Elektriker i Upplands-Bro – jämför priser

Vi samlar de bästa certifierade elektrikerna i Upplands-Bro och du når dem snabbt med en förfrågan. De elektriker som har möjlighet att utföra ditt jobb svarar direkt i tjänsten, och du kan sedan jämföra omdömen, priser och företagspresentationer.

Att hitta elektriker i Upplands-Bro är snabbt, enkelt och tryggt med Servicefinder.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Elektriker Upplands-Bro - få pris direkt

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Väldigt trevlig och otroligt duktig elektriker, försökte alltid hitta bästa lösningarna och gav ett bra och rimligt pris för utfört jobb. Rekommenderar starkt!

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 355
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hitta bra elektriker i Upplands-Bro

Att hitta en bra och tillgänglig elektriker kan vara lite besvärligt. I större städer finns det visserligen många elektriker att välja på, men de är ofta upptagna och man kan tvingas ringa många innan man har fått in några prisförslag. På mindre orter kan det vara svårt att veta vilka elektriker som finns i närheten och hur långt de är villiga att resa för att hjälpa dig. Vi vet vilka elektriker i Upplands-Bro som är tillgängliga just nu.

Jämför elektriker

Att hitta en tillgänglig elektriker är en sak, men sedan ska man jämföra omdömen, kontrollera elcertifikat, kontrollera företagens F-skatt och mycket mer. Det här jobbet gör vi enkelt åt dig. Vi presenterar de elektriker som är verksamma i Upplands-Bro och som är intresserade av ditt jobb. De anger pris, berättar om sig själva och du kan chatta med dem i tjänsten. Du ser deras tidigare omdömen och kan läsa deras företagspresentationer.

Allt eftersom du bedömer företagen kan du tacka ja eller nej till dem direkt i chatten och du kan acceptera deras offerter om du vill. Tänk på att bara för att du ställt en fråga är du inte tvungen att anlita ett företag. De allra flesta hittar rätt elektriker, men om du inte får svar du är nöjd med kan du självklart välja att avstå helt och hållet.

Fördelen med Servicefinder

Fördelen med en marknadsplats för tjänster är precis som en vanlig marknad - vi har många anslutna elfirmor i Upplands-Bro och det är bara de tillgängliga elföretagen som kommer ge dig offert på ditt eljobb. Det är dessa företag vi lägger sida vid sida och du kan jämföra omdömen, kontrollera certifikat och se grundläggande ekonomisk information om elföretaget, så att du känner dig trygg i ditt val.

Servicefinder har förmedlat tiotusentals elektrikerjobb sedan 2009 och sedan starten har vi hjälpt hundratusentals svenskar att hitta rätt tjänsteföretag. Tillsammans med våra kollegor i Norge, Finland och Danmark, är vi Nordens i särklass största marknad för tjänster.

Tänk på att anlita en behörig elektriker

En av många anledningar att anlita en elektriker är att det kan vara farligt att göra jobbet själv och att det finns lagar och förordningar kring elinstallationer. Om du får dra el själv eller inte, kan du läsa om på Elsäkerhetsverket. När du anlitar en elektriker från Servicefinder i Upplands-Bro, så behöver du inte själv kontrollera certifikat och behörigheter. Vi gör jobbet åt dig via automatiskt och visar hur elektrikern är behörig under "certifikat"-fliken på företagens presentationer. Det kan se ut så här till exempel:

Elcertifikat i företagspresentationer

Så oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag eller bostadsrättsförening, så lovar vi att göra vårt bästa för att hitta rätt elektriker just för dig. Rulla ner så hittar du ett antal exempel och referensjobb. Vi får dagligen in mängder av förfrågningar om elektriker och de flesta i Upplands-Bro får svar från flera elfirmor. Tänk på att ju bättre du beskriver ditt arbete, desto bättre svar får du. Det är viktigt för elektrikerna att kunna bedöma storleken på jobbet. Undvik alltför allmänna beskrivningar som "diverse elarbeten", eller "hjälp att dra om kablar".

Hitta elektriker nära dig

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Exempel på omdömen om våra elfirmor i Upplands-Bro

Byta huvud säkringen från 25A till 20A i Stockholm

Priset återspeglar jobbet och var snabb att utföra det. Trevlig bemötande
– Mussie Andemeskel
mars 2024

Ansluta tvättmaskin i badrummet i Nacka

Effektivt, kompetent utfört och trevligt bemötande. Och snabbt svar och ingen väntetid. Hade alla delar med som kunde behövas.
– Eva Hagström
februari 2023

Diverse elarbete i Sundbyberg

Kom i tid. Höll vad de lovade. Trevliga och engagerade. Kändes bra.
– Peter Nilsson
januari 2021

De som letar efter elektriker i Upplands-Bro, söker ofta även

Badrumsrenovering i Upplands-Bro

Badrumsrenovering i Upplands-Bro ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Upplands-Bro

Köksrenovering i Upplands-Bro ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Snickare i Upplands-Bro

Snickare i Upplands-Bro ROT

Planerar du ett nytt projekt och behöver en snickare för jobbet? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga snickare – helt gratis och utan förpliktelser.

