Renovering av ca 6 kvm kök i Stockholm

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Köksrenovering.

Du kan också få hjälp med Köksrenovering i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Ltet kök som behöver renoveras.
Vill ha köket i L-form (2.5x2.2 m). Skåp, från golv till tak.
Ungefär hur stort är köket?
Litet, ca 6kvm öppet till vardagsrummet.
Era önskade typ av renovering
Helrenovering av kök
Delvis renovera kök
Önskat startdatum
Inom 6 månader
Renovering av ca 6 kvm kök i Stockholm
Köksrenovering

SB Snickeri & Bygg Sthlm gjorde ett utmärkt jobb hos mig, jag är så nöjd! Jag gjorde om mitt kök och jag var en aning orolig att ha med hantverkare att göra. … Visa mer

SB Snickeri & Bygg Sthlm gjorde ett utmärkt jobb hos mig, jag är så nöjd! Jag gjorde om mitt kök och jag var en aning orolig att ha med hantverkare att göra. Sebastian är punktlig, lugn och väldigt lyhörd. Och kom med väldigt bra förslag. Så stort tack!

15 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 15 företag och valde SB Snickeri & Bygg Sthlm för jobbet. SB Snickeri & Bygg Sthlm har utfört 7 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Renovera Badrum Stockholm AB
 • Kloka Tjänster AB
 • Rent A Helper Nordic AB
 • Solel & Bygg i Sthlm AB
 • Barakat Bygg El & VVS AB
 • Nämnagården Bygg
 • MonBygg AB
 • Ecolab Interiors
 • Ruben Bygg AB
 • Emkjell Tak & Byggnads AB
 • Condura Bygg AB
 • Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice
 • Sjöstaden Projekt AB
 • Anbessa Byggprojekt

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Renovering av ca 6 kvm kök i Stockholm

Renovering av ca 12-15 kvm kök i Finspång, Inom 6 månader

Installation/ montering av Ikeakök samt rivning av en vägg och dra om vatten och el en kortare bit så diskho och spis får ny placering mot vad den har idag. Nytt golv (se befintlig ritning).
Renovering av ca 6 kvm kök i Stockholm

Montering av Epoq-kök i Stockholm

Montering av Epoq-kök i en etta i Stockholm.
Köksrenovering

Renovering av 12 kvm kök i Solna

Rejält slitet 50 tals kök behöver uppdateras. *skåp, lådor och skåpsluckor behöver slipas och målas. Gammal plast finns i vissa skåp som måste avlägsnas. Några hyllor sviktar och behöver…
Köksrenovering

Renovering av kök i Stockholm

Nedmontering av gammalt kök, uppsättning av 5 skåp , de är färdigmonterad. 3 skåp ska monteras och sätta upp. Spackling av 2 väggar och målning av dessa.
Renovering av ca 6 kvm kök i Stockholm

Renovering av kök och hall i Stockholm, inom 3 månader

Kök och hallrenovering på södermalm. Riva ut gamla köket, plombera gas, dra fram el ordentligt (allt går på samma 10A prop för tillfället), nytt golv i kök och hall. Eventuellt sänka taket…
Renovering av ca 6 kvm kök i Stockholm

Installation av induktionshäll med integrerad fläkt i befintligt kök i Stockholm, inom 3 månader

Installation av ny Siemens induktionshäll, IQ300 EH611BE15E, med integrerad fläkt. Installation i befintlig bänkskiva. Håltagning i yttervägg (lättbetong) med puts på utsidan behöver göras…

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.