Åtgärda trasiga dräneringspumpar i Lund

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Elektriker i Lund

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Föreningen har två dräneringspumpar som är trasiga.

Pumparna finns installerade i brunnar intill föreningens hus. Det är oklart vad som är problemet; när elsäkringen byts går säkringen omedelbart. Vi vet inte hur länge pumparna har varit ur funktion, men senaste gången de servades var år 2015.

Pumparna är av typ KP250-AV-1 grundvattenpump.

Vi vill få be om offert för att åtgärda felet.

Det är möjligt att komma på platsbesök efter tidsbokning.

Fast pris eller löpande räkning.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Åtgärda trasiga dräneringspumpar i Lund
Elektriker

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Minellux AB för jobbet. Minellux AB har utfört 27 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • M & R Elektrik AB

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Åtgärda trasiga dräneringspumpar i Lund
Elysning i badrum och kök i Lund, inom 3 månader
Badrum: 1. Byte av 5 spottar i tak och 3 spottar över spegel, från halogen till led. 2. Inkoppling av nattbelysning. Kök: 1. Installation av varmvita led-lister under skåp, istället för 12…
Elektriker
Nya eluttag och jordning i Lund
Jag bor i en bostadsrättslägenhet i fastighet från 1949. Eldragningarna är renoverade senare. Jag skulle önska att gå hjälp med en del nya uttag och att gå vardagsrum och matsal jordat.
Åtgärda trasiga dräneringspumpar i Lund
Elarbete i Huddinge
Ska bygga om garage till lägenhet och vill ha offert på el jobben. Hela grundstrukturen i väggar och tak kommer stå öppet och all el kommer dras i reglade väggar. 15 spottar. 16 uttag. 4…
Åtgärda trasiga dräneringspumpar i Lund
Sätta upp bänkbelysning samt 3 st taklampor i Lund, senast 15/12
Jag behöver - sätta upp en köksbänkbelysning, modell V144-05 (Dalby) från AH Belysning helst direkt i dosan, d.v.s., utan att använda vanligt uttag, - fixa till min fulupphängning av tre…
Elektriker
Elarbete i Solna
Söker en elektriker för kabelbrott.
Åtgärda trasiga dräneringspumpar i Lund
Byte av lampknapp i Lund, inom 3 månader
Vi vill byta en lampknappsdosa med två knappar. Den översta är en vippbrytare och den understa är en dimmer.

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om elektrikerjobb

2023-02-15
Nu blir det ännu gynnsammare med grön teknik! I Januari 2023 höjdes det gröna avdraget från 15 till 20 procent för alla som installerar solcellspaneler. Fortsätt läsa för att få koll på den nya skattereduktionen för det gröna avdraget om du vill installera grön teknik!
2022-04-29
Valet av ljuskällor är otroligt viktigt i hem, men att välja rätt belysning för olika rum och användningsområden är svårt. Vi tog därför in experthjälp för att få svar på den svåra frågan: Hur får man ett mysigt och trivsamt hem med hjälp av belysning? Här delar inredningsarkitekten, Christine Fredriksen, med sig av sina bästa tips på hur du skapar en perfekt ljussättning i ditt hem.
2020-03-11
Har det blivit dags att renovera tvättstugan? Tvättstugan är ofta ett rum som inte prioriteras trots att det är ett rum där mycket tid spenderas framförallt med barn i hemmet. Här delar vi med oss av renoveringstips med smarta förvaringslösningar.