Badrumsrenovering i Eskilstuna

Att renovera badrummet är ett kul projekt, men det kan också kännas stressigt. Med en bra hantverkare blir badrumsrenoveringen både smidig och säker. Servicefinder hjälper dig att hitta byggfirmor som du kan jämföra. Få offerter, läs omdömen och gör ett tryggt val.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Kommer helt klart använda igen om jag behöver flytta igen!

  Lpwloden , November 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 876
  Pågående jobb
 • 14 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar badrumsrenovering i Eskilstuna

 • Elektriker i Eskilstuna

  ROT

  Letar du efter elektriker i Eskilstuna? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Eskilstuna

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Eskilstuna? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Eskilstuna

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Eskilstuna.

 • Byggare i Eskilstuna

  ROT

  Letar du efter en seriös byggare för renovering av huset eller diverse byggarbeten? Då har du hittat rätt! Lämna en förfrågan och få offerter från yrk

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar badrumsrenovering i Eskilstuna

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra badrumsrenoverare

Några av våra populära badrumsrenoverare

Sthlm Solutions AB
Trångsund

BNB ALLTJÄNST AB
Eskilstuna

B.T.B Bygg & Städ
Hallstahammar

JB BAD & BYGG AB
Rosersberg

KAW Entreprenad
Stallarholmen

skaff kök & bad AB
Västerås

E.R. BYGG, EL & VVS AB
Saltsjö-Boo

Vanliga frågor och svar om badrumsrenovering

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vid en renovering av badrum ska du först tillse att det tål fukt och vatten och då är specialmaterial för badrum och våtrum att rekommendera. Det är ofta mycket arbete som ska utföras vid en badrumsrenovering och du kan ha stor nytta av att prata med flera olika företag och jämföra deras offerter innan du bestämmer dig för vem som får ta på sig uppgiften. Med hjälp av Servicefinder kan du hitta flera leverantörer som utför badrumsrenovering i Eskilstuna

Vid upprustning av ett badrum är det ofta flera grundpelare som behöver ses över. Det första du bör tänka på är tätskikt och fuktspärr, grundmaterialet måste alltså vara korrekt innan du lägger ett nytt golv. Exempelvis får du uteslutande lägga plattor på betong eller lättbetong med spacklad yta. Det är lätt att förstå att skador på grund av fukt i ett badrum oftast sitter i golvet. Om du får problem med fukt i ditt badrum har de med största säkerhet uppkommit i våtzon 1, dvs på golvet eller runt dusch- eller badområdet.

Något av det som utgör störst hinder vid en badrumsrenovering är att montera golvbrunnen och att få den utan nivåskillnad. Det är ingen barnlek att installera en golvbrunn i ett badrum. Ventilationen i ett badrum är a och o på grund av all vattenånga. Därför ska en fläkt vara monterad på det ställe där mest fukt samlas.

Sök gärna på "badrumsrenovering i Eskilstuna" för hjälp när du ska skruva fast hyllor, speglar och badrumsskåp, då hål efter borrning kan ställa till det så pass att fuktspärren inaktiveras. Fuktskador är svåra att undersöka och att reparera sådana kan bli en kostsamhistoria.

Eskilstuna

Eskilstuna ligger beläget i Södermanlands län och har en befolkning på 96000. Köping och Arboga är städer som finns i närheten av Eskilstuna. För att ta sig snabbt till Stockholm, åker man via E20 och åker förbi Strängnes och Södertälje på vägen.

Det kommer många musikaliska förmågor från Eskilstuna, som exempelvis Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson från internationellt kända musikgruppen ABBA. 1998 utsågs Eskilstuna till Sveriges Popstad. En annan känd tv-profil från staden är sportkommentatorn André Pops.

Företagslivet stiger ideligen i Eskilstuna. Fordonsindustrin ligger främst i dagsläget, men även design och hälsa växer på marknaden. Eskilstuna kommun samverkar mellan näringsidkarna och har bra forum och planläggningar vilka arbetar tillsammans för en bättre näringsutveckling.