Renovering av badrum på 5 kvm i Mölndal

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Mölndal!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Gästtoalett och tvättstuga nu två separata rum med skilda ingångar. Vi vill bygga ihop dessa till ett rum vilket innebär att ta bort väggen som skiljer dessa samt sätta igen dörren som nu är ingång till tvättstugan. Vi vill också sätta in en dusch och handfatet behöver flyttas. Således behövs VVS-installationer. Tvättmaskinen och varmvattenberedaren behöver flyttas. Nya ytskikt i hela utrymmet, som mäter strax över 5 kvm.
Vad som ska göras
Delvis ombyggnad
Badrummets storlek i kvm
5 kvm
Om material/inventarier är inköpta
Nej
Badrum / Våtrum

Bygglösningar Norden AB renoverade tvättstuga, gästtoalett och kök i vårt radhus. Det var en ganska omfattande renovering där gästtoalett och tvättstuga slogs … Visa mer

Bygglösningar Norden AB renoverade tvättstuga, gästtoalett och kök i vårt radhus. Det var en ganska omfattande renovering där gästtoalett och tvättstuga slogs ihop, dusch installerades i det som nu blev ett rum på 5 kvm, ingång från tvättstuga till dörr sattes igen och köket totalrenoverades. Vi valde Bygglösningar Norden framför allt på grund av detaljerad offert och bra hjälp med att hitta lösningar på sådant som komplicerade renoveringen lite extra såsom hur vattnet var draget in i tvättstuga/gästtoa. Vi fick också bra hjälp från Kakelpalatzet i Mölndal med att rita upp olika varianter på hur det nya utrymmet skulle se ut och med materialval.

Den dagliga kommunikationen med hantverkarna fungerade smidigt; de var lösningsfokuserade och skickliga.

Slutresultatet blev mycket bra. Precis så som vi ville ha det!

Arbetet drog över tiden några veckor. I efterhand har jag förstått att det fanns skäl till detta som var svåra att styra över. Mitt minus här blir kommunikationen kring detta; det hade underlättat om vi fått tydligare besked om fördröjningar och hur ny tidplan såg ut.

9 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 9 företag och valde Bygglösningar Norden AB för jobbet. Bygglösningar Norden AB har utfört 31 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.0.

Övriga företag som svarade:
 • Göteborgs Bygghantverk AB
 • Ädelforsen
 • Hertzmans Kakel & Klinker AB
 • Backa Renovering AB
 • Global Bygg Norden AB
 • Amhult Bygg & Kakel AB
 • CW Enterprise AB
 • Prestigo AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på ca 7 kvm i Mölndal, inom 6 månader

Totalrenovering alla rör inom vägg ny dusch, ny toalett vägghängd nytt tvättställ kakla väggar o golv ny dörr med foder ny tröskel vattenavvisning till brunnar golvvärme vattenburet…
Renovering av badrum på 5 kvm i Mölndal

Renovering av badrum på ca 6-7 kvm i Mölndal, inom 6 månader

Hej! Jag vill lägga nytt klinkergolv i hela utrymmet samt kakla om inuti duschen. Handfat och befintlig duschvägg tas bort. Byte av golvbrunn och dusch.
Badrum / Våtrum

Renovation of bathroom in Mölndal, within 6 months

Bathroom renovation. Complete removal of old bathroom fixtures and fittings. New waterproof layer, tiling, plumbing, lighting and fixtures.
Renovering av badrum på 5 kvm i Mölndal

Renovering av badrum på 6 kvm i Mölndal, inom 6 månader

Vi har ett badrum på 6 m2 från 90-talet som vi vill renovera.
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på ca 6 kvm i Nacka

badrumsrenovering. ytan är 5,6 kvm rummet behöver nytt fönster och dör.
ventilations, elektricitet och vattenrör måste byttas.
Vi bor i en vila i Nacka.
Badrum / Våtrum

Renovering av duschrum på 3,5 kvm på Lidingö

Total renovering av duschrum. Vägg höjd 2,35 m. Dusch inkl duschvägg, handfat inkl väggskåp, toastol vägghängd, el- och vattenburen handdukstork, 4 spotlights i taket, elvärme i golvet, byte…

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.