Hitta rörmokare i Järfälla

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Järfälla, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Punktliga, snabba på att svara. Bra kvalitet. Löste vissa problem enkelt, bla hade jag köpt fel saker osv. Självklart mycket trevliga oxo

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Järfälla också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Se omdömen om rörmokare i Järfälla med omnejd

Koppla om avlopp till diskhon i Stockholm

Magnus är väldigt trevlig och duktig rörmokare. Han hjälpte oss att installera vår nya köksblandare samt diskho. Kan varmt rekommendera Magnus
– Michel
april 2024
Philip K. VVS AB

Byta ut trasig ventil på Lidingö

Snabbt på plats och fixade bytet av ballofixventil. Slutresultatet blev toppenbra.
– Richard Källsäter
januari 2021

Stopp i badkar i Huddinge

Ett supertrevligt, snabbt och proffsigt bemötande. Jobbet blev väl utfört. Jag kan varmt rekommendera dem.
– Hanna
oktober 2022

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Järfälla

Badrumsrenovering i Järfälla ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Järfälla

Köksrenovering i Järfälla ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Järfälla

Totalentreprenad i Järfälla ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Järfälla

Stambyte i Järfälla

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Söderorts Vvs och Bygg AB

(4 omdömen)

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen …

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

PRO VVS Stockholm AB

(1 omdöme)

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Skärgårdens VVS AB

(2 omdömen)

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar …

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar inom företaget. Vi utför alla sorts installationer inom VVS. Bland annat så är vi samarbetspartners med Thermia värmepumpar och installerar Thermias produkter om din …

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

NW VVS AB

(1 omdöme)

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel …

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel läckande ventiler, blandare osv. Vi har utfört större entreprenader där det finns referenser att hämta vid behov. Självklart så har vi säker vatten behörighet.

SRES-Sweden AB

(1 omdöme)

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov …

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov under ett och samma tak. Vi är ett företag som fokuserar på att leverera tjänster av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder en unik tjänst där vi …

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Järfälla

Fixa läckande handfat och täta duschblandaren i Järfälla

Iwona lämnade en förfrågan våren 2023:

Fixa läckande handfat och täta duschblandaren i Järfälla

Har 2 ärenden:
1) Läckande handfat där plaströren under handfatet, som leder bort vatten till avloppet sprack och läcker.
2) Duschblandaren behöver en ny tätning då den är väldigt trög när man stänger av vatten. Det krävs mycket kraft för att kunna stänga av vatten. Ändå, kan vatten smårinna under dagen.
Alla vattenledningar är utanpåliggande.

Iwona fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Iwona valde VVS & byggservice i Sthlm AB för jobbet. VVS & byggservice i Sthlm AB har utfört 35 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

VVS & byggservice i Sthlm AB fick omdömet

Fick snabbt svar på min förfrågan angående läckande handfat samt byte av duschblandare. Arbetet utfördes enligt överenskommelse på angiven dag och tid. Är mycket nöjd med resultatet.
Byte av inbyggd toalettstol inklusive återställning av vägg och kakel i Järfälla

Förfrågan lämnades sommaren 2024:

Byte av inbyggd toalettstol inklusive återställning av vägg och kakel i Järfälla

Har en vägg hängd toalettstol med rör inbyggd i väggen bakom. Det går inte att spola och vatten bara rinner. Man behöver byta ut toalettstolen, ta bort väggen bakom och sedan kakla om. Det handlar om cirka 1 kvm bakom toalettstolen.
Fått en offert där det står: arbete krävs för att byta ut din trasiga inbyggda Wc-stol samt återställning av vägg, golv, kakel efter bytet till ny inbyggd wc-stol.

Arbetsbeskrivning:
-Handla material.
-Etableringsarbete.
-Demontering av wc porslin till wc fixtur. (Snickare).
- Borttagning av kakel plattor vid wc fixtur. (Snickare).
- Demontering av trasig wc fixtur (rörmokare).
-Åtgärda golv och väggar bakom toalett stol (plattsättare).
- Montera, sätta nya kakel plattor bakom toalett stol. (Plattsättare).
-Foga och sätta kakel plattor,golv och väggar( plattsättare).
-Montering gällande rör och ,anpassa inkommande kall-vattenrör till ny toalett stol. (Rörmokare).
- Installera ny toalett stol.( rörmokare).
- foga, silikon nya toalettstol.

Konsumenten fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde Solsidan Bygg för jobbet. Solsidan Bygg har utfört 7 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Byte av avloppsrör källare

Lena lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Byte av avloppsrör källare

Byta avloppsrör i källaren. Endast byte av rör i källare, utanför huset är gjort. Bila upp golv, byta rör, iordningställa golven igen. Källaren har uppskattningsvis en yta av 60 kvm. Ett av rummen är en tvättstuga där önskar vi förbereda dragningar för ev ett badrum i framtiden.

Lena fick 5 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

Rörmokaren är en mångsysslare inom VVS-, ROT- och servicearbeten. Det kan handla om alltifrån byte av toalettstolar till varmvattenberedare. Rörmokare benämns även som med rörläggare och VVS-montör. För att en rörmokare ska tilldelas yrkesexamen måste denne först i tre år läsa energiprogrammet på gymnasiet, inom VVS. Därpå följer en lärlingstid om två år. I det sista skedet skall den framtida rörmokaren genomgå ett gesällprov som omfattar flera moment inom VVS-arbeten och dylikt.

Benämningen VVS betyder värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Detta innebär att rörmokaren monterar in och fixar med VVS-anläggningar i hus. I vissa fall är det värmesystemet i fastigheten som inte vill med sig. Genom att VVS-montören byter ut säkerhetsventilen, kommer vattnet snart att flöda ige, vilket medför att värmen snarligen är åter.

Hos oss på Servicefinder kan du känna dig trygg med våra anslutna rörmokare. Skicka iväg en kostnadsfri förfrågan om offert, så kommer en rörmokare i Järfälla att kontakta dig inom kort.

Järfälla

I Järfälla kommun finns det ungefär 81000 i befolkningsmängden. För den som önskar svettas, finns flera träningsmöjligheter för detta i kommunen. Vill man bada, golfa, spela fotboll eller åka slalom, finns möjlighet för det och mycket annat. Kommunen har omkring 3500 anställda och rankas därför vara den arbetsgivare med flest möjligheter till jobb. Många mindre företag är registrerade i kommunen, där enmansföretagarna är 60 % och 85 % av dessa har färre än 10 anställda.