Köksmontering i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2020 i kategorin Köksrenovering.

Du kan också få hjälp med Köksrenovering i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
I need an help to mount a renovated Kitchen from Vedum, change the tiles of the kitchen and optionally progress an electricity task. It is most likely a complete renovation of the kitchen a part few elements but must be reintegrated in the new kitchen.
I can provide a list of the the components to be renovated. I want to have an indication of the number of hours required for the task not only a price list.
Ungefär hur stort är köket?
two surfaces, 1 is long 3 m including the fridge and freezer, the other is long 4 meters including the pieces of the old kitchen to maintain
Önskat startdatum
2020-12-07
Era önskade typ av renovering
Helrenovering av kök
Delvis renovera kök
Mindre snickeriarbeten
Köksmontering i Stockholm
Köksrenovering

Fanco AB fick jobbet!

Konsumenten valde Fanco AB för jobbet. Fanco AB har utfört 58 jobb via Servicefinder.

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Köksrenovering

Helrenovering av kök i Lund

Ska renovera köket och behöver hjälp med rivning av gammalt kök, köksmontering, målning, el, VVS, kakel och golvläggning (parkett). Det nya köket består av totalt 15 skåp och rummet är på…
Köksrenovering

Renovering av kök i Stockholm

Nedmontering av gammalt kök, uppsättning av 5 skåp , de är färdigmonterad. 3 skåp ska monteras och sätta upp. Spackling av 2 väggar och målning av dessa.
Köksmontering i Stockholm

Renovering av ca 6 kvm kök i Stockholm, inom 6 månader

Ltet kök som behöver renoveras.
Vill ha köket i L-form (2.5x2.2 m). Skåp, från golv till tak.
Köksmontering i Stockholm

Renovering av kök och hall i Stockholm, inom 3 månader

Kök och hallrenovering på södermalm. Riva ut gamla köket, plombera gas, dra fram el ordentligt (allt går på samma 10A prop för tillfället), nytt golv i kök och hall. Eventuellt sänka taket…
Köksrenovering

Renovering av ca 7 kvm kök i Stockholm, 1/2/2021

Ska bygga om väggen i köket där diskbänk, överskåp samt gasspis finns. Vill ha hjälp med: målning av väggar och tak, uppsättning av överskåp och…
Köksmontering i Stockholm

Installation av induktionshäll med integrerad fläkt i befintligt kök i Stockholm, inom 3 månader

Installation av ny Siemens induktionshäll, IQ300 EH611BE15E, med integrerad fläkt. Installation i befintlig bänkskiva. Håltagning i yttervägg (lättbetong) med puts på utsidan behöver göras…

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.