Spackling och Målning i Solna

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Målare i Solna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Skulle vilja ha hjälp med spackling och målning efter ett elarbete som innefattade installation av "smygare" i fönsterkarmar, vilket resulterade i ett 15-tal större borrhål i väggen. Hänvisar till bilderna för en visuell överblick. Färgen som väggarna ursprungligen målats i är NCS S 1502-Y50R - Glanstal 7.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Spackling och Målning i Solna
Målning / Tapetsering

Ali helped me with plastering and painting and executed the work with the highest possible efficiency and precision. I was very pleased with the end result and … Visa mer

Ali helped me with plastering and painting and executed the work with the highest possible efficiency and precision. I was very pleased with the end result and it was a pleasure to see him work in the apartment. He was also meticulous about cleaning and tidying up after he was done with his job. I would recommend Ali to everyone that are in need of a similar job.

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Future Allservice för jobbet. Future Allservice har utfört 40 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
 • Bedri Bygg & Co AB
 • Stiftelsen Serving
 • Punto Edil AB
 • ROMIO BYGG AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Spackling och Målning i Solna
Målning av köksluckor i Solna
Målning/lackering plus byte av handtag på samtliga luckor i kök.
Målning / Tapetsering
Måla 22 st fönsterfoder och fyra ytterdörrars foder samt takfötter på ett hus i Norrtälje
Målning utvändigt av 22 fönsterfoder där 6 st också har lister som behöver målas samt 4 ytterdörrars foder samt takfötter på ett hus på cirka 110 m2.
Gäller Södra Strandvägen på Vätö.
Spackling och Målning i Solna
Måla en lägenhet och bygga igen en dörröppning i Solna
Vi vill måla två sovrum, ett vardagsrum, en hall och en klädkammare. Lägenheten är totalt 79 m². Väggarna är i dagsläget tapetserade och i relativt gott skick (inga stora synliga skador). Vi…
Målning / Tapetsering
Bredspackla och måla väggarna samt listerna och taket i en hall i Solna
Vi vill ha hjälp med att bredspackla och måla väggarna, listerna och taket i en hall.
Spackling och Målning i Solna
Måla 3 väggar i köket och vardagsrummet i Solna
Behöver hjälp med att måla 3 väggar i köket/vardagsrummet.
Spackling och Målning i Solna
Målning av undertaket i Uppsala
Måleri av undertaket som består av omålade furupaneler. Det gäller 2 rum med sammanlagd yta på cirka 40 m2. Färg: Vit. Jobbet utföres under Mars 2021 Plats: Nåntuna, Uppsala OBS: RING INTE!!…

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.