

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Österåker

Badrumsrenovering i Österåker ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Österåker

Köksrenovering i Österåker ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Österåker

Totalentreprenad i Österåker ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Österåker

Stambyte i Österåker

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Söderorts Vvs och Bygg AB

(4 omdömen)

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen …

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

PRO VVS Stockholm AB

(1 omdöme)

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Skärgårdens VVS AB

(2 omdömen)

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar …

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar inom företaget. Vi utför alla sorts installationer inom VVS. Bland annat så är vi samarbetspartners med Thermia värmepumpar och installerar Thermias produkter om din …

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

NW VVS AB

(1 omdöme)

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel …

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel läckande ventiler, blandare osv. Vi har utfört större entreprenader där det finns referenser att hämta vid behov. Självklart så har vi säker vatten behörighet.

SRES-Sweden AB

(1 omdöme)

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov …

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov under ett och samma tak. Vi är ett företag som fokuserar på att leverera tjänster av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder en unik tjänst där vi …

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Österåker

Val och byte av varmvattenberedare

Gunnar lämnade en förfrågan våren 2024:

Val och byte av varmvattenberedare

Behöver hjälp med att välja ny varmvattenberedare och att installera den. Den gamla är en Nibe EVH-14 100.
Jag har sommarställe på Ljusterö i Stockholms norra skärgård (färjeförbindelse finns). Har en Nibe varmvattenberedare som installerats för ca 30 år sen. Det är dags att byta ut den, dels för att den är gammal, men också för att den för två veckor sen utlöser huvudsäkringen om jag slår på elen till varmvattenberedaren.

Gunnar fick 4 svar på sin förfrågan

VVS & Rör i Ljusterö Storön

Patric lämnade en förfrågan hösten 2021:

VVS & Rör i Ljusterö Storön

Tyvärr så har vår valda VVS-firma hoppat av på grund av sjukdom så vi söker nu efter någon som på kort varsel (en vecka) kan hoppa in och hjälpa oss med rördragningen.

Vi önskar splittra upp vår gemensamma vattenslang från det gemensamma pumphuset med sommarvatten så att vi har en egen ventil till vårt hus. Idag är vi fem hushåll som delar på samma pumphus, fördelat på två ventiler. Vi delar ventil med två andra fastigheter, se bilder. Där är tanken att ersätta de två ventilerna med ett fäste för fyra ventiler i stället. Sedan ska vi dra två nya separata rör fram till det ställe där de delas upp och skarva vidare där, cirka 50 meter. Rören ligger inte så djupt och är cirka 4 cm i diameter, 13 cm i omkrets. Är detta något som vore intressant för dig?

Vårt fritidshus ligger på en ö strax söder om Ljusterö och vi kan hämta upp med egen båt där eller i närheten av Lillsved Värmdö.

Patric fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Patric valde HP RÖR & Service för jobbet. HP RÖR & Service har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Rörmokare till två badrum och kök i Österåker

Förfrågan lämnades vintern 2022:

Rörmokare till två badrum och kök i Österåker

Vi önskar en rörmokare till våra två badrum och kök inom en 3-4 månaders tid.
I dagsläget du ska vi börja med ett badrum.
Detta badrum är ”rent” dvs Endast reglar vid väggar, tak och golv.

Det ska installeras en dusch ifrån tapwell, en blandare till badkar ifrån tapwell, två blandare till diskhon ifrån tapwell, en unidrain model för avloppet till duschen osv.

Badrummet är cirka 10 kvm stort.

Konsumenten fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde PRO VVS Stockholm AB för jobbet. PRO VVS Stockholm AB har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

PRO VVS Stockholm AB fick omdömet

Väldigt nöjd!
kreativ, effektiv och prisvärd! Rekomenderar

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

VVS-, rot- och servicearbeten är det en rörmokare främst arbetar med. Rörmokaren namnges även som rörläggare eller VVS-montör. Det första steget att bekomma rörmokare är en treårig gymnasiekompetens med inriktning energiprogrammet inom VVS. Efter gymnasiet ska rörmokaren vara lärling i ungefär två år, för att därpå göra gesällprovet som är ett typ av test där rörmokarens skicklighet prövas gällande skilda grenar inom VVS.

Benämningen VVS står för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Detta innebär att rörmokaren monterar in och fixar med VVS-anläggningar i hus. I vissa fall är det värmesystemet i fastigheten som inte vill med sig. Då kan rörmokaren byta ut en säkerhetsventil som får vattnet att åter strömma ut i radiatorer. På så sätt kommer snart värmen tillbaka.

Vi på Servicefinder granskar så att alla rörmokare har F-skatt såväl som kreditanmärkningar - allt för din trygghet som kund. Sänd iväg en noggrann förfrågan här på Servicefinder så mottager du inom kort minst en offert från en rörmokare i Österåker.

Österåker

Österåker ligger i Uppland men tillhör Stockholms län. Centralorten är Åkersberga. I kommunen finns ungefär 44000 i befolkning. Närliggande öar från Stockholms trädgård är Ljusterö och Särsö med flera.

Näringslivet i Österåkers kommun ser bra ut och orten expanderar ideligen tack vare att den är omtyckt för den granna kommun och omgivning. Orten är en av de kommuner i landet som växer mest inom nyföretagande. Österåker har mycket att tacka för eftersom kommunen har nära till och kontakt med Stockholms kommun. Det finns uppåt 2600 företag i Österåker. I kommunen finns också Nordens främsta producent av klassisk musik. Kommunen jobbar ideligen för ett bättre företagande. Österåker jobbar för att bli landets främsta skärgårdskommun. En del på vägen dit är Kanalstaden som ska sammansmälta havet med tätorten Åkersberga.

Österåker har en sagolik blandning av landsbygd, en strålande tilldragande skärgård likväl som tätort med moderniteter. I Österåker finns många upplevelser för både kropp och själ. Det är nära till både skog och hav. Du kan besöka idrottsanläggningar, bada i simhallen, träna i sporthallen. Dessutom finns ett magnifikt, nybyggt och modernt bibliotek där besökarantalet ständigt växer. Det finns dessutom fyra konstgjorda gräsplaner i kommunen, där idrottsföreningarna gärna håller till. Glöm inte att besöka Länsmansgården, kommunens stolthet som är en konsthall.