Totalentreprenad till renovering i Täby

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Totalentreprenad i Täby

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Kravspecifikation:
Måla fönsterkarmar vitt - 4 fönster och en balkongdörr
Måla tak, 32 kvm.
Måla väggar, inkl spackel och slipning, 70 kvm.
Riva golvsocklar och kasta, 29 löpmeter.
Måla innedörrar, 2 st.
Ta bort och plugga telefonuttag, 4 st.
Ta bort och kasta hörnlister, 4.
Sätta nya hörnlister, 4 st.

Jag vill ha hjälp med att riva mitt gamla golv, samt lite klinker och montera nytt golv. Vill även riva och slänga samt montera nya golvsocklar på 29 löpmeter. Skulle även behöva hjälp med följande;
Ta bort och kasta tröskel mellan entré och klädkammare.
Ta bort och kasta tröskel mellan entré och allrum.
Totalentreprenad till renovering i Täby
Totalentreprenad

Tillmötesgående och trevliga. Gjorde ett superbra jobb med målning av väggar och tak, byte av golv samt byte av strömbrytare och eluttag.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Ja-ha Entreprenad AB för jobbet. Ja-ha Entreprenad AB har utfört 64 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
 • Kvadrat Måleri
 • AMK Gruppen AB
 • Bedri Bygg & Co AB
 • M BOOM AB
 • Barakat Bygg El & VVS AB
 • Täby Råd & Bygg AB
 • Aren bygg AB
 • BOCI Bygg AB
 • NELSON'S BYGGENTREPRENAD

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad
Totalrenovering av lägenhet på 77 kvm i Stockholm, inom 12 månader
Renovering av lägenhet på 77 kvm.

Ritningar finns tillgängliga vid kontakt.
Totalentreprenad
Renovering av ett hus i Täby, inom 3 månader
Jag och min sambo har köpt ett hus och ska rusta upp det lite i samband med tillträde är tanken. Vi önskar offert på följande: - Slipa golv, ca 110kvm varav ca 25-30 kvm är furuträgolv och…
Totalentreprenad till renovering i Täby
Renovera lägenhet i Täby, inom 3 månader
En lägenhet på 88 kvm behöver renoveras. Nytt kök prio men även nya golv, målning och badrumsrenovering.
Totalentreprenad
Åtgärda hus som satt sig i Täby
I hus fr 1947 finns en ca 15 år gammal tillbyggnad ut från andra våningen (av två våningar). Själva utbyggnaden vilar på pålar utanför- dessa har nu sjunkit vilket gjort att tillvunnas lutar…
Totalentreprenad
Renovering av en lägenhet i Täby, inom 3 månader
Mail till renovering. Jag och min fru behöver renovera vår lägenhet i Roslags Näsby och undrar om ni skulle vara intresserade av att utföra jobbet? Det är en vägg som ska rivas och en ny…
Totalentreprenad
Totalentreprenad gällande tillbyggnad av befintligt radhus i Lomma
Förfrågan om totalentreprenad gällande tillbyggnad av befintligt radhus. Tillbyggnaden omfattar ca 23kvm husdel i bottenplan, 23kvm oisolerat förråd samt 21kvm husdel som ett halvt plan. För…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!