Renovering av kök i Göteborg

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Köksrenovering i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej vi behöver hjälp med att installera några köks skåp tapetsera en mindre yta kakla en liten yta installera en diskbänk.
Era önskade typ av renovering
Delvis renovera kök
Renovering av kök i Göteborg
Köksrenovering

Trevligt bemötande. Gjort ett bra arbete i vårt kök

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Muzliukaj Construction för jobbet. Muzliukaj Construction har utfört 24 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Övriga företag som svarade:
  • GN Måleri och Bygg AB
  • BO Våtrumsspecialisten AB

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Renovering av kök i Göteborg
Renovering av lägenhetskök i Göteborg, Inom 3 månader
Helrenovering av 12kvm stort lägenhetskök från 50-talet till nytt IKEA-kök. Rivning och bortfortsling av skåpsstommar och vitvaror, rivning av plastmatta, rivning av tapet. Målning innertak,…
Köksrenovering
Renovering av 9 kvm kök i Göteborg, inom 3 månader
Vi har idag ett kök från 40-talet och vill riva delar av det gamla köket och byta ut de delarna till Ikea-kök. Vi behöver hjälp med att platsmontera köksstommarna, höja bänken i den gamla…
Köksrenovering
Helrenovering av kök i Stockholm, inom 3 månader
Av hantverkare: - Skydd av lägenheten, täcka golv. - Rivning vägg mellan inre hall och v-rum, garderob och serveringsskåp i inre hall. - Rivet material bortforslas. - Stäng av, koppla ifrån och…
Renovering av kök i Göteborg
Renovering av 12 kvm kök i Göteborg
Installera kök från Ikea med köksö, behövs flytta på vattenledning underdiskho.
Renovering av kök i Göteborg
Renovering av kök i Göteborg
jag ska bygga om köket och vill göra detta så snart som möjligt. ritningen är klar och kommer i dagarna att köpa alla delarna från ikea så förhoppningsvis så kan vi börja i denna månaden.…
Köksrenovering
Delvis renovera av ett kök i Stockholm
Riva ut gammal köksdel. 3 överskåp och 2 stommar med vask. Montera redan färdiga stommar och överskåp från Ikea, med ny vask, ugn och spishäll. Köksdelen är ungefär 3 meter i bredden.…

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om köksrenoveringsjobb

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!