Elarbete i en villa i Lund

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Elektriker.

Du kan också få hjälp med Elektriker i Lund!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du elektriker?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Har en villa från 1974 där vi nu i vinter har upplevt att elen blivit mer svajig än tidigare. Jag har vid flertalet tillfällen fått byta huvudsäkringar, främst en av dem vilket gör att jag misstänker obalans i fördelningen mellan de tre huvudsäkringarna. Jag har också behövt byta andra säkringar från tid till tid. Jag upplever även svårigheter att reglera golvvärmen som också är el. Då jag också har ett gammalt proppskåp tänker jag att det kanske i samma veva är dags att modernisera och byta ut detta. Jag behöver dock att en elektriker kommer och tittar och gör en prisuppskattning av detta.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Elektriker

Jag kan verkligen rekommendera MgdNeo Engineering AB.

Jag är nöjd med allt, pris, bemötande, punktlighet och kvalitet.

De lämnade en tydligt … Visa mer

Jag kan verkligen rekommendera MgdNeo Engineering AB.

Jag är nöjd med allt, pris, bemötande, punktlighet och kvalitet.

De lämnade en tydligt specificerad offert, det gick fort från offert till start av arbete. Arbetet utfördes snabbt och smidigt. Jag uppskattar också att elektrikern arbetade rent och snyggt.

Att detta dessutom gjordes till bästa pris av 4 företag som lämnade offert var ett stort plus!

11 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 11 företag och valde MGDNeo Engineering AB för jobbet. MGDNeo Engineering AB har utfört 2 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Svenska Eljouren & Rörjour 24/7
 • Tolo Solar AB
 • ELKL AB
 • Toftanäs elservice AB
 • Minellux AB
 • EMB Elservice AB
 • RR El i Sverige AB
 • Elteam i Malmö AB
 • Atta Electric AB
 • El & Säkerhet Syd AB

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Elektriker

Fixa tv uttag i Stockholm

Hej, skulle behöva hjälp med ett tv uttag som har gått sönder då en tavla ramlat på det. Behöver sätta upp uttaget igen som ramlat ner.
Elarbete i en villa i Lund

Elysning i badrum och kök i Lund, inom 3 månader

Badrum: 1. Byte av 5 spottar i tak och 3 spottar över spegel, från halogen till led. 2. Inkoppling av nattbelysning. Kök: 1. Installation av varmvita led-lister under skåp, istället för 12…
Elarbete i en villa i Lund

Sätta upp bänkbelysning samt 3 st taklampor i Lund, senast 15/12

Jag behöver - sätta upp en köksbänkbelysning, modell V144-05 (Dalby) från AH Belysning helst direkt i dosan, d.v.s., utan att använda vanligt uttag, - fixa till min fulupphängning av tre…
Elarbete i en villa i Lund

Byte av lampknapp i Lund, inom 3 månader

Vi vill byta en lampknappsdosa med två knappar. Den översta är en vippbrytare och den understa är en dimmer.
Elektriker

Nya eluttag och jordning i Lund

Jag bor i en bostadsrättslägenhet i fastighet från 1949. Eldragningarna är renoverade senare. Jag skulle önska att gå hjälp med en del nya uttag och att gå vardagsrum och matsal jordat.
Elarbete i en villa i Lund

Installera jordade uttag i lägenhet i Västerås

Jag har ojordade uttag i vardagsrummet. Jag vill ha jordade uttag och plats för fler stickproppar i ett av uttagen. Plats för 8 stickproppar blir lagom.

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.