Badrumsrenovering i Karlskrona

En badrumsrenovering ger en lyxigare känsla i hemmet samtidigt som det höjer värdet på bostaden. Tänk på att du kan använda ROT-avdraget för att få badrumsrenoveringen till ett mycket billigare pris än tidigare. Lämna en förfrågan här för att få offerter från kvalitetssäkrade byggföretag.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Funkade väldigt bra. Fem företag inom några timmar!

  Johan L, Juni 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 969
  Pågående jobb
 • 12 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar badrumsrenovering i Karlskrona

 • Elektriker i Karlskrona

  ROT

  Letar du efter elektriker i Karlskrona? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Karlskrona

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Karlskrona? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Karlskrona

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Karlskrona.

 • Rörmokare i Karlskrona

  ROT

  Söker du rörmokare som kan hjälpa dig med omläggning av rör och reparation av läckage? Servicefinder hjälper dig hitta pålitliga rörmokare i Karlskrona.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar badrumsrenovering i Karlskrona

Alla förfrågningar

Vanliga frågor och svar om badrumsrenovering

 • Jämför hantverkare via Servicefinder, utan att tumma på varken kvaliteten eller din budget. Vår ambition är att du ska hitta bra hantverkare för såväl stora som små bygg- och renoveringsprojekt! Rent praktiskt går det till så att du skapar en kostnadsfri förfrågan på vår hemsida och beskriver vad som ska göras. Din förfrågan matchas sedan ut till kvalitetssäkrade hantverkare i ditt område. Därefter får du svar från intresserade och kompetenta hantverkare. Det som återstår är att jämföra de hantverkare som svarat dig – både till pris och kvalité.
 • Självklart! Innan företag får ansluta sig till vår tjänst så kontrollerar vi alltid att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har god ekonomi. Dessutom kontrollerar vi varje dag att företagen inte är i konkurs. En annan viktig del i vårt kvalitetsarbete är insamling av omdömen från tidigare kunder. Alla konsumenter som använder vår tjänst blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att alla omdömen är baserade på verkliga upplevelser. Klicka här om du vill läsa mer om våra företagskontroller.
 • "Rot" står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

  Klicka här för att läsa mer om rut- och rotavdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du kommer i kontakt med hantverkare via Servicefinder är det en god idé att boka in ett möte med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla omfattningen av projektet. På så sätt kan de ge en så korrekt offert som möjligt. Begär skriftliga offerter från företagen och kontrollera offerten noga, innefattar offerten hela eller delar av arbetet? Kan det tillkomma dolda kostnader för exempelvis resa, städning och material?
 • Tack vare rotavdraget är det betydligt mer prisvärt att anlita hantverkarhjälp än tidigare. Priset för hantverkare varierar dock, beroende på en rad olika faktorer, t ex projektets storlek och din förhandlingssituation. Pratar du med flera hantverkare samtidigt är det en god möjlighet för dig att förhandla och komma med prisförslag.

  En annan faktor som påverkar är vart du bor i landet – hantverkare i storstäderna tar oftast mer betalt än de i mindre orter. Bor du i en storstad kan du däremot utnyttja det i förhandlingen, då du oftast har fler hantverkare att välja mellan. Hantverkaren som offererar bäst pris behöver nödvändigtvis inte vara den mest lämpliga för jobbet. Ta därför hänsyn till fler faktorer när du ska anlita hantverkare, t ex bra omdömen. Vill du ha fler tips på hur du ska tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 5 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Ett badrum är anpassat att tåla fukt och vatten och vid renovering måste man använda material som är anpassat för våta utrymmen. Att renovera ett badrum är inte gjort i en handvändning och det är många beslut som måste fattas, därför gör du bäst i att ta hjälp av någon som kan sin sak. Med hjälp av Servicefinder kan du hitta flera leverantörer som utför badrumsrenovering i Karlskrona

En badrumsombyggnation består av vissa bärande punkter. Ska du lägga nytt golv i ditt badrum måste du först se till att grunden är korrekt gjord. Grunden måste utgöras av betong om du ska lägga klinkers. Stora delar av alla skador på grund av väta i ett badrum sker i golvet. Nästan alla fuktskador sker i den så kallade våtzon 1, som motsvarar hela golvet och en meter från platsen där duschen eller badkaret står.

Något av det svåraste vid en badrumsrenovering är att montera brunnen i golvet och att få den nivåanpassad. Det är ingen barnlek att sätta in en golvbrunn i ett badrum. En mycket viktig punkt är också ventliationen av ett badrum då det handlar om stora mängder vatten som är i omlopp. Ett bra fläktsystem är ett måste att investera i.

Sök gärna på "badrumsrenovering i Karlskrona" för hjälp när du ska sätta upp handukshängare, duschdörrar, skåp och dylikt i ditt badrum, då hål efter borrning kan ha sönder så pass att fuktspärren inaktiveras. Fuktskador är svåra att undersöka och att reparera sådana kan bli en dyrincident.

Karlskrona

Karlskrona med dess befolkningsmängd på 64000 är en tätort i Blekinge som finns i sydöstra Sverige. Karlskrona har många stormarknader som exempelvis Willys, Lidl, Coop Forum och ICA Maxi. För den shoppingsugna ligger det åtskilliga gallerior i Karlskrona, nämligen Nya Amiralen och Kronan med flera.

Två författare från Karlskrona är Katarina Mazetti och Anders Paulrud.

Tidigare hade verkstadsindustrin övertaget på näringen i Karlskrona, men från 1990-talet började IT och telekom att växa på marknaden. Idag tar idrott och h Karlskrona. Meningen bakom sälsa sig allt mer in på marknaden. På gamla KA2:s regementsområde har kommunen byggt en idrottsanläggning som kallas Telenor Arenaatsningen är att främja staden till att bli störst inom idrott och hälsa. I Karlskrona är idrottarna Carolina och Patrik Klüft bosatta Förut var verkstadsindustrin den starkaste näringen i kommunen. Sedan 1990-talet har IT och telekom klättrat på marknaden. En relativt ny insats i Karlskrona är områden som idrott och hälsa. Syftet är att göra Karlskrona störst inom det befintliga. Därför har Karlskrona kommun iscensatt en idrottsanläggning vid namn Telenor Arena Karlskrona. Två internationellt kända hockeyspelare som förvisso är födda i Karlskrona är Oliver Ekman Larsson och Jonathan Ericsson.