Elinstallationen JA Stockholm AB

Segeltorp

Om Elinstallationen JA Stockholm AB

Välkommen till Elinstallationen JA Stockholm AB, din pålitliga partner för alla dina elbehov. Med över 4 års erfarenhet inom branschen är vi experter på att leverera högkvalitativa elinstallationer och elektrikertjänster i Stockholm och närliggande områden.

Dedikerad och kunnig elektriker som strävar efter att erbjuda professionella lösningar för både privata och kommersiella kunder. Vårt mål är att säkerställa att dina elsystem fungerar säkert, effektivt och i enlighet med de senaste säkerhetsstandarderna.

Med vårt breda utbud av tjänster kan du lita på oss för allt från installation av belysning, eluttag och strömbrytare till elservice, felsökning och reparationer. Vi är väl insatta i den senaste teknologin och följer alltid branschens bästa praxis för att möta dina unika behov.

Våra kunder är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att erbjuda en förstklassig kundupplevelse. Vi är kända för vår pålitlighet, professionalism och snabba svarstider. Oavsett om du behöver hjälp med en mindre elinstallation eller ett större projekt kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet i rätt tid och inom budget.

Kontakta oss på Elinstallationen JA Stockholm AB för att diskutera dina elbehov och få en skräddarsydd lösning. Vi ser fram emot att hjälpa dig med professionell elektrikertjänst av högsta standard.
77

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Elinstallationen JA Stockholm AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559076-2166
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2016-09-14
Momsregistrerat
2019-02
Registrerat för F-skatt
2019-02
SNI
43210
Elinstallationer
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska tillhandahålla eltjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Elinstallationen JA Stockholm AB kan hjälpa dig med: