Ja-ha Entreprenad AB

Vi gör jobbet gjort

Om Ja-ha Entreprenad AB

Välkommen till Ja-ha Entreprenad AB - Er Pålitliga Partner för Måleri, Trädgårdsarbeten, Renoveringar, Golvläggning, Golvslipning, Badrum, Snickeri och Markarbeten

Måleri: Vi förvandlar ytor till konstverk med vår professionella målartjänster. Vårt erfarna team tar hand om allt från inomhusmålning till fasadmålning med en ödmjuk inställning och precision för att skapa varaktiga och visuellt tilltalande resultat.

Trädgårdsarbeten: Med passion för utomhusmiljöer tar vi hand om trädgårdsarbeten för att skapa gröna oaser. Oavsett om det är anläggning, skötsel eller design, kombinerar vi våra kunskaper med er vision för att skapa trädgårdar som harmoniserar med omgivningen.

Renoveringar: Våra renoveringstjänster sträcker sig från mindre uppfräschningar till omfattande förändringar. Med respekt för detaljer och er önskemål omvandlar vi utrymmen och skapar funktionella och moderna lösningar.

Golvläggning/Golvslipning: Vi är experter på golvläggning/Golvslipning och erbjuder ett brett utbud av material och mönster. Oavsett om ni önskar trägolv, laminat eller kakel, hanterar vi hela processen med precision och noggrannhet.

Badrumsbyggnation: Vi skapar drömbadrum med våra skräddarsydda tjänster för badrumsbyggnation. Från planering till utförande garanterar vi högkvalitativa resultat som motsvarar era önskemål.

Snickeri: Vårt skickliga snickeriteam erbjuder skräddarsydda snickeritjänster för att möta era unika behov. Vi skapar funktionella och estetiskt tilltalande snickeriprodukter med fokus på detaljer.

Markarbeten: Vi tar hand om markarbeten med precision och professionalism. Från terrassering till anläggning av gångvägar, ser vi till att varje detalj hanteras noggrant för att skapa hållbara och estetiskt tilltalande utomhusmiljöer.
Kundfokus:Vi sätter våra kunder i fokus och förstår vikten av att lyssna på era behov. Er tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som motsvarar era förväntningar.

Slutsats: Vi på Ja-ha Entreprenad AB är redo att vara er pålitliga partner för måleri, trädgårdsarbeten, renoveringar, golvläggning, badrumsbyggnation, snickeri och markarbeten. Med en ödmjuk inställning och en passion för vårt arbete ser vi fram emot att omvandla era idéer till praktiska och vackra verkligheter. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan bidra till era projekt och skapa långsiktiga lösningar för era behov.
88

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Ja-ha Entreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559270-0628
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-09-04
Momsregistrerat
2020-10
Registrerat för F-skatt
2020-10
SNI
81210
Lokalvård
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
43320
Byggnadssnickeriarbeten
43330
Golv- och väggbeläggningsarbeten
78200
Personaluthyrning
Verksamhetsbeskrivning
Verksamheten ska bedriva entreprenadverksamhet inom områdena, bygg, snickeriarbeten, anläggningstjänster, målningsarbeten, lägga gräsmatta, stensättning, murning, isolering, dränering, snöskottning, trädgårdsskötsel, rivningsarbeten, plattsättning, köp, försäljning och förvaltning av fastigheter, värdepapper, smycken, kommersiella lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda