Minellux AB

El & ljus

Om Minellux AB

Elinstallationer är vår huvudsyssla. Minellux el och ljus har även ett brett utbud av tjänster men grunden är givetvis alla traditionella el-installationer.

Ljusinstallationer i alla situationer.
Vi erbjuder ljuskonsultation med rådgivning, planering och installation av kompletta ljussättningar.

Minellux – el och ljus för smarta hus är vår slogan. Intelligenta hus eller Smarta Hus eller är en självklarhet för rätt många idag, utvecklingen går i raketfart.

Det finns många bra och smarta laddstationer från olika tillverkare. Minellux har stor erfarenhet och vägleder er gärna.

IT & Datornätverk är viktigt för dom flesta idag.

Vi hjälper dig med IT & Datanätverket i ditt hem eller på företaget.

Minellux hjälper er med ljud och bild produkter som vi installerar och integrerar hos er.
38

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Minellux AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559144-7510
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2018-01-11
Momsregistrerat
2018-01
Registrerat för F-skatt
2018-01
SNI
43210
Elinstallationer
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhet inom ljus och elinstallationer, med fokus på sk smarta hus och intelligenta fastigheter. Även ljud och bildinstallationer, samt på anläggningar där ljus har stor betydelse i funktionell och, eller, konstnärlig mening, utställningar, butiker, restauranger, hotellobbys och privata hem. Konsultverksamhet inom el, ljus, film ljusdesign, ljussättning, ljuskonsult, elprojektering, eldriftansvar och elsäkerhetstjänster. Utbildning av främst yrkesverksamma inom el och ljus, vari även ljusdesign och teknik för film, TV och teaterproduktion ingår. Försäljning av elmateriel, hushållsmaskiner och apparater, belysning, ljud och bild samt videoutrustning. Uthyrning och försäljning av film och fotoutrustning. Uthyrning och försäljning av film och foroutrustning. Tjänsteverksamhet till film och fotobranschen vari även catering och kioskverksamhet ingår. Därutöver härmed förenliga verksamheter.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda