Helrenovering av kök i Västerås

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Köksrenovering i Västerås

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi står inför att förnya vårt kök. Köket är uppritat och beställt från Epoq (Elgiganten) med förväntad leverans 18 april. Vi behöver hjälp att installera köket och relaterat arbete med eldragning, ytarbeten, installation vitvaror, målning etc. Vi tror att vi behöver snickare, elektriker, målare och VVS:are, och undrar om ni kan ta er an detta under slutet av april eller under maj månad?
Köket är i en bostadsrätt i ett hus från 1958 och ligger på Malmaberg i Västerås.
Hoppas höra från er för att prata mer om detta.
Ungefär hur stort är köket?
12
Era önskade typ av renovering
Helrenovering av kök
Delvis renovera kök
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Helrenovering av kök i Västerås
Köksrenovering

Mycket noggrant arbete i alla led, särskilt snickaren var mycket uppskattad. Rekommenderas!

6 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 6 företag och valde Reb Buve Sia för jobbet. Reb Buve Sia har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • KBS Allfix AB
 • DAANT Teknik och Byggtjänster
 • skaff kök & bad AB
 • LB Plattsättning AB
 • Ibbes Måleri & Renovering

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Helrenovering av kök i Västerås
Renovering av ca 8 kvm kök i Västerås
Ska renovera köket cirka 8 kvm och behöver byta fönster och höja upp det cirka 15-20 cm. Och även öppna upp lite så riva cirka 50 cm på var sida om ”dörren” öppningen. Sen har vi…
Helrenovering av kök i Västerås
Renovering av kök i Stockholm, inom 3 månader
Vill dela ett kök så att det blir två rum. Så en innervägg behöver byggas samt en öppning i en väg. I och med öppningen då behövs en köksrenovering som då innebär flytt av kökshov och VA.
Köksrenovering
Helrenovering av ett kök i Stockholm
Jag behöver hjälp att riva befintligt kök, om 3 meter och att montera ett nytt på samma plats. Nya köket är från Ikea.
Köksrenovering
Renovering av kök i Västerås
Det är så att jag haft ett kök monterat av en hantverkare som inte har utfört ett ordentlig arbete. Han har monterat dit ett skadad stänkskydd. skadan syns inte längre då han tätat med…
Helrenovering av kök i Västerås
Montera bänkskiva i Västerås, omgående
Behöver hjälp att sätta i en ho i en bänkskiva samt såga till skivan i två delar för att kunna ställa in en spis. Därefter sätta fast bänkskivan i väggen. Bänkskivan sitter i mitt…

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om köksrenoveringsjobb

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!