Herrman & Co AB

Göteborg

Om Herrman & Co AB

- Nya på Servicefinder men över 8 år inom flyttstädning ⭐️

- Alla utförda städ utförs med 7-dagars nöjdkund garanti ⭐️

- Herrman är en del av Spotless Home Torslanda AB

Herrman är din pålitliga partner för en flyttstädning i världsklass sedan 2016. Vi specialiserar oss på att göra din flytt så smidig som möjligt genom att erbjuda professionell städning som lämnar ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa ägare. Vi arbetar i Göteborg med omnejd, mot både privatpersoner, företag och brf:er.  

Vårt erfarna team lägger stor vikt och noggrannhet i varje detalj för att säkerställa att din flytt går felfritt och stressfritt. Med Herrmans hjälp kan du lita på att din flyttstädning utförs med högsta kvalitet och omsorg. Vi erbjuder städgaranti, bra villkor för anställda, ansvarsförsäkring samt miljövänliga städmaterial. 

Herrman – ditt hem, vårt uppdrag. Välkommen till renhet och glans!

www.herrman.nu
29

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Herrman & Co AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559453-1591
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2023-10-19
Momsregistrerat
2024-01
Registrerat för F-skatt
2023-10
Antal anställda 1–4
SNI
81210
Lokalvård
81100
Fastighetsrelaterade stödtjänster
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva förmedling av städtjänster, samt erbjuda och utföra hushållsnära tjänster, lokalvårdstjänster, städtjänster och andra fastighetsrelaterade städtjänster, uthyrning av personal, bedriva städverksamhet, direkt eller indirekt förvalta, köpa och sälja aktier och andra värdehandlingar med riskkapital till samt utveckla nya idéer och innovationer inom tjänstesektorn samt inom sektorn för konsumentprodukter, därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.