Laga eller byta läckande toalettstol i Göteborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Rörmokare i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag har en läckande toalett som läcker i inloppet till cisternen. Går det att laga eller är det bättre att sätta in en ny stol? Den befintliga är ca 12 år gammal.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Laga eller byta läckande toalettstol i Göteborg
VVS & Rör

Toppenkille som gav väldigt goda råd!

Entreprenad och rör i väst AB fick jobbet!

Konsumenten valde Entreprenad och rör i väst AB för jobbet. Entreprenad och rör i väst AB har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Andra som fått hjälp med VVS & Rör

Laga eller byta läckande toalettstol i Göteborg
Installera en självdränerande vattenutkastare i Göteborg
Jag skulle behöva ha hjälp med att installera en självdränerande vattenutkastare på utsidan av vårt gavelradhus. Kallvattenledning (kopparrör) att koppla till finns precis på insidan av…
Laga eller byta läckande toalettstol i Göteborg
Rengöring av avlopp i Stockholm, Inom 3 månader
Vi har ett handfat med dålig avrinning, så vattenlås/avlopp behöver rensas.
Laga eller byta läckande toalettstol i Göteborg
Flytta en köksblandare i Göteborg
Har en köksblandare som sitter på väggen. Vill ha den på diskbänken istället. Rören sitter bakom väggen. Har redan en köksblandare som är köpt från IKEA.
Laga eller byta läckande toalettstol i Göteborg
Installation av utvändig vattenutkast samt nödvändig invändig rördragning för detta i Göteborg, Inom 3 månader
Önskar installation av utvändig vattenutkast samt nödvändig invändig rördragning för detta. Gäller villa med kommunalt VA. Vattenutkastaren är en FM MATTSSON 4282-0050 KALL- OCH VARMVATTEN.…
Laga eller byta läckande toalettstol i Göteborg
Borttande av duschvägg och installera kran till det i Stockholm
Behöver hjälp att ta bort en duschvägg i badrummet och installera kran till det så att jag kan sätta in ett badkar. Idag är det en dusch där.
Höjd: 2,39 m
Djup: 0,83 m
Bredd: 12,5 cm
Laga eller byta läckande toalettstol i Göteborg
Installation av diskmaskin i Göteborg
Vi behöver hjälp med att installera en bänkdiskmaskin under diskhon. I köket har det tidigare inte funnits någon diskmaskin och vattenkranen har inga ballofixer.

Vanliga frågor och svar om VVS & Rör

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om VVS & Rör

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!