Rivning och uppsättning av nya väggar i Göteborg

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Totalentreprenad i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Rivning utav befintlig vägg vid v- rum samt befintligt kläddkammare
ej bärande väggar.
Rivning utav befintligt golv i alla rum förutom kök ca. 30 kvm. plastmatta och 20 kvm fiskbensparkett.
Rivning utav totalt 4 garderober i entre samt i sovrum.

Uppbyggnad utav nya isolerade väggar, osb + gips 70mm tjocka.

350*250cm
200*250 cm (700mm skjutdörr)
437*250cm
143*250 (700mm skjutdörr)

Montering utav små fönster/ljusinsläpp i nya rummen, glas med träinramning ej öppningsbara
300*1800mm
300*1200mm

Platsbygge utav loft säng utan ben/alternativt ett ben 90*200cm samt fritt hängande skrivbord

Golv äggning 50kvm fiskbensaminat klick ink list montering.

Riva tapet cirka 100kvm tapet och spackla och slipa.. Måla cirka 150 kvm vägg, måla cirka 50kvm tak.

Elarbeten på timmar, nya uttag, kontakter och strömbrytare.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Rivning och uppsättning av nya väggar i Göteborg
Totalentreprenad

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde THAI SCANDINAVIAN CONSTRUCTION för jobbet. THAI SCANDINAVIAN CONSTRUCTION har utfört 1 jobb via Servicefinder.

Övriga företag som svarade:
 • GN Måleri och Bygg AB
 • AB Perfekt Måleri & Bygg i Göteborg
 • M M Bygg & Alltjänst
 • ABM Group AB
 • Ribbas Bygg & Mekaniska Aktiebolag
 • SBOR Bygg och Renovering AB
 • Urban Base AB
 • BO Våtrumsspecialisten AB
 • Renovera Mera

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Göteborg
Kommer att vara uppdelad i olika etapper och beroende på pris så utför vi etapperna efter det. Etapp 1: Renovering 3sovrum, flytta en vägg, byta ut parker i samtliga rum (ca 35kvm). Byta ut tak…
Totalentreprenad
Bygga ut ett radhus på nedre planet i Göteborg
Bor i ett tvåvånings radhus. Vill bygga ut på nedre planet. Många grannar har gjort detta. En utbyggnad på cirka 8 kvm. Öppna väg, gjuta platta, riva befintliga balkong, bygga extrarummet. en…
Rivning och uppsättning av nya väggar i Göteborg
Renovering av 98 kvm lägenhet i Stockholm, inom 3 månader
Offert för renovering av vår nya lägenhet på Fyrskeppsvägen, 98 kvm. Slipning av golv, slipa och måla väggar, bygga för dörrar, sätta upp väggar och nya dörrar, lägga mattor, kakla och…
Rivning och uppsättning av nya väggar i Göteborg
Totalentreprenad till renovering i Göteborg
Projektet är en ombyggnad som handlar om att ett rum ska överföras från en BRF-lägenhet till en annan. Blivande lägenhetsskiljande vägg behöver förbättras för att uppfylla gällande krav…
Rivning och uppsättning av nya väggar i Göteborg
Helrenovering av lägenhet i Göteborg, inom 3 månader
Jag har köpt en lägenhet som jag vill renovera i sin helhet. Jag har tänkt köpa det mesta av material själv och behöver hjälp med arbetet. 1. Alla väggar och tak skall målas om i vitt (kan…
Totalentreprenad
Renovering av källare i Göteborg
Söker en väletablerade erfaren byggfirma/entreprenör som kan hjälpa oss med renovering av källaren. Ytan är cirka 30 kvm och renovering ska utföras enligt arbetsbeskrivning. Jobbet avser…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!