Mälardalens Trähus AB

Västerås

Om Mälardalens Trähus AB

Om Mälardalens trähus

Mälardalens trähus är ett aktiebolag och grundats oktober 2021. Vi har 7 anställda med många duktiga entreprenörer tillgodo. Vår inriktning är att leverera nybyggda, nyckelfärdiga hus samt reparationer och ombyggnationer. Mälardalens trähus håller hus på Erikslund. Där har vi vårt produktionsförlopp i en verkstad på ca 500 KVM. Vi bygger även utanför Västerås som kan sträcka ut sig hela Mälardalen. Vi förverkligar kundens idéer, drömmar och alltid har kunden i fokus.

Det är alltid du som kund styr dina önskemål och dina idéer oavsett om det handlar om projektet i sin helhet eller om det handlar om mindre detaljer av huset. Du som vill ha trygghet, tillgänglighet samt enkelhet ska anlita Mälardalens Trähus AB därför att vi har duktiga snickare med yrkesbevis samt auktoriserat plattsättare inom våtrum. Vi har även egen Electric vilket gör att allt arbete går på ett effektivt sätt med fokus på byggservice och entreprenad. Vi jobbar med båda känslor samt förnuft. Vi bygger hus utan kompromisser ( om jag och du har olika tankar ska ändå mötas) samt våra kunder ska lita på att det blir välkonstruerat (tillverkat).

Affärsidé
· Vår affärsidé är att bygga lönsamt med kvalitet.
· Vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder och de som vi samarbetar med.
· Vi ska vara serviceinriktad byggföretag med stort engagemang och utför byggprojekt med totalansvar.
· Vi strävar efter att prioritera sunda och miljövänliga material och produkter i alla hus.
· Företagets målsättning är att både produktion och uppförande skall ske med minsta möjliga miljöpåverkan i förhållande till slutproduktens kvalité, tidsplan och kostnad.
4

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Mälardalens Trähus AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559176-1126
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2018-10-19
Momsregistrerat
2018-11
Registrerat för F-skatt
2018-11
SNI
47999
Övrig detaljhandel ej i butik
Verksamhetsbeskrivning
Trähustillverkning, byggnation.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda