KA för nybyggnation på Lidingö

Den här förfrågan lämnades våren 2024 i kategorin Kontrollansvarig.

Du kan också få hjälp med Kontrollansvarig på Lidingö!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Projektet avser
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi letar efter en erfaren, kvalificerad och kunnig kontrollansvarig som kan hjälpa oss med vår nybyggnation som Myrsjöhus ska genomföra. Vi kommer att kontakta kontrollansvarigas referenser.
Vad som ska utföras
Nybyggnation
Datum för uppdraget
Inom 1 vecka
KA för nybyggnation på Lidingö
Kontrollansvarig

Jag har haft förmånen att arbeta med Amir som kontrollansvarig och jag kan varmt rekommendera honom och hans kollegor som hjälpte oss från start till slut med … Visa mer

Jag har haft förmånen att arbeta med Amir som kontrollansvarig och jag kan varmt rekommendera honom och hans kollegor som hjälpte oss från start till slut med bygglovsansökningar. Amir är en oerhört kunnig och erfaren kontrollansvarig inom bygglov. Hans expertis sträcker sig över båda rollerna, vilket gör honom till en ovärderlig tillgång för vilket projekt som helst. Hans professionalism, noggrannhet och dedikation till arbetet är enastående. Jag har fullständigt förtroende för hans förmåga att leda och övervaka byggprojekt på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Att samarbeta med Amir har varit en positiv och givande erfarenhet, och jag ser fram emot möjligheten att arbeta tillsammans igen i framtiden

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Fix Byggkonsulter Sverige AB för jobbet. Fix Byggkonsulter Sverige AB har utfört 18 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Avancea AB
 • Bomarks Byggrådgivning
 • Straktura Byggadministration AB

Andra som fått hjälp med kontrollansvarig

Kontrollansvarig

KA för utbyggnad på Lidingö, inom 3 månader

Vi ska fixa en påbyggnad på befintlig utbyggnad. Ritningar finns och bygglov är inlämnat. VI behöver en kontrollansvarig.

Påbyggnaden är 30 kvm. Inga våtutrymmen. Endast ett rum.
Kontrollansvarig

KA för nybyggnation i Haninge

Nybyggnad av 40 kvm huvudbyggnad i område (Hemfosa Haninge) med bestämmelser 45+15 (40+20). På tomten har tidigare stått ett liknande hus som brann 2017. Kommunen kräver ny ansökan. Vi har…
Kontrollansvarig

KA för ombyggnad av lokal till lägenhet på Lidingö, inom 1 vecka

Vi behöver en kontrollant för ombyggnad av en lokal till lägenhet i en bostadsrättsförening. Ca 65 kvm 3 rok. Lägenheten är på Lidingö.
KA för nybyggnation på Lidingö

KA för nybyggnation på Lidingö

Har bygglov, men får ej startbesked då det behövs gidkänd kontrollplan i projektet och brandskyddsutredningsdokumentnt.
Kontrollansvarig

KA för utbyggnad i Höganäs, inom 1 månad

Tillbyggnad av 40 kvm på befintligt sommarhus.
Kontrollansvarig

KA för utbyggnad på Lidingö, inom 2 veckor

Utbyggnad i två plan utifrån attefallshustillbyggnadsreglerna. Cirka 10 kvm nedervåning (nytt sovrum) och 5 kvm övervåning (utökning kök).

Vanliga frågor och svar om kontrollansvarig

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.