Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Totalentreprenad.

Du kan också få hjälp med Totalentreprenad i Solna!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
De är 3 rom och varje rom är rektangel form och cirka 12,5m2. Hallen är 12 m2 i L form.
Ta bort tapet från väggar, som består av flera lager av gammal tapet och färg. Då måste det spacklas och målas om.
Hallen är målat. Vi vill bara måla om, men kanske det behövs spackla också.
Taket måste målas om i alla rum och hall.
Gammal laminat golv och golvlister ska byttas til nya laminat i 3 rum och hall.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna
Totalentreprenad

Vi är nöjda med det totala resultatet. Denis och teamet är väldigt trevliga, lätta att kommunicera med, de svarade positivt på kommentarer och försökte alltid … Visa mer

Vi är nöjda med det totala resultatet. Denis och teamet är väldigt trevliga, lätta att kommunicera med, de svarade positivt på kommentarer och försökte alltid fixa våra förfrågningar.
De jobbade hårt med att ta bort många lager gamla tapeter och färg, de spacklade väggarna och målade allt väldigt fint.
De tog också bort det gamla laminatgolvet och placerade det nya på ett proffsigt sätt. När de tog bort det gamla laminatgolvet var underlaget sämre än förväntat. De förklarade de olika möjligheterna och fixade allt efter vårt önskemål, även om det innebar extra arbetstid för dem.
Vi rekommenderar dem och vi kommer att använda dem igen om det behövs.

12 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 12 företag och valde Exclusive Construction Services Stockholm HB för jobbet. Exclusive Construction Services Stockholm HB har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Stockholms Bad & Byggmästarlag AB
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Rent A Helper Nordic AB
 • JOHAMAR BYGG AB
 • Bedri Bygg & Co AB
 • Pakse services AB
 • Nälsta Bygg AB
 • SAGA BYGG & MÅLERI
 • FK CONSTRUCTION SWEDEN AB
 • Grande Måleri Göteborg AB
 • Sammlands Måleri AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad

Renovering av två sovrum och hall i Solna

Renovering av två sovrum och hall. Hall och litet rum tidigare renoverat av fackman. Stora sovrummet renoverat av amatör för 20 år sedan.
Behöver även en snickare som kan fixa dörrar och karmar.
Totalentreprenad

Åtgärda vattenskadad lägenhet och restaurang i Solna, inom 3 månader

Åtgärda vattenskada i badrum som påverkat lokal (restaurang) under. Innefattar offert på rivning, torkning och återställande av stomme, återställande av lägenhet och återställande av lokal.
Totalentreprenad

Totalentreprenad till renovering i Solna

En vägg i en hall ska flyttas och ett valv ska byggas igen och en ny dörr ska öppnas. Det finns el i väggen som behövs dras om.
Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna

Renovering av hyreslokali Solna

BRF som har en hyreslokal som vi skulle behöva återställd till nästa hyresgäst. Se bilder. Vi vill att: Golven: • Heltäckningsmattan rivs bort. • Linoliummattan under tvättas/rengörs…
Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna

Totalentreprenad till tillbyggnad i Kungälv, Inom 6 månader

Vi vill bygga ett uterum som Attefallstillbyggnad - 15 kvm. Tanken att det ska bli "veranda tidigt 1900-tals"-känsla. Det ska vara glastak, begagnade fönster i framkant och halva ena sidan, andra…
Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna

Totalentreprenad till renovering i Solna

Jag skulle vilja få offert för ett projekt , dvs. - riva befintliga köket - riva vägg mellan köket och vardagsrummet (ej bärande vägg) - riva golvet i köket och vardagsrummet - sätta ett…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.