Borrning i Nacka

Behöver du vatten till sommarstugan, eller måste du reparera din befintliga brunn? Då behöver du professionell hjälp. Hos oss kan du hitta en erfarna brunnsborrare och få rent vatten till ditt hem.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Flera alternativ. Bra respons och uppföljning.

  , Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 142
  Pågående jobb
 • 15 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar borrning i Nacka

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Nacka

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Nacka.

 • Snöskottning / Snöröjning i Nacka

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Solpaneler i Nacka

  ROT

  Vill du installera solpaneler i din fastighet och få miljövänlig el? Vi hjälper dig få kontakt med experter i Nacka.

 • Värmepumpar i Nacka

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Nacka som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar borrning i Nacka

Alla förfrågningar

Borrning

Det är mycket att tänka på innan man ska anlägga en brunn. Om bostaden saknar tillgång till kommunalt vatten behövs en vattenbrunn. Den ska placeras högt för att undvika oönskad vattenansamling. Brunnen ska även anläggas där det finns störst möjlighet att utnyttja vatten. Finns det mycket vatten i ett närliggande berg är det smart att installera en grusfilterbrunn. På så sätt filtreras vattnet från grus och smuts. Majoriteten av de företag som utför brunnsborrning kan erbjuda bland annat borrning av brunnar, bergvärme/energibrunnar och vattenanalyser. En SITAC-certifierad brunnsborrare är behörig att få utföra brunnsborrning. En professionell brunnsborrare ser till att du får en bra brunn som ger dig tillräckligt med vatten.

Nacka

I Nacka finns det 90000 personer folkbokförda. Kommunen har sedan början av 1970-talet berikats med 27000 personer. År 1971 inrättades Nacka som egen kommun. Dessförinnan rankades Nacka som en landskommun sedan 1862 och sammangick även i Svartlösa härad (mindre folk- och landområden) med bland andra Huddinge och Salem. Nacka har varit befolkat i över 4000 år.

Kända personer från området är journalisten Sven Melander likväl programledaren Peter Settman.

ABB Fläkt AB är ett aktiebolag som i början av 90-talet var verksam i kommunen, men har idag ingen tillverkning i området. I nutida näringsliv har handel ett av övertagen på marknaden. Ett stort företag i Nacka är Nobina.