Jolina Spector Handelsbolag

Professionell Städning & Personlig Service - Hemstäd och Organisering med öga för detaljer!

Om Jolina Spector Handelsbolag

Välkommen!
Jag heter Jolina!
Under 2021 startade jag min resa som personlig organisatör. Sedan dess har jag organisera hos privatpersoner runt om i Västra Götaland för att skapa en struktur och ordning i deras hem som leder till en mindre stressfull vardag.
Jag hjälper gärna dig skapa ordning och struktur hemma som fungerar för dig och hela familjen. Med ett organiserat hem får du tid till mycket annat och harmoni i ditt hem, precis som det ska vara!
Nu har jag även utökat min verksamhet med hemstäd där vi tillsammans bygger upp en kundnära relation där jag städar helt enligt dina preferenser. Jag är noggrann och flexibel och ser till att du kommer hem till ett välstädat hem med det lilla extra.

Med flera års erfarenhet inom städning och organisering har jag skapat en stark kundbas med många nöjda recensioner. Även om jag är relativt ny på Servicefinder, kan jag garantera att du kommer att bli lika nöjd som mina tidigare kunder med min professionella och personliga service!
2

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Jolina Spector Handelsbolag. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 969796-4170
Bolagsform Handelsbolag
Registrerat 2021-10-13
Momsregistrerat
2021-11
Registrerat för F-skatt
2021-10
Antal anställda 1–4
Omsättning 100–149 tkr
SNI
81210
Lokalvård
96090
Övriga konsumenttjänster
Verksamhetsbeskrivning
En tjänst där privatpersoner kan få hjälp och rådgivning med organisering i hemmen. Tillsammans hittar kunden och företaget en lösning som ska fungera för att bibehålla ordningen efter avslutad tjänst.

Omsättning/resultat (Tkr)

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För kommanditbolag saknas offentliga uppgifter om antal anställda.