Renovering av kök i Haninge

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Köksrenovering.

Du kan också få hjälp med Köksrenovering i Haninge!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Har en trasig diskho i keramik som ej finns att beställa i samma mått. Vi önskar byta ut den mot en ny diskho i rostfritt stål och justera så att den passar in med måtten. Måtten för diskhon är : Längd 59,5 cm. Bredd 50 cm. Djup 15 cm. Vi önskar även byta hela köksbänken i trä som är av två delar. Mått: vänstra sidan. Bredd 281 cm. Längd 59,5 cm. Djup 2,7 cm. Högra sidan bredd 50 cm. Längd 59,5 cm. Djup 2,7 cm.
Era önskade typ av renovering
Delvis renovera kök
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Renovering av kök i Haninge
Köksrenovering

Antanas har gjort ett otroligt jobb med att renovera vårt radhus. Varje detalj är utfört med perfektion och hjärta. Antanas hittade lösningar på alla problem … Visa mer

Antanas har gjort ett otroligt jobb med att renovera vårt radhus. Varje detalj är utfört med perfektion och hjärta. Antanas hittade lösningar på alla problem som uppstod och med utmärkt resultat. Vi vill varmt rekommendera Antanas för alla som letar efter en pålitlig hantverkare med stort hjärta.
Med vänlig hälsning, Andreas Godring Vende

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Antanas Byggservice AB för jobbet. Antanas Byggservice AB har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • Dale Bygg & Entreprenad AB

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Renovering av kök i Haninge

Renovering av kök i Haninge

Knacka upp kakel, montera kgeb 125, flytta fläkt till vänster så att kanal hamnar bakom plåtskyddet.
Köksrenovering

Helrenovering av kök i Herrljunga

Helrenovering av kök.
Köksrenovering

Renovering av kök i Haninge, inom 3 månader

Behöver lägga nytt golv i kök (alt laga/slipa) och i samband med detta riva ut gamla stommar osv för tillgång till golvet. Därefter montera upp nya stommar och bänkskiva, aktuella vitvaror…
Renovering av kök i Haninge

Byta köksbänkskiva i Haninge

Vi behöver hjälp med att byta ut en bänkskiva. I denna ska det sågas ut för diskho och spishäll. Vi vill ha kvar vårt kakel osv. Sen vill vi koppla in vatten igen och spishäll. Måttet på…
Renovering av kök i Haninge

Installation av köksö ikea i Haninge

Vi behöver hjälp med installation av mindre köksö från Ikea. Bygga ihop 2 x 60 moduler en av dom har lådor. Förankras i golv som har golvvärme. Borra även ett hål i täckskiva för vinkyl.…
Köksrenovering

Installation av luckor, köksfläkt, mikro i Burlöv

Hej, har varit i ikea och kollat att beställa köks luckor och vit varor från ikea.
Behöver hjälp med installation av luckor, köksfläkt, mikro med mera.

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.