Rörmokare i Upplands-Bro

Rörmokare i Upplands-Bro ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Populära elektriker i Upplands-Bro

Landys Eltjänst ab

(6 omdömen)

Om Landy's Eltjänst Vi erbjuder professionella tjänster tillhandahållna för installation, reparation och underhåll av elektriska system i bostäder, …

Om Landy's Eltjänst Vi erbjuder professionella tjänster tillhandahållna för installation, reparation och underhåll av elektriska system i bostäder, kommersiella och industriella miljöer. Dessa tjänster utförs vanligtvis av licensierade elektriker eller elentreprenörer som har expertis och kunskap för att hantera …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

GlödEl Handelsbolag

(1 omdöme)

Jag arbetar med säkerhetsregler och svenska standarder. Jag kan göra olika typer av eljobb: el-central, lamputtag, datauttag, många typer av lampor, …

Jag arbetar med säkerhetsregler och svenska standarder. Jag kan göra olika typer av eljobb: el-central, lamputtag, datauttag, många typer av lampor, bastu, golvärme, jacuzzi och mycket mer. Är säker på att jag kan hjälpa dig med ditt nästa uppdrag. Kontakta gärna mig vid frågor. Link till mitt fb …

Evnitec AB

(3 omdömen)

Evnitec är ett nytt elinstallationsföretag med stor erfarenhet inom bygg och el. Vi jobbar mot privatpersoner och företag. Våra ledord är kvalité och …

Evnitec är ett nytt elinstallationsföretag med stor erfarenhet inom bygg och el. Vi jobbar mot privatpersoner och företag. Våra ledord är kvalité och säkerhet. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor eller vill få tips och råd.

Sleckta kraft AB

(2 omdömen)

Välkommen till Slecktakraft ditt val för en Elektrisk Framtid För oss är det mer än bara el - det handlar om att skapa en ljus och trygg atmosfär i …

Välkommen till Slecktakraft ditt val för en Elektrisk Framtid För oss är det mer än bara el - det handlar om att skapa en ljus och trygg atmosfär i ditt liv. Vad Slecktakraft står för Vi tror på kraften i en smart och vacker elinstallation som inte bara är funktionell utan också speglar din personlighet och …

Hammarby Hockey Fastfix

(1 omdöme)

Gör som grannen! Boka Hammarby ishockey Fastfix för toppservice både ute och inne. Vi erbjuder snabb och prisvärd hjälp till privatpersoner, företag …

Gör som grannen! Boka Hammarby ishockey Fastfix för toppservice både ute och inne. Vi erbjuder snabb och prisvärd hjälp till privatpersoner, företag och föreningar - alltid med 100% nöjd kund-garanti! Vi betalar lön enligt fackliga villkor, skatt och sociala avgifter och våra anställda fixare har både ansvars- och …

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Referensjobb och exempel för elektriker i Upplands-Bro

Elarbete i Upplands-Bro, Inom 3 månader

Marcus lämnade en förfrågan vintern 2023:

Elarbete i Upplands-Bro, Inom 3 månader

Jag har köpte en bostadsrätt i Brf Tibble (området Tibble i Kungsängen, Upplands-Bro kommun). Bostaden är 84 kvm fördelat på tre rum och kök. Vidare finns det en liten WC och ett badrum. Fastigheten är från 1969 enligt köpehandlingarna.

Jag har tillträde till bostaden fr o m 3/3 2023. Önskvärd är i grunden att arbetet kan genomföras i anslutning till inflyttningen i syfte att underlätta för elektrikern då bostaden är helt tom.

I bostaden är elen från samma tidsera (ca 50+ år gammal).

Jag vill begära in offert och komma i kontakt med elektriker för att utföra nedan arbete:
- Byte av proppskåp till el-central med automatsäkringar och jordfelsbrytare,
- Byte av befintliga ledningar från ny el-central i syfte att uppdatera gammal kabeldragning samt få de gamla uttagen jordade,
- Insättning/installation av nya jordade vägguttag och strömbrytare med ett enhetligt utseende,
- Montering av nytt eluttag under diskbänken för framtida installation av diskmaskin (idag finns ett befintligt uttag ovanför diskbänken

Då jag inte har tillgång till bostaden förrän tillträdesdagen kan jag inte annat än att bifoga bilder från annonsen (Mäklarhusetsbilder).

Marcus fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Marcus valde Norrorts El och bygg AB för jobbet. Norrorts El och bygg AB har utfört 28 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Elarbete i Upplands-Bro

Johan lämnade en förfrågan hösten 2021:

Elarbete i Upplands-Bro

Hjälp att dra och koppla in en matning i Panasonic värmepump till elpatron och koppla till egen säkring. Det är en monoblock som fått matning redan men som skulle ha ytterligare en för elpatronen.

Johan fick hjälp

Johan valde Anders Sjögren EL & STYR för jobbet. Anders Sjögren EL & STYR har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Anders Sjögren EL & STYR fick omdömet

Väldigt bra kommunikation med trevligt och proffsigt bemötande!
Kom till jobbet i tid och jobbade snabbt och oavbrutet tills jobbat var klart. Supernöjd!
Jordfel ström på Jord

Stefan lämnade en förfrågan våren 2023:

Jordfel ström på Jord

120 volt mellan diskmaskinen & diskbänk.
Flera uttag med volt på jord.

