Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Totalentreprenad i Solna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
De är 3 rom och varje rom är rektangel form och cirka 12,5m2. Hallen är 12 m2 i L form.
Ta bort tapet från väggar, som består av flera lager av gammal tapet och färg. Då måste det spacklas och målas om.
Hallen är målat. Vi vill bara måla om, men kanske det behövs spackla också.
Taket måste målas om i alla rum och hall.
Gammal laminat golv och golvlister ska byttas til nya laminat i 3 rum och hall.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna
Totalentreprenad

Vi är nöjda med det totala resultatet. Denis och teamet är väldigt trevliga, lätta att kommunicera med, de svarade positivt på kommentarer och försökte alltid … Visa mer

Vi är nöjda med det totala resultatet. Denis och teamet är väldigt trevliga, lätta att kommunicera med, de svarade positivt på kommentarer och försökte alltid fixa våra förfrågningar.
De jobbade hårt med att ta bort många lager gamla tapeter och färg, de spacklade väggarna och målade allt väldigt fint.
De tog också bort det gamla laminatgolvet och placerade det nya på ett proffsigt sätt. När de tog bort det gamla laminatgolvet var underlaget sämre än förväntat. De förklarade de olika möjligheterna och fixade allt efter vårt önskemål, även om det innebar extra arbetstid för dem.
Vi rekommenderar dem och vi kommer att använda dem igen om det behövs.

12 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 12 företag och valde Exclusive Construction Services Stockholm HB för jobbet. Exclusive Construction Services Stockholm HB har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Stockholms Bad & Byggmästarlag AB
 • Bedri Bygg & Co AB
 • Rent A Helper Nordic AB
 • Pakse services AB
 • Nälsta Bygg AB
 • SAGA BYGG & MÅLERI
 • JOHAMAR BYGG AB
 • FK CONSTRUCTION SWEDEN AB
 • Grande Måleri Göteborg AB
 • Sammlands Måleri AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad
Renovering av två sovrum och hall i Solna
Renovering av två sovrum och hall. Hall och litet rum tidigare renoverat av fackman. Stora sovrummet renoverat av amatör för 20 år sedan.
Behöver även en snickare som kan fixa dörrar och karmar.
Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Solna
Vi har två sovrum i vår lägenhet. Vår största sovrum måste delas upp så att vi få tre sovrum och andra delen ska bli en kök.
Vår nuvarande kök ska bli vår sovrum.
Totalentreprenad
Åtgärda vattenskadad lägenhet och restaurang i Solna, inom 3 månader
Åtgärda vattenskada i badrum som påverkat lokal (restaurang) under. Innefattar offert på rivning, torkning och återställande av stomme, återställande av lägenhet och återställande av lokal.
Totalentreprenad
Totalentreprenad till nybyggnation i Göteborg
Vi håller på att köpa en tomt och vill hitta ett bolag som kan bygga huset åt oss.
Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna
Renovering av hyreslokali Solna
BRF som har en hyreslokal som vi skulle behöva återställd till nästa hyresgäst. Se bilder. Vi vill att: Golven: • Heltäckningsmattan rivs bort. • Linoliummattan under tvättas/rengörs…
Måla om tre rum och hall samt byta golv i en lägenhet i Solna
Totalentreprenad till renovering i Solna
Jag skulle vilja få offert för ett projekt , dvs. - riva befintliga köket - riva vägg mellan köket och vardagsrummet (ej bärande vägg) - riva golvet i köket och vardagsrummet - sätta ett…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!