Bygga platsbyggd garderober i Stockholm

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Snickare i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Ska flytta in i en ny lägenhet och vill fixa några saker under v. 15 eller 16.

Vi vill riva två befintliga platsbyggda Ikea PAX-garderober samt att flytta dem och platsbygga dem i andra delar av lägenheten. Dessutom kommer vi ha införskaffat ytterligare en Ikea PAX-garderob som vi också kommer vilja platsbygga, så det blir totalt tre olika garderober vi vill platsbygga på tre olika ställen.

Så det vi vill göra först är att riva ut garderoberna från där de står nu, enligt planritningen i sovrum 2, samt återställa vägg, taklister och golvlister där garderoberna nu står. Det är 2 st Ikea PAX med måtten 100x58x236. En av garderob ska vridas och placeras på en annan vägg i sovrum 2, och sedan platsbyggas där, och den andra garderoben ska flyttas ut till väggen precis utanför sovrum 2 och platsbyggas där. Vi ska dessutom införskaffa 2 st Ikea PAX med måtten 50x35x236 som vi vill platsbygga i hallen.

Med platsbyggda menar vi att vi vill att golvlister och taklister ska fortsätta runt garderoben, samt att den målas in i samma färg som väggen.

Vi har tänkt att vi ska ha alla garderober monterade och klara, samt ha köpt in garderobsdörrar och färg innan dess att hantverkarna tar vid.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Bygga platsbyggd garderober i Stockholm
Snickeri

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde PROKA BYGG AB för jobbet. PROKA BYGG AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.3.

Övriga företag som svarade:
 • DA Sweden AB
 • T.Y.P Bygg
 • Täby Råd & Bygg AB
 • KiRi AB
 • Kreativ Bygg AB
 • Zelda Bygg & Design AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Bygga platsbyggd garderober i Stockholm
Montera skiva mellan spis och diskmaskin samt såga hål i sockel i Stockholm
Hej Jag behöver hjälp med att: - Hitta en tunn skiva som kan fungera som skiljevägg mellan spis och diskmaskin, se bifogade foto. Måttet är djup c:a 60 cm, höjd c:a 86 cm. Skivan kan inte vara…
Bygga platsbyggd garderober i Stockholm
Stänga meningslösa utrymmen under trappan i Stockholm
Vår BRf's fastighet har fyra trapphus inomhus där våningen längst ner (källarplan) har meningslösa utrymmen under trapp där uteliggare ibland får för sig att sova om dom tagit sig in i…
Bygga platsbyggd garderober i Stockholm
Bygga platsbyggd förvaring i sovrummet i Stockholm, inom 3 månader
Vägg som är cirka 3 meter och takhöjd cirka 3,20. I förvaringen ska det vara plats för en 160cm bred säng. Infällda spots ovanför sängen. Tar gärna emot en offert som inkluderar material.…
Snickeri
Diverse snickeriarbete i Sollentuna
Behöver hjälp med renovering av ett staket Det är ett mindre typ 3- 4 meter en altan till en entré Till lägenhet Skulle vilja ha en offert vad det skulle kosta med impengerat virke?
Bygga platsbyggd garderober i Stockholm
Söker en handyman för diverse saker till mitt företag i Stockholm
Driver ett litet företag och önskar diverse hjälp. Listat våra behov nedan: - Borra upp gardinskena - Borra upp två lampor i taket - Borra upp 3-4 tavlor - Borra för att sätta upp whiteboard…
Bygga platsbyggd garderober i Stockholm
Sänka och isolera tak, köksinstallation i Stockholm
Vi skulle vilja isolera och sänka tak i källaren. Det handlar om ca 20m2. Utöver det vill vi installera ett kök i källaren. Planritningen är klar och vi kan visa hur den kommer att se ut. Vi…

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om snickeri

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!