VVS-jobb i Vallentuna

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Rörmokare i Vallentuna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Ve behöver hjälp med följande:

1. Koppla bort vattnet till vår frys. Finns inbyggd ismaskin men det läcker från vattnet så vi vill koppla bort den helt.
2. Byta under 2 diskbänkar då det inte ser rätt ut och det saknas även vattenlås under ena
3. Vi har jätteproblem med illaluktande doft från en golvbrunn, vi har sen tidigare spolat igenom stammarna men tror det är antingen packning/vattenlåset som inte håller tätt. Vi har försökt åtgärda själva men funkar ej så behöver hjälp även med att åtgärda det.

Vad skulle detta kosta och är någon tillgänglig att komma förbi i veckan?
VVS-jobb i Vallentuna
VVS & Rör

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Renohjälten VVS och Bygg AB för jobbet. Renohjälten VVS och Bygg AB har utfört 19 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Sundbybergs Bygg&Renovering AB
 • VVS & byggservice i Sthlm AB
 • Passage Farsta AB

Andra som fått hjälp med VVS & Rör

VVS & Rör
Installera ett vattenburet radiator system i Österåker
Vi behöver vvs installatör att installera ett vattenburet radiator system cirka 10st. i ett hus på cirka 135m2,enplansvilla. Installera nya rör och ledningar.
VVS & Rör
Installation av frosttåliga vattenrör i sommarstuga med nya blandare i Vallentuna, inom 3 månader
Behöver dra nya vattenrör i sommarstuga som klarar full vinterkyla. Stugan står på plintar och befintliga rör hänger fritt i ”källartaket” - alltså under huset. ”Källaren” är inte…
VVS-jobb i Vallentuna
En toalett som har fått ett tjutande ljus i Vallentuna
Vi har en toalett som har fått ett tjutande ljus och som behöver åtgärdas snarast. Toaletten är av märket IFÖ men exakt typ vet jag inte.
VVS-jobb i Vallentuna
Installera en ny toalett och ballofix på Lidingö
Jag behöver hjälp snarast. Jag behöver hjälp att installera en ny toalett med allt vad som hör till. Vattenröret till toaletten behöver dras om lite så att det kommer lite högre upp för att…
VVS-jobb i Vallentuna
Byte av 3 st blandare i Vallentuna, inom 3 månader
Byte av 3 st blandare.
- Köksblandare med diskmaskinsavstängning.
- Badkarsblandare.
- Duschblandare.
Jag har nya blandare.
VVS-jobb i Vallentuna
Byte av köksblandare och fönsterbräda vid diskbänk i Vallentuna, inom 3 månader
Behöver hjälp med att byta blandare vid diskhon. Fönsterbrädan intill behöver också bytas ut.

Vanliga frågor och svar om VVS & Rör

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om VVS & Rör

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!