Målning av gästrum/barn rum i Solna

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Målare i Solna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej!
Vi vill få offert på vad det kostar att måla väggarna, inköp färg, spackla hål/foga för några mindre sprickor samt justera golvsocklar så att de anpassas bra mot golvet, i vårt gästrum/barnrum i lägenhet. se även foton.

Att utföra:
- Mindre spackling av några hål samt jämna kanter mot vägg samt mindre fogning mellan tak och vägghörn (det finns några mindre sprickor i vägg).
- Inköp färg enligt vår valda kulör (ska vara miljövänlig/hälsovänlig)
- Måla väggar.

Rummets mått:
Längd ca: 380 cm.
Bredd ca 240 cm.
Höjd ca 240 cm.

Väggar är idag vitmålade, gips (varav en vägg vetter mot grannlgh/hiss).
Uppge även ungefär uppskattad färgmängd).
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Målning av gästrum/barn rum i Solna
Målning / Tapetsering

Ett mycket väl utfört måleriarbete i vårt gäst/barnrum. Vi blev mycket nöjda både med färgen, utförandet och resultatet.

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde GTW Totalentreprenad AB för jobbet. GTW Totalentreprenad AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • ELDORA BYGG & STÄDMÄSTARNA I SKANDINAVIEN AB
 • Punto Edil AB
 • Råsunda flytt & Städ KB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning av gästrum/barn rum i Solna
Målning av tak och väggar i ett hus i Solna, inom 3 månader
Vardagsrum: Cirka 20 kvadratmeter. Där behöver vi bredspackling på sågspånstapet och målning tak plus väggar. Sovrum 1: Ca 12 kvadratmeter. Småspackling på tapet, måla tak plus väggar.…
Målning av gästrum/barn rum i Solna
Painting of walls and ceiling in three rooms in Solna, within 3 months
Would like to get a quote for painting some rooms in our apartment. We will have the keys to the apartment on November 1 (so, any inspection can be arranged after November 1), and we need the…
Målning av gästrum/barn rum i Solna
Spackling och Målning i Solna
Skulle vilja ha hjälp med spackling och målning efter ett elarbete som innefattade installation av "smygare" i fönsterkarmar, vilket resulterade i ett 15-tal större borrhål i väggen. Hänvisar…
Målning / Tapetsering
Målning av väggar och tak samt lagning av sprickor i taket i Stockholm
1. MÅLNING Målning av a) väggar och b) tak i lägenhet om 35 kvadratmeter. 2. LAGNING AV SPRICKOR I TAKET Utöver målning av tak, skulle jag även behöva hjälp att laga ett antal sprickor som…
Målning av gästrum/barn rum i Solna
Måla 3 väggar i köket och vardagsrummet i Solna
Behöver hjälp med att måla 3 väggar i köket/vardagsrummet.
Målning / Tapetsering
Spackling och målning av väggar och tak i Stockholm, inom 3 månader
Spackling av borrhål, borttagning av en fondvägg som släppt från väggen, vitmålning av tak och väggar. Ett sovrum med Takyta om cirka 15 kvm och Väggyta om cirka 40 kvm.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.