Byta ventilationsdon och borra hål för ventilation i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2023 i kategorin Ventilation i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Byta ventilationsdon och borra ett hål för ventilation.
Vad som ska utföras
Övriga ventilationsuppdrag
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Ventilation

2 företag svarade på jobbet

  • Hemkomfort AB
  • Personal24bygg AB

Andra som fått hjälp med ventilation

Byta ventilationsdon och borra hål för ventilation i Stockholm
Åtgärda ventilation i Ängelholm, innan 12/1
Jag flyttade till min lägenhet i år och köket hade blivit renoverat 2019 av förra ägarna, dom satte då in en kolfilterfläkt. Dock är där ett hål i ett skåp bredvid och tydligen behövs det…
Ventilation
Återställning av ventilation och installation av köksfläkt i Stockholm, inom 3 månader
Idioten som bodde här före mig har slagit sönder ventilationen i köket och installerat fläkt utan kolfilter trots att huset har självdrag. Behöver göras snarast då felet gör att huset inte klarar OVK.
Byta ventilationsdon och borra hål för ventilation i Stockholm
Kontroll av ventilationssytem i Stockholm
Hej, vi behöver hjälp med kontroll av ventilationssystemet på vår lägenheten i Hammarbyhöjden (badrummet,köket,sovrummet). Och vi behöver att tekniker prata engelska.
Byta ventilationsdon och borra hål för ventilation i Stockholm
Täppa igen en fläkt, fixa fönsterventilation samt byta ventilationsfläkt i badrummet i Stockholm, inom 3 månader
Hade OVK i vårt lägenhetshus och fick tre saker att åtgärda som vi behöver hjälp med- - Täppa igen en fläkt. - Fixa fönsterventilation i ett rum. - Byta ventilationsfläkt i badrummet till…
Byta ventilationsdon och borra hål för ventilation i Stockholm
Flytta in rör för frånluftsventilation i Stockholm, inom 3 månader
Behöver hjälp med: -Demontering av essvent. - Flytta in fläkten cirka 50 cm. - Montering av essvent. - Montering av spiskåpa. - Mätning av luftflöde. - Injustering av luftflöde. - Protokoll.
Ventilation
Få 3 luft ventiler insatta i 3 rum i Stockholm, Inom 3 månader
Önskar få 3 luft ventiler insatta i 3 rum.
Det är i ett radhus med träfasad.

Vanliga frågor och svar om ventilation

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om ventilation

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!