Briljant Städ i Göteborg

En dag ska vi alla skina

Om Briljant Städ i Göteborg

Välkommen till Briljant Städ - ditt förstahandsval för professionell städning med omtanke och noggranhet! Vi på Briljant Städ är stolta över att erbjuda professionell städning med fokus på omtanke och noggranhet.

Vår Filosofi:
Vi på Briljant Städ tror på att varje detalj räknas. Vår filosofi grundar sig i noggrannhet, flexibilitet och kundnöjdhet. Varje yta, varje vrå, varje hem förtjänar den omsorg och precision som endast Briljant Städ kan erbjuda.

Våra Kärnvärden:
Noggranhet: Varje städning är en konstform för oss. Vi lägger ner omsorg på varje steg, från dammråttor till blanka ytor. Varje detalj tas om hand för att säkerställa en skinande ren miljö.
Flexibilitet: Vi förstår att varje kund har unika behov. Därför är vi flexibla och anpassar våra tjänster efter dina specifika krav och önskemål. Din tillfredsställelse är vår prioritet.
Kundnöjdhet: Din glädje är vår framgång. Vi strävar efter att inte bara uppfylla utan överträffa dina förväntningar. Vi lyssnar på dina önskemål och arbetar hårt för att leverera städresultat som gör dig helt nöjd.

Vårt Åtagande:
Städgaranti: Vi är så säkra på vår förmåga att vi erbjuder en städgaranti. Om du inte är helt nöjd med vårt arbete, gör vi det rätt. Din tillit är viktig för oss, och vi arbetar hårt för att behålla den.

Våra Tjänster:
Hemstäd: Skapa en harmonisk och ren atmosfär i ditt hem med vår noggranna hemstädningstjänst.
Grovstädning: För de tillfällen då det krävs extra uppmärksamhet på detaljer. Vi tar hand om de svåraste utmaningarna.
Flyttstädning: Gör din flytt smidigare med vår professionella flyttstädningstjänst. Lämna det gamla rent och välkomna det nya med fräsch glans.
Fönsterputs: Upplev världen genom rena fönster. Vi tar hand om fönsterputsningen för kristallklar sikt.
Golvpolering: Ge dina golv nytt liv och lyster med vår golvpoleringstjänst. Ett steg mot en glänsande inredning.
Möbeltvätt: Låt dina möbler stråla med vår skonsamma och effektiva möbeltvätt. Återställ dess ursprungliga skönhet.
Kontorsstäd: Skapa en ren och inspirerande arbetsmiljö med vår skräddarsydda kontorsstädning. Vi ser till att ditt kontor är en plats där produktivitet trivs.
Industristäd: För industriella utrymmen krävs särskild expertis. Vi levererar professionell industristädning för att säkerställa att din arbetsplats är ren och säker.

Vi på Briljant Städ är inte bara städspecialister; vi är här för att skapa en renare och bättre tillvaro för dig. Upplev skillnaden med vår omtanke, noggranhet och 100 % nöjd kundgaranti.

Kontakt oss idag för att få en skräddarsydd städupplevelse som passar dina behov!
14

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Briljant Städ i Göteborg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 960412-••••
Bolagsform Enskild firma
Registrerat 2023-10-24
Momsregistrerat
2023-10
Registrerat för F-skatt
2023-10
Antal anställda
SNI
81210
Lokalvård
49420
Flyttjänster

Omsättning/resultat (Tkr)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om antal anställda.