Flyttstädning av villa på 160 kvm i Borås

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Flyttstädning.

Du kan också få hjälp med Flyttstädning i Borås!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Bor i Kenya och har hyrt ut vårt hus (gammalt 1800-talstorp) i 9 månader via Blocket. Nu vägrar hyresgästerna att städa innan de lämnar huset 30/4, och vi får nya gäster 1/5. Vår son och dotter har gjort ett litet försök att röja det värsta, men detta är givetvis något som hyresgästen ska stå för.
Vi behöver alltså en flyttstädning av 5 rum, kök, två badrum, liten tvättstuga, en liten hall och en lite större hall samt trappa till övervåningen. Fönsterputs av samtliga fönster, cirka 20 stycken kopplade tvåglasfönster.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2022-04-29
Yta i kvm som ska städas
160
Vilken typ av bostad ska flyttstädas?
Villa
Ska några biytor städas t ex inglasad balkong, vind, garage?
Nej
Flyttstädning av villa på 160 kvm i Borås
Flyttstäd

Sam som tog emot vår bokning var väldigt tillmötesgående, däremot var den underleverantör de anlitade i Borås under all kritik. Vi reklamerade massor av … Visa mer

Sam som tog emot vår bokning var väldigt tillmötesgående, däremot var den underleverantör de anlitade i Borås under all kritik. Vi reklamerade massor av punkter som inte var åtgärdade en lördag, eftersom nya hyresgäster skulle komma på söndagen. Då kom Sam själv ut (tillsammans med några ytterligare) och slutförde jobbet-bra!

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Städtjänsten.se för jobbet. Städtjänsten.se har utfört 29 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Övriga företag som svarade:
  • Qleano
  • Arcus Transport AB
  • Daar service AB

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 60 kvm i Malmö

Det kommer att finnas möbler i lgh som nästa ägare kommer att ta över. Grundlig städning behövs av alla rum, från spis och ugn, till badrum och fönster in- och utvändigt.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 25 kvm i Borås, 2/5

Flyttstädning av ett kök samt ett badrum.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 76,5 kvm i Stockholm, 14/10

Hej! Vi behöver flyttstäd som täcker allt. Vänligen specificera det som inte ingår. Lägenheten är en trea och huset är byggt 2006. Vi har sex fönsterpartier (treglas) plus en inglasad balkong.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 60 kvm i Borås, 2024-03-29

Flyttstäd av en tvåa på Liljebergsgatan 55 Borås.
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 139 kvm i Borås, 15/5

Flyttstädning av lägenhet på 139 kvm.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.