Fasadmålning av en villa i Botkyrka

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Fasadrenovering.

Du kan också få hjälp med Fasadrenovering i Botkyrka!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad kostar det att renovera fasaden på din ort?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ange fasadtyp
Du måste välja minst ett alternativ
Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver måla om huset som är en 1.5 plans villa. Även runt fönster. Tror det räcker med en tvätt och sen målning . Huset är byggt 2008.
Vad som ska utföras
Fasadmålning
Antal våningar
1.5
Angiven fasadtyp
Trä
När ska arbetet utföras?
vår sommar 2022
Fasad

Nogrannhet flexibilitet kunniga . Bra pris har egna ställningar . Sist men inte minst mycket trevliga att ha att göra med . Kommer sakna dom nu när arbetet är … Visa mer

Nogrannhet flexibilitet kunniga . Bra pris har egna ställningar . Sist men inte minst mycket trevliga att ha att göra med . Kommer sakna dom nu när arbetet är klart och är så nöjd . Blev verkligen jättefint .

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde NG Bygg för jobbet. NG Bygg har utfört 18 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • T.Y.P Bygg
 • BAMA Bygg och måleri AB
 • Homebuilder AB
 • Dez bygg AB
 • BABIMA BYGG AB
 • SAGA Serviceföretag AB
 • Svenskmiljöservice
 • Asek Renovering & Städning AB
 • Pyramida Bygg AB

Andra som fått hjälp med fasadrenoveringsjobb

Fasad

Byta träfasad samt ett fönster i Mörbylånga

Byta träfasad som är ribbad cirka 40 m2 samt ett fönsterbyte 12x12.
Fasad

Målning och renovering av fasad samt samt montering av en motormarkis i Botkyrka

Byte av en del träfasad på baksidan av ett mindre tvåvåningstradhus, samt fasadmålning, fram och baksida, och nytt altangolv på baksida.
Samt montering av en motormarkis.
Fasadmålning av en villa i Botkyrka

Målning av takutsprånget i Norrköping

Jag önskar hjälp med målning av takutsprånget på vår fastighet på Hallonstigen i Svärtinge. Jag målade i höstas norra sidan på huset samt runt garaget. Vill således ha hjälp med öst,…
Fasadmålning av en villa i Botkyrka

Fasadrenovering i Botkyrka

Byte av vindskivor, renovering av träfasad, byte av altangolv (trä).
Fasad

Byta alla paneler på fasad i Botkyrka

Byta alla paneler på min fasad samt måla till nytt
Fasadmålning av en villa i Botkyrka

Renovering och målning av fasad och förråd i Botkyrka

Önskar byta ut ruttna plankor i fasad, tvätt samt målning på framsida hus. Önskar även hjälp att byta ytterdörr. Förråd renovering av hela utsidan - byta plank, inspektera takbeklädnad, målning.

Vanliga frågor och svar om fasadrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.