Helrenovering av kök i Västerås

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Köksrenovering.

Du kan också få hjälp med Köksrenovering i Västerås!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi står inför att förnya vårt kök. Köket är uppritat och beställt från Epoq (Elgiganten) med förväntad leverans 18 april. Vi behöver hjälp att installera köket och relaterat arbete med eldragning, ytarbeten, installation vitvaror, målning etc. Vi tror att vi behöver snickare, elektriker, målare och VVS:are, och undrar om ni kan ta er an detta under slutet av april eller under maj månad?
Köket är i en bostadsrätt i ett hus från 1958 och ligger på Malmaberg i Västerås.
Hoppas höra från er för att prata mer om detta.
Ungefär hur stort är köket?
12
Era önskade typ av renovering
Helrenovering av kök
Delvis renovera kök
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Helrenovering av kök i Västerås
Köksrenovering

Mycket noggrant arbete i alla led, särskilt snickaren var mycket uppskattad. Rekommenderas!

6 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 6 företag och valde Reb Buve Sia för jobbet. Reb Buve Sia har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • KBS Allfix AB
 • DeMa Skandinavien Group AB
 • Skaff kök & bad AB
 • LB Plattsättning AB
 • Ibbes Måleri & Renovering

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Helrenovering av kök i Västerås

Helrenovering av kök i Västerås

Renovering av kök med ombyte av golvet och målning.
Helrenovering av kök i Västerås

Renovering av ca 8 kvm kök i Västerås

Ska renovera köket cirka 8 kvm och behöver byta fönster och höja upp det cirka 15-20 cm. Och även öppna upp lite så riva cirka 50 cm på var sida om ”dörren” öppningen. Sen har vi…
Helrenovering av kök i Västerås

Byta bänkskiva i tvättstuga

Vi vill ha hjälp med att ta bort den gamla bänkskivan och montera en ny.
Såga ut för diskho och silikon vid kakel.
Helrenovering av kök i Västerås

Helrenovering av kök i Stockholm

Golvet ska bytas, väggarna ska spacklas, taket ska målas och ett nytt kök ska installeras, eluttag på taket ska flyttas till väggen.
Köksrenovering

Renovering av 10 kvm kök i Uppsala, inom 6 månader

Jag vill byta ut glasskivan och färgen som fungerar som stänkskydd mellan överskåp och bänkytor till kakel. Vill även byta ut kyl och frys, samt eventuellt byta ut luckor och bänkyta.
Helrenovering av kök i Västerås

Helrenovering av kök i Västerås, vecka 9

Köksrenovering av nytt Ikeakök L-form i en lägenhet.
Gamla köket kommer vara utrivet och golv kommer vara lagt.
Start måndag v.9.

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.