AnyWhere Express AB

SKÅNE

Om AnyWhere Express AB

Vi har startat ett företag som erbjuder hjälp med olika flytttjänster och andra relaterade tjänster. Vi kan hjälpa till med att flytta ditt hem eller ditt företag på ett smidigt sätt. Dessutom kan vi ta hand om bortförsel, tömning och hantering av grovsopor, så att du kan bli av med oönskade saker på ett miljövänligt sätt. Vi värnar om miljön och strävar efter att återvinna så mycket som möjligt. Dessutom erbjuder vi professionell flyttstädning av bostäder och lokaler, så att du kan lämna över en ren och fräsch miljö till nästa ägare eller hyresgäst. Vi har erfaren personal och rätt utrustning för att utföra dessa tjänster på ett effektivt och pålitligt sätt. Kontakta oss för att få mer information eller boka våra tjänster.

AnyWhere Express AB är ett pålitligt företag som specialiserar sig på flyttjänster för både privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att flytta allt från bohag till kontorsinventarier och erbjuder även specialtransporter. Vår målsättning är att göra flytten så enkel och smidig som möjligt för våra kunder.'

Vårt företag har:

yrkestrafiktillstånd för godstrafik från Transportstyrelsen
F-skatt (åkeri)
Transportsansvarsförsäkring
7

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt AnyWhere Express AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559361-8522
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-01-24
Momsregistrerat
2023-01
Registrerat för F-skatt
2022-04
SNI
81210
Lokalvård
49420
Flyttjänster
52290
Övriga stödtjänster till transport
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva tjänster inom budservice och distribution, dessutom förmedla dokument, paket eller gods åt företagare som är budfirmor som befinner sig i Sverige eller utanför landet. Vår roll är att vara tredje parts logistikleverantörer där vi erbjuder våra tjänster för att underlätta uppdraget till företagarna som ska samarbeta med oss. Tjänsten riktar sig till B2B och B2C.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda