C-E Allservice Kommanditbolag logo

C-E Allservice Kommanditbolag

C-E Allservice KB Arbetar med att göra vardagen lättare för alla kunder...

Presentation

Vi har många år erfarenhet inom allt sort städning, trädgårds arbete och inom ombyggnationer. Vi vet att alla våra kunder är väldig nöjda. Vi är engagerade, omtänksamma, positiva, ansvariga, trevliga, glada, respektfulla och det viktigaste av allt är att våra kunder känna sig trygga med oss. Vi bidrar med ett gott arbetsklimat.
Vi ser till att du får flexibla, skräddarsydda lösningar som fungerar väl för varandra, men vi har alltid dig i fokus. Vi ser till att du får den typ av arbete som du behöver. Vi arbetar med personal med många år erfarenhet . Hos oss får du självklart en nöjd kundgaranti, Om ni inte är nöjda kan ni alltid ringa, så kommer vi tillbaka. Vi jobbar även ständigt på att förbättra oss. Vi har som mål att hålla en hög kvalitet, hög service och att både du som kund ska känna dig väldigt nöjd med vårt arbete och att vi ska känna oss stolta över det vi gör. C- E Allservice kb vill erbjuda ett bra och trygg tjänst.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt C-E Allservice Kommanditbolag. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  969779-5749
Tyvärr saknar vi aktuell ekonomisk information om bolaget.

Omdömen

4.4
av 37

omdömen

 • Renovering av 4 kvm kök i Stockholm
  Extremt kunniga snickare som även kan göra VVS, el m.m. Byggde ett nytt kök i ett tidigare pannrum där väggar skulle kaklas om, nytt tak skulle byggas, rör skulle byggas in med inspektionsluckor, ny el skulle dras, och värmepanna skulle byggas in med vikdörrar så åtkomsten inte blev försämrad. Flera andra firmor försökte sig på detta men det blev för svårt även för de andra firmorna. Helt otroligt vilka lösninsorienterade snickare som dels fixade vad tidigare firmor gjort fel och såg till att resultatet blev outstanding. Kommer rekommendera Cristian och C-E Allservice Kommanditbolag till alla jag känner!
  Jonatan
 • Klippning av häck i Värmdö
  Tina Johansson
  Svar
  Tack Tina Det var ett nöjet att kunna hjälpa dig...
 • Flyttstädning av på 58 kvm i Stockholm, 6/3
 • Löpande hemstädning av lägenhet på 105 kvm i Stockholm
 • Flyttstädning av lägenhet på 35 kvm i Stockholm, 31/12
  Beställde flyttstäd av detta företag för en tom lägenhet i normalt skick. De ville ha 1000 kronor extra för att rengöra ugnen och damma av element och lister. Brukar inte dammrengöring och rengöring av ugn ingå i flyttstäd? Vilket städföretag har inte dammtorkning inkluderat i sina tjänster? Detta kändes som ett bedrägeri för att få mer betalt, utan tvekan. De var också väldigt otrevliga över sms, och meddelande heller inte när de var klara. Det var bra städat dock, men skulle inte rekommendera företaget då de försöker luras och lägga på avgifter för dammtorkning. Scam!
  Berglund
  Svar
  Hej Danielle Berglund tråkig att du inte alls tyckte om vårt arbete men det är svårt för oss städfirmor att ha rätt pris för vårt arbete eftersom kunden nästan aldrig visar hur smutsig lägenhet är och bedömning om smutsig finns inte i någon regelverk, det var därför vi kommunicerade efter att börja städa för att justera priset det finns inga andra kunder som har klagat för detta rätt ska vara rätt och vi har bilder och vi är ledsen att vi inte lyckades med din lägenhet som förfaller i dåligt skick med trasiga vitvaror och rutten diskbänk.men vi ser ibland personer som klagar trots att dem betalar bara 50 % av arbetskostnad...Och det är huvudregel för oss att sms:a eller ringa kunden när vi är klara. mvh Cristian Carmona pd. vi har alltid en garanti på arbete som man kan alltid ringa och klaga för att vi snarast möjligt fixar felet...som inte var i detta fall....

Kontakta