Stefan fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Stefan valde Dryft Sverige AB för jobbet. Dryft Sverige AB har utfört 84 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Dryft Sverige AB fick omdömet

PERFEKT

Vanliga frågor om elektriker

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-02-15
Nu blir det ännu gynnsammare med grön teknik! I Januari 2023 höjdes det gröna avdraget från 15 till 20 procent för alla som installerar solcellspaneler. Fortsätt läsa för att få koll på den nya skattereduktionen för det gröna avdraget om du vill installera grön teknik!
2022-04-29
Valet av ljuskällor är otroligt viktigt i hem, men att välja rätt belysning för olika rum och användningsområden är svårt. Vi tog därför in experthjälp för att få svar på den svåra frågan: Hur får man ett mysigt och trivsamt hem med hjälp av belysning? Här delar inredningsarkitekten, Christine Fredriksen, med sig av sina bästa tips på hur du skapar en perfekt ljussättning i ditt hem.
2020-03-11
Har det blivit dags att renovera tvättstugan? Tvättstugan är ofta ett rum som inte prioriteras trots att det är ett rum där mycket tid spenderas framförallt med barn i hemmet. Här delar vi med oss av renoveringstips med smarta förvaringslösningar.

Elektriker

Det är inte rekommenderat att en vanlig privatperson installerar en diskmaskin eftersom det är farliga kombinationer som endast en certifierad elektriker kan utföra korrekt. På så vis är det bäst att anlita en elektriker som kan branschen.

Få kontakt med en elektriker i Upplands-Bro genom att skicka iväg en förfrågan genom oss på Servicefinder.

Var elektriker sköter om olika underhåll i specifika områden. Kortfattad information kring olika områden:

En vanlig elektriker jobbar oftast med installationer i hem alltmedan en industrielektriker hushåller omkring industrier. Serviceelektriker hanterar ärenden inom underhåll och små utbyggnader kring redan förekommande installationer medan kommunikationselektriker behandlar med svagströmsinstallationer såsom dator och larm med mera. Distributionselektriker arbetar inom elinstallation från framställning i kraftverk till elmätare hos brukaren. En tekniker sköter oftast om installationer i nya byggen.

Hur blir man elektriker? Proceduren att utbilda sig till elektriker är via elprogrammet på gymnasiet. Skolningen ligger på tre år på gymnasiet och där får man kännedom inom el och installation samt vilka behörigheter en elektriker har. Det finns växlande grenar på elprogrammet och det är på så sätt viktigt att man väljer rätt inriktning. Under elektrikerutbildningen blandas teori och praktik, där teorin tas in först för att därefter genomföras praktiskt. Det är viktigt att bli godkänd i kärnämnen och elkurser då Elbranschens Centrala Yrkesnämnd kräver att elektrikern måste ha 2500 godkända gymnasiepoäng.

När man är färdig på gymnasiet, söker man jobb som lärling på en elfirma. Den blivande elektrikern rankas som lärling under sitt första år i branschen. Detta för att denne ska få mer kött på benen i ytterligare arbetsmoment inom el. Det tar ett år att mottaga certifikat som elektriker. Lärlingen får lön under tiden på företaget. När perioden är över får lärlingen ett certifikat över att han eller hon numera är fullbordad elektriker.

Upplands-Bro

I den nordvästra delen av Stockholms län ligger kommunen Upplands Bro i landskapet med samma namn. Upplands Bro kommun har en folkmängd på 28000 personer. Centralorten i kommunen heter Kungsängen. Det finns flera större angränsande orter till Upplands Bro, bland andra Sylta och Mariedal. 1952 bildades Upplands Bro landskommun som ett resultat av en sammanslagning mellan de tidigare kommunerna Stockholms-Näs, Västra Ryd, Håbo-Tibble, Håtuna landskommun, Bro och Lossa. 19 år senare splittrades landskommunen och Upplands Bro blev Upplands Bro Kommun.

Det finns väldigt mycket att uppleva i Upplands Bro kommun. Om man tar sig till Låssa sydväst om Bro kan du känna historiens vingslag vid området Rösaring med dess fornlämningar. Rösaring är beläget intill sjön Mälaren och har en grusås med en högsta punkt om 61 m.ö.h. På platsen kan du få syn på den bevarade grunden från ett autentiskt vikingahus, något du inte får missa är alla labyrinter som finns i Rösaring, se bara till så att du inte går vilse! Det är ett spännande utflyktsmål som är minnesvärt att besöka. Andra självklara resmål är Lejondal Herrgård som ligger vid den storartade Lejondalssjön i Bro, för den kulturelle finns det berömda vägmuseet Darlkarlsbacken öster om Kungsängen. Ett flertal kända personer härstammar från Upplands Bro, bland andra skådespelaren Dan Ekborg, golfstjärnan Annika Sörenstam och kompositören Daniel Börtz.