Hitta rörmokare i Nacka

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Nacka, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Bra kommunikation, trevliga, raka, inget krångel samt väl utfört arbete. Rekommenderar och anlitar gärna igen.

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Nacka också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Se omdömen om rörmokare i Nacka med omnejd

Avinstallera sönder diskmaskin och installera en ny i Haninge

Mycket proffsiga och gav ett riktigt bra bemötande
– Patrik Nilsson
november 2021

Koppla in en diskmaskin i Stockholm

Trevliga och duktiga rörmokare som var flexibla och snabba och gjorde sitt jobb som de skulle.
– Elisabeth
januari 2024

Toastolbyte i Solna

Trevligt. Tydligt. Prisvärt. Och viktigast av allt: när något inte går helt enligt planen så hanteras det på ett konstruktivt sätt. Inget tjafs. Inget gnällande. Man märker att de gillar det de gör. Baserat på min (lilla) åtgörd, kan de rekommenderas.
– Konrad Viltersten
maj 2024

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Nacka

Badrumsrenovering i Nacka ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Nacka

Köksrenovering i Nacka ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Nacka

Totalentreprenad i Nacka ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Nacka

Stambyte i Nacka

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Söderorts Vvs och Bygg AB

(4 omdömen)

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen …

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

PRO VVS Stockholm AB

(1 omdöme)

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

NW VVS AB

(1 omdöme)

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel …

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel läckande ventiler, blandare osv. Vi har utfört större entreprenader där det finns referenser att hämta vid behov. Självklart så har vi säker vatten behörighet.

SRES-Sweden AB

(1 omdöme)

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov …

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov under ett och samma tak. Vi är ett företag som fokuserar på att leverera tjänster av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder en unik tjänst där vi …

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

SERVICEHJÄLTARNA AB

(1 omdöme)

VARFÖR VÄLJA SERVICEHJÄLTARNA Tänk dig rörmokare som älskar sitt jobb, som värderar service framför allt & alltid sätter kunden i fokus. …

VARFÖR VÄLJA SERVICEHJÄLTARNA Tänk dig rörmokare som älskar sitt jobb, som värderar service framför allt & alltid sätter kunden i fokus. Servicehjältarna är helt enkelt de bästa rörmokarna för dig. Genom att använda den senaste teknologin & tillämpar de senaste reglerna på marknaden kan vi snabbt och enkelt ta hand om …

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Nacka

Borttagning av handfat och montering nytt handfat med kommod

Förfrågan lämnades vintern 2024:

Borttagning av handfat och montering nytt handfat med kommod

Vårt handfat har gått sönder (spricka plus hål) och vi behöver hjälp med följande:
1. Få handfatet borttaget och bortforslat
2. Montering av ett nytt handfat med kommod (vanlig enkel modell med två tillhörande lådor).
3. I samband med montering av nytt handfat behövs även en avloppsslang sättas dit- om ni kan ta med extra beslag, infästningsmaterial eldyl så att inget saknas vid monteringen.

Det gamla handfatet är endast cirka 1 år gammalt. Det är rör från 70-talet. Vi ser gärna att det här arbetet utförs så snart som möjligt.

konsumenten fick 5 svar på sin förfrågan

Byta ventiler, konsol och koppla på backventil på ingående vatten i Nacka

Jonathan lämnade en förfrågan våren 2024:

Byta ventiler, konsol och koppla på backventil på ingående vatten i Nacka

Vi är 7 st grannar som skulle vilja byta ventiler, konsol och koppla på backventil på ingående vatten där vattenmätaren sitter. Dvs, på båda sidor om vattenmätaren sitter en ventil (kran) samt konsolen som håller upp vattenmätaren behöver bytas samt att backventil installeras efter vattenmätaren och ventilen. Jobbet är i Nacka, Rensättra. Vi vill ha en auktoriserad VVS firma samt pris på arbete och material per hus.

Jonathan fick 6 svar på sin förfrågan

Flytt av värmefläkt utomhus och köp av kompletterande varmvattenberedare

Roger lämnade en förfrågan vintern 2024:

Flytt av värmefläkt utomhus och köp av kompletterande varmvattenberedare

Vår BRF har beslutat följande:
Vi ska flytta befintlig värmefläkt upp till bakom huset. Investera i en extra varmvattenberedare mellan 600 till 1000liter och ställa den utanför huset/bygga in den. Kanske då ställa fläkten ovanpå den, men det får man se vad som är bäst.
Steg två blir efter detta att utvärdera att investera i en extra fläkt om det är ekonomiskt försvarsbart.

Befintligt idag:
CTC EcoZenith 550 kopplad med en CTC EcoAir 400.

Roger fick 4 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

VVS-, rot- och servicearbeten är det en rörmokare främst arbetar inom. Rörmokaren kallas också rörläggare eller VVS-montör. Det första steget att bekomma rörmokare är en treårig gymnasiekompetens riktad mot energiprogrammet inom VVS. Därefter ska rörmokaren agera lärling i ungefär två år, för att sedan anta gesällprovet som är ett typ av test där rörmokarens skicklighet prövas gällande skilda grenar inom VVS.

Benämningen VVS står för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Rörmokaren arbetar med installationen och inom VVS-anläggningar i fastigheter. I vissa fall är det värmesystemet i fastigheten som inte vill med sig. Genom att VVS-montören byter ut säkerhetsventilen, kommer vattnet snart att flöda ige, vilket medför att värmen snarligen är åter.

Vi på Servicefinder granskar så att alla rörmokare har F-skatt såväl som kreditanmärkningar - allt för din trygghet som kund. Sänd iväg en noggrann förfrågan här på Servicefinder så mottager du snart minst en offert från en rörmokare i Nacka.

Nacka

Befolkningsmängden i Nacka kommun befinner sig omkring 106000. Områden i Nacka har varit bebodda sedan 4000 år tillbaka. Nacka blev en landskommun på 1800-talet. År 1862 räknades Nacka i Svartlösa härad med Huddinge, Botkyrka med flera andra idag ansenliga kommuner i Stockholm. 1971 blev Nacka en egen kommun.

Flera kända namn från Nacka är Paolo Roberto, Anders Glenmark och Agneta Sjödin.

Stora industriföretag som exempelvis Atlas Copco AB hade på nittiotalet höga framgångar i Nacka kommun. Idag tillför företaget däremot ingen tillverkning i Nacka. På senare år har kommunen dominerats av handel samt service- och tjänstenäring. Siba slår även stort inom hemelektronik och detaljhandel.