Helrenovering av kök i Upplands Väsby

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Köksrenovering i Upplands Väsby

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver hjälpa med att renovera mina föräldrars kök. Utbyte av stommar, luckor, vitvaror etc.
Era önskade typ av renovering
Helrenovering av kök
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Helrenovering av kök i Upplands Väsby
Köksrenovering

C-E Allservice renoverade vårt kök inklusive badrum. De var väldigt noggranna, punktliga och gjorde ett utmärkt jobb! Satte själv upp egna lister och detaljer … Visa mer

C-E Allservice renoverade vårt kök inklusive badrum. De var väldigt noggranna, punktliga och gjorde ett utmärkt jobb! Satte själv upp egna lister och detaljer och gjorde på så vis om ett vanligt Ikea-kök till att se mera exklusivt ut. Märks att de har sysslat med byggbranschen länge! Christian har ett öga för detaljer, och lämnar inget halvdant som många byggarbetare ibland gör. Har inget att anmärka utan har bara positiva saker att säga om företaget.

Vi är väldigt nöjda med dem och kommer definitivt att anlita dem igen. Kan varmt rekommendera dem för andra.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde C-E Allservice Kommanditbolag för jobbet. C-E Allservice Kommanditbolag har utfört 57 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

Övriga företag som svarade:
 • Barakat Bygg El & VVS AB
 • PROKA BYGG AB
 • Tomas Sandberg TBS Entreprenad AB
 • Alltjänst Stockholm AB
 • Sha Service & bemanning AB
 • XT Bygg
 • Nordic Byggproffs
 • Tomeck AB
 • Målar1 i Uppsala AB

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Köksrenovering
Renovering av 15 kvm kök i Upplands Väsby, Inom 6 månader
Sätta upp ett Ikea kök. Gamla köket är nermonterat. Måtten är cirka 4,5 x 4,5 meter. Bänkskiva, väggskiva, diskho, spis och vitvaror ska även monteras.
Helrenovering av kök i Upplands Väsby
Renovering av kök i Sundbyberg
Rivning av litet kök. Sedan montera tre nya köksskåp, diskho, köksblandare, bänkskiva och stänkskydd. Ca 4kvm stort kök. Gärna omgående. Befintlig Gasspis och kyl kommer att användas i nya köket.
Köksrenovering
Renovering av kök i Helsingborg
Montera av bänkskiva och sätta dit ny.
Kakla klart en lite del av vägg.
Montera fast fläkt.
Samt annat småfix.
Köksrenovering
Sätta ihop ett kök i Upplands Väsby
Sätta ihop ett epoqkök.
Helrenovering av kök i Upplands Väsby
Demontera utställningskök i Eskilstuna och sedan montera igen i Upplands Väsby
Behöver en firma att demontera ett utställningskök i Eskilstuna och montera upp det här hemma i Upplands Väsby.

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om köksrenoveringsjobb

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!