Renovering av lägenhetskök i Göteborg

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Köksrenovering.

Du kan också få hjälp med Köksrenovering i Göteborg!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Helrenovering av 12kvm stort lägenhetskök från 50-talet till nytt IKEA-kök.
Rivning och bortfortsling av skåpsstommar och vitvaror, rivning av plastmatta, rivning av tapet. Målning innertak, tapetsering väggar, läggning nytt vinylklickgolv, installation av IKEA-kök inklusive vitvaror.

Utöver köksrenovering ska vinylklickgolv läggas i 5kvm stor hall samt 7kvm stort sovrum.

Önskad byggstart v.44 då vi får tillträde till lägenheten.
Lägenheten kommer stå tom fram till v.49.

Se bifogad PDF för mer utförlig arbetsbeskrivning och bilder.
Ungefär hur stort är köket?
12
Era önskade typ av renovering
Helrenovering av kök
Mindre snickeriarbeten
Övrigt
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Renovering av lägenhetskök i Göteborg
Köksrenovering

10 företag svarade på jobbet

 • Blue Wave Bygg & Fastighet Sverige AB
 • Josef bygg
 • MDR Bygg & Montage
 • SR GROUP
 • ByggService MK
 • ADAMS BYGG TROLLHÄTTAN AB
 • Vass Bygg i Landvetter AB
 • Vastra Byggpartners i Göteborg AB
 • GN Måleri och Bygg AB
 • AB Perfekt Måleri & Bygg i Göteborg

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Renovering av lägenhetskök i Göteborg

Renovering av kök i Göteborg

jag ska bygga om köket och vill göra detta så snart som möjligt. ritningen är klar och kommer i dagarna att köpa alla delarna från ikea så förhoppningsvis så kan vi börja i denna månaden.…
Renovering av lägenhetskök i Göteborg

Renovering av kök i Göteborg

Hej vi behöver hjälp med att installera några köks skåp tapetsera en mindre yta kakla en liten yta installera en diskbänk.
Köksrenovering

Kitchen renovation in Malmö

I bought a 36m2 appartment, 1 living room and 1 kitchen room. I would like to renovate this appartment and move the kitchen out of its current room into the living room in order to make a bedroom…
Renovering av lägenhetskök i Göteborg

Renovering av 12 kvm kök i Göteborg

Installera kök från Ikea med köksö, behövs flytta på vattenledning underdiskho.
Renovering av lägenhetskök i Göteborg

Helrenovering av kök i Malmö, inom 3 månader

Offert på monterings och kök.
Renovering av lägenhetskök i Göteborg

Förberedelsearbete för diskmaskin i Göteborg

Jag och min sambo funderar på att införskaffa en diskmaskin i vårt kök men skulle behöva hjälp med förberedelsearbetet samt hur vattnet och elen ska dras. Vi har för tillfället ett skåp…

